Vallomások (beszélgetés)
Vannak csúnya hapsik?? Persze, akik egy fokkal sem szebbek az ördögnél. :D
Látok sokszor szép nőt (szerintem) csúnya pasival, illetve jó hapsival csúnya nőt. Úgyhogy mindenféle kombináció előfordul.
Csúnya nőknek is jár a szélcsapás! :)
Vajon az igaz lehet, hogy a csúnya nők jobbak az ágyban?
Több éve vagyok....
Nagy boldogság lehet lopva egy-egy órácskát összebújni.. Te használati tárgy vagy számára.
"Több éve vagyok egy családos férfi szeretője. Posztolja a feleség, hogy milyen szép család, én meg csak mosolygok. Meghagyom az álomvilágát"
Vagy a pasi a te álomvilágodat, hiszen neked ennyi is elég, ő meg nyugiban, biztonságban éli gyerekei felesége mellett a napjait, az életét. Téged meg elő tud kapni amikor csak akar neked meg így megfelel.
"Több éve vagyok egy családos férfi szeretője. Posztolja a feleség, hogy milyen szép család, én meg csak mosolygok. Meghagyom az álomvilágát"
És mi a te álmod? Éjjelente, ünnepnapokon, amikor egyedül vagy?
Nagy kaland. Gondolom ez lehet életed legnagyobb teljesítménye, hogy időnként valaki beléd ürít, ha folyton kényszert érzel, hogy közhírré tedd.
Ez most panasz,vagy dicsekvés?
Innen olvasva inkább panasznak tűnik, hiszen CSAK szeretői státuszod van.....
"Szeretnék nyolcvan kilósra lefogyni."
Én meg abból fogyni:)
"Nem értem mire jó a pontgyüjtögetés itt!Nem tudom miért jó számolgatni!"
Sokaknak ez a szórakozásuk.
"Szerintem a hűséget túldimenzionálják az emberek. Ha csak alkalmi szexuális kapcsolat van két ember közt, akkor mindketten élhetnek együtt szeretetben és harmóniában mással. Mással, akivel van közös értékrend de fizikailag hiányzik valami..."
Ebben az emberek a társadalmi és/vagy vallási elvárásoknak megfelelően ítélnek. Plusz a párkapcsolatokban általában ott a birtoklás vágya is.
Azt általában még el tudják fogadni, ha az egyik fél beteg és emiatt um. kiengedi a másikat szexuális kalandokra, de ha mindkét fél egészséges, akkor az már elítélendő.
Szerintem az önzetlen szeretetbe/szerelembe belefér, ha ez mindkét félnek így jó.
Hol olvasol itt olyat, ahol egymásnak estek? Te nem látod a smiley-kat és az emoji-kat?
Ne keltsük már megint a feszkót a kibic beszólogatásokkal!
Te is. Linda okos.
😂