Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nincs miért, még egy férfinak sem.
Anikó-minden hibája, hisztijei ellenére-kedves, szimpatikus, vonzó teremtés, csodaszép szemekkel, és feltételezhetően több olyan értékkel bír, ami itt a villában a körülmények miatt rejtve marad.
Jóllehet semmi esélye a győzelemre, remélem, még hallunk róla, a VV4 után is.
Nagyon szépen mond verset. Most is állítom, határozott érzéke és készsége van hozzá.
Ez a villa-lét nem neki való, ő itt jól láthatóan vergődik.
az anikó ügyre meg azt mondtam valószínű olivérnek már egész máshol járnak a gondolatai.
egyébként enikő is baromira fiatal. ő is lesz még szerelmes másba.
nem, félreértesz. azt mondtam, hogy biztos , h tök szerelmes enikőbe, ezt egyáltalán nem is cáfoltam.
és emellett - talán - a régi dolgai miatt még jobban kapaszkodik bele,mint egy "átlagos" szerelmes.
amit olvér bent hősszerelmesként csinált, az semmiképp sem szokványos nekem. a szokványos számomra inkább az, ahogy béci viseltetik a kinti nője iránt.
volt egy régi szériában a Béka, aki sokat beszélt a Mucikájáról. na , ő még aranyos volt . de olviérnek a kitörései, meg a dugaszolhatnékjai meg az enikőről való dumái oylanok voltak, mintha drogos lenne (enikő a drog ) és elviselhetetlen volt neki enélkül az élet.
erre a részére mondtam, hogy olyan, mintha abnormálisan kapaszkodna valamiért ebbe a lányba és talán azért, mert ezáltal más életet élhet, mint előtte 30 évig.
akik állandóan megcsalják a biztos partnerüket, azoknak több okuk is lehet rá. előszőr nem kapnak meg vmi extrát, változatosságra vágynak. vagy önértékelési zavarokban szenved, és folyamatosan szüksége van a visszajelzésekre.
olinak szüksége van arra, h tessen a hölgyeknek, legyezgeti a hiúságát, h hódolnak neki. :)
Ebből nem lesz semmi, mert a Rácz-fiú aligha megy bele efféle "látványosságba", no meg úgy tudni, komoly kapcsolata van a falakon kívül.
Ha Szandikának hormontúltengése van, előveheti a vibrijét, az is több a semminél.
Szegény ember vízzel főz.
:)
de én nem is cáfoltam, h szereti enikőt :)
csak azt mondtam, annyira abnormális volt néha a viselkedése bent, hogy az nem egészséges. és hogy valószínűleg nem akar visszazuhanni a pár évvel ezelőtti énjébe, az enikő-dolog a lelki fejlődése miatt ennyire fontos.
ez a klikkesedés veszélyes dolog. azt jelenti, h vki mellett állásfoglalunk. de sokszor láthattuk, h nem meggyőződésből foglalnak állást a bentlakók, hanem érdekből. mindig azt nézik, mert kell nézniük, h hogyan taktikázzanak úgy, h jól járjanak.
fontos említeni azt, h teljesen más döntés amiatt születik, mert hadakozik az amit gondolnak a jó útról, és más az amit azért kell hozniuk, h bent maradhassanak. és ezek nem egyeznek.
a klikket mindenki maga választja, senki nem kényszeríti rá a másikra, h hova álljon.
jól megfigyelhető, h a változó erőviszonyok, merrefelé sodorják az emebreket. :) :)
hát, azért tartom kizártnak ezt, mert ha csak eljátszották vna ezt olival, akkor nem lettek vna következményei enikőnél........
az tény, h anikó gyönyörű, és a legjobb testű, kinézetű nő bent a villában, és mégis önbizalmhiányban szenved, szinte rácsodálkozik arra, h miért nem hevernek a fiúk a lábai előtt, és miért nem keresik a kegyeit.
hát én úgy vagyok az ilyen szerelmi dolgokkal, hogy mindig van a nagyvilágban sok más ember az aktuális párunkon kívül, akibe bele tudnánk esni. ezt kell valahogy az életben szem előtt tartani, nem szabad azt gondolni, hogy kizárólagos hatalmunk van a másik érzelmei felett.
persze nem a rózsaszín szemüveges első pár hónapban, de pár év után már simán megtörténhet.
az életben is csomó ilyen van és a pasi viselkedése is elég tipikus volt, a párbajon szó szerint beáldozta anikót , hogy mentse a menthetőt enikővel.
nekem enikőben az az egy nem tetszett, hogy 5 perc alatt megbocsátott neki.
egyébként olivérnél teljesen abnormális ez az enikő-imádat, amit mindig mondott nekünk ( nem is beszélve arról, hogy másra számítottam ezek alapján, míg nem láttam enikőt beszélni, de persze ennyiből nem ítélhetem meg őt sem:)) . ez arra vezethető vissza, hogy 30 évig mindenkit mindenkivel megcsalt és nagyon szeretne megjavulni. szerintem. nem az enikő iránti szerelem ebben a lényeg, hanem hogy ki akar lépni a régi énjéből.
Ami azt illeti, nem vitásan Jerzy sem lesz a Tudományos Akadémia tagja..
:))
az online-t nem szoktam nézni. de valóban nem az anikós sztori az egyetlen kavarás odabent, csak ez lett felfújva.
Igen, valószínű, hogy kölcsönös volt, hiszen ha valakit annyira szeretek, mint ő az enikőt (legalábbis ahogy hangoztatja), akkor jöhet bármilyen bomba nő, nem mondom neki, hogy megőrülök érted. nekem inkább ez volt gáz és ahogy oli minden szavával próbálta ezt semmissé tenni a párbajon pl.
Lehet, hogy lesz még itt folytatás a villán kívül is? :))