Vallomások (beszélgetés)
Húú...vagy a Nagykörúton láttam (4-es, 6-os villamos vonala)vagy a Váci utcában, nem emlékszem:(
Megkérdezem a gyereket, hátha ő emlékszik:)
A karácsony egy tömény Giccs parádé.
Mindenkinek olyan, amilyenné teszi.
Most már létezik karácsonyi üzlet is az év minden napján nyitva, konkrétan ilyen típusú üzlet.
Láttam egyet külföldön és Pesten is a nyár közepén a 40 fokban, fura volt.
"A túlsúlyosból a súlyos harmadfokú elhízás kategóriába kerültem. Mindezt évekig tartó diéta és mozgás mellett. Mi lett volna, ha még el is engedtem volna magam? Ezt kérdezem naponta többször magamtól. Választ senki sem ad."
Csak magadat áltatod! Diéta.. Ezek szerint fel sem mérted hogy az adagokkal van gond.
Igenis elengedted magad ha ennyire elhíztál!
"Bevallom, én nagyon vártam már, hogy jöjjön az ünnep. :)"
Az addig oké, de még nincs ünnep. 😊😀
Szeretném, ha karácsonykor egy kis szikrázó hótakaró tenné varázslatossá a hangulatot. Persze az utak kivételével!!!
Én is:3 pedig nem annyira szeretem a havat, de Karácsonyra szép lenne.
"A túlsúlyosból a súlyos harmadfokú elhízás kategóriába kerültem. Mindezt évekig tartó diéta és mozgás mellett. Mi lett volna, ha még el is engedtem volna magam? Ezt kérdezem naponta többször magamtól. Választ senki sem ad"
Ha magadtól kérdezed, naponta többször, kitől vársz rá választ...?
Nem vagyok HR-es, szakmai felvételiztetést is évekkel ezelőtt csináltam, mi nem teszt volt, hanem feladatok megoldása.
Ilyen gonoszok lennének, hogy olyan tesztet adnak ki, amit lehetetlen megoldani x idő alatt?
Ezt általában a munkaerőt igénylő szakmai oldal állítja össze.
"Szeretném, ha karácsonykor egy kis szikrázó hótakaró tenné varázslatossá a hangulatot. Persze az utak kivételével!!!"
Nem kívánságműsor!:D
Szerencsére.
Az utakat meg majd nem takarítják le és így szép fehér marad, ahogy kívántad.:)
"Irodai munkára tesztet küldtek 50 kérdésre 12 perc (logikai,számolós,szöveges stb.) másodszor írja ki a tesz közepén köszönjük, hogy elküldte a tesztet! Amilyen vacak fizetést adnak Einstein embereket keresnek, de legalábbis Supermant."
Hagyd ott, ha nem tetszik.
Mit képzelne ezek a munkáltatók, hogy nem vesznek fel "bemondásra"!
"Kollégámmal gumit használtunk, de több is elszakadt. Nem dicsekszem, de túl vastag volt az objektum, amire húztam."
Én is így járok gyakran, amikor egy vastag köteg okmányt akarok összegumizni. A befőttes gumik gyakran elszakadnak. 🤦🏻♀️😅
"Az én gumijaim is rendszeresen elszakadnak. Szerencsére eddig megúsztam a hepatitis C-t, meg a többi nyavaját"
Lehet, hogy ez hozzászólásvadász vallomás? :D
Ilyen gyenge gumákat gyártanak manapság?
Ami a nyavalyákat illeti, hátha előbb-utóbb összejön valami. Azt is várom ide a vallomásba!
Vajon kárörvendő leszek?
Tartok tőle, hogy idén mi fog történni a karácsonyfával...
Elhiszem. A félelmed nem alaptalan. 🤣