Vallomások (beszélgetés)
"Hiába az állandó diéta! Nem múlik a refluxom."
A kezeletlen reflux súlyos szövődményeket okozhat, protonpumpa gátlót kellene kúraszerűen szedned. Háziorvos felírja. (A sima, vény nélküli savcsökkentők a gyulladást nem szuntetik meg)
"Nem tudom, mi az a "holloveen", a halloween ismerősebben hangzik."
Ez megint egy burkolt beszólás? Mert nem tűnik vallomásnak.
Nem tartom magam szépnek,csinosnak,de a férjem oda van értem.Számára én vagyok a tökéletes,a hibáimmal együtt,már lassan 10 éve.
Gratulálok és még sok ilyen 10 évet kívánok Nektek!
Elítélem a kolléganőmet, amiért terhesen is cigarettázik. Füstöl, mint egy gyárkémény.
Ítélkezni a legkönnyebb. Leszokni meg nagyon nehéz..tudom mert ma holnap 7 éve le tettem. A terhes nőknek amúgy sem szokták javasolni egyből dobják el.
Amúgy ezért is tart itt a világ mert annyi okos ember van aki annyira rá ér mások felett ítélkezni.
Régóta szerettem volna lefogyni. Most végre találtam valakit, akiért ...... stb.
Ne más kedvéért, hanem magadért tedd meg!
Kikerestem a sütőtök latte receptjét....
Nem egy nagy szám,szerintem,macerás.Amikor kedvem tartja Jucinénitől veszek a piacon majdnem meleg sülttököt. A hegedű alakút, imádom,egy felet simán elnassolok.
Biztosan van ebben valami. Sokáig meg voltunk róla győződve anyámmal, hogy azért kívánjuk kifejezetten a savanyú dolgokat, mert kevés a savunk, és lassan, nehezen emésztünk. Nem is szerettük, szeretjük a nehéz ételeket. Aztán tavaly egy orvos-ajur védikus gyógyító azt mondta, hogy azért preferálom ezeket az ételeket, mert valamelyest elmászott a szervezetem, és a túlsúlyban lévő gombák "etetik" velem ezeket. Külön érdekes, hogy sosem voltam fogékony semmilyen gombás fertőzésre, de ez a tápcsatornára vonatkozik.
Két hónapos nagyon szigorú diéta után valóban eltűnt a sóvárgás ezen ételek felé, cserébe 17 év kenyérmentesség után megint eszek, na nem a boltit, hanem amit én sütök élesztő stb. mentesen.
Nálunk is terítéken volt. Bár mi piszkeként ismertük,
hallottam már köszmétének, pöszmétének és manapság egres. :)
Gyerekként egyformán ettünk savanyúságot és befőttet is, manapság a befőtt feledésbe került sokaknál.
Most én hoztam neked egy cikket a netről.
"Kikerestem a sütőtök latte receptjét, elég sok helyen megtalálható, egy nagyobb adagot főztem és így jutott mindenkinek, aki itthon csak kért belőle. Mindenki dícsérte."
Pár éve ittam először, kifejezetten finom. Persze én nagyon szeretem a kávét is, meg a sütőtököt is.
Régóta szerettem volna lefogyni. Most végre találtam valakit, akiért azt hiszem meg tudom csinálni! Alig várom, hogy megtapasztaljam a változást!
Nagyon jó, hogy megtalált a szerelem, de soha ne a férfi kedvéért fogyózz. Mindig önmagadért!
Nekem is van itthon szinte mindig sütőtök. Eláll, nem kell darabonként szaladgálni érte, de ezt a receptet én még nem hallottam.
Tehát, miért is ne hathatott volna újdonságként?
Vannak ilyenek, akiknek a pasi szent...
Számomra undorító!
"Régóta szerettem volna lefogyni. Most végre találtam valakit, akiért azt hiszem meg tudom csinálni! Alig várom, hogy megtapasztaljam a változást!"
Valaki másért lefogyni???
Ha nincs hapsi lehet valaki tehén??
Én magamért szoktam megtenni dolgokat. A tükörképemnek!
"Régóta szerettem volna lefogyni. Most végre találtam valakit, akiért azt hiszem meg tudom csinálni! "
Soha ne más miatt, hanem magunkért fogyózzunk. Ennél erősebb motiváció nincs, és tartósabb is.
"Kikerestem a sütőtök latte receptjét, elég sok helyen megtalálható, egy nagyobb adagot főztem és így jutott mindenkinek, aki itthon csak kért belőle. Mindenki dícsérte."
Azért, ha már itt vagyunk, azt is valld be, hogy eleve volt otthon sütőtök, szóval nem teljesen idegen a dolog lényege...
Igen, a sajttal is finomak ezek a gyümölcsös dolgok.
És valóban lehet abban is valami, hogy azért nem kívánod, mert nem vagy édesszájú.
Én az vagyok :DD