Vallomások (beszélgetés)
:))) fújjj :D
Amúgy ... egyszer tippmixeltünk melóhelyen, ki hány illatgyertyát fog kapni a piacról a többiektől :D
Csak röhögtünk, mennyire szánalmas az ilyen személytelen, de mégisadjunkvalamit ajándékhalmaz, ami csak a látszat, de semmi értelme.
Találtam egy tavalyi ajándékot becsomagolva, nem lett oda adva, idén megkapja. Többet a padlásra se dugok el semmit.
Mi tavaly a barátnőmmel annyira nem értünk rá, hogy csak nyáron került sor a karácsonyi ajándék átadására. Biztos nem néztek minket hülyének a Westendben, karácsonyi cuccokkal. :D
"Találtam egy tavalyi ajándékot becsomagolva,nem lett oda adva,idén megkapja.Többet a padlásra se dugok el semmit"
Fölösleges dolgokat csinálsz. Ha ennyire volt fontos észben tartanod, akkor nincs értelme dugdosni. Kinek kell az ilyen ajándék?
Találtam a konyhaszekrény tárolós részében egy nagy köteg eurót....
Kicsit furcsállom:nagy köteg, nem hiányzott, eldugtad.
Remélem tisztességes úton jutottál hozzá?
"Idén a mikuláscsomagokba gyümölcsszelet, lufi, zsírkréta és kifestő kerül a csokimikulás mellé. Így is túl sok édességet esznek a gyerekek."
"Van zsákodban minden jó.
piros alma, mogyoró ... " - Nálunk így volt mindig a csokimikulás mellett.
Mindenben jobbak vagyunk. :P
Egy nő erős, szívós, mindent kibîr. Nem is mi vagyunk a gyengébbik nem! ;)
"Találtam a konyhaszekrény tárolós részében egy nagy köteg eurót. ... "
Én múltkor a táskám belső kis zsebében találtam egy 10 ezrest. Tényleg az a legjobb az egészben, hogy "nem hiányzott" . Költsd el jól és okosan! :)
"Fiatalon mentem férjhez, 19 évesen. Rá 5 évre elhagyott egy 20 éves lányért. Most kint élek LA-ben, egy exkluzív PR menedzseri cégnek vagyok a vezető menedzsere. Nem akarok gyereket, sem családot. Sokan lenéznek emiatt, de én akkor is boldog vagyok".
Ez e lényeg!
Lehet, hogy ő is átment leszbikusba.
"Idén nem várom a karácsonyt nem is ünneplünk. Sajnos a mamám súlyos agyvérzést kapott és körházban van, így nélküle nem akarok karácsonyozni. Mi mindig együtt ünnepeltünk, hisz velünk él."
Őszintén sajnálom, hogy ez történt veletek. Jobbulást kívánok neki!
Olvastam, hogy vannak országok, ahol ünnepek alkalmával az eltávozott hozzátartozók helyét fenntartják. Ugyanúgy megterítenek neki és közösen emlékeznek, megtartva régi szokásaikat. Szeretteink bennünk élnek tovább, csak az hal meg, akit elfelejtenek.
"Idén nem várom a karácsonyt nem is ünneplünk. Sajnos a mamám súlyos agyvérzést kapott és körházban van, így nélküle nem akarok karácsonyozni."
Jobbulást kívánok anyukádnak. Nekem sem lesz karácsonyom, anyu 3 hónapja halt meg.
"Idén nem várom a karácsonyt nem is ünneplünk. Sajnos a mamám súlyos agyvérzést kapott és körházban van, így nélküle nem akarok karácsonyozni. Mi mindig együtt ünnepeltünk, hisz velünk él. Karácsonykor én a kórházban leszek mellette."
Nagyon sajnálom mamádat! 😥😣
Olvastam egyszer egy kutatásról, melyben 18 nőt vizsgáltak meg és abból vontak le következtetést.
No comment.
Felében? Ez kicsit túlzás. Nem tudom ezt az adatot honnan szerezted. :)
Pont olyan ténymegállapîtás, mint azt mondani, hogy azok a férfiak akik homofóbok, azok látens melegek. Nna. :)
"Randiztam egy leszbikus lánnyal és hagytam, hogy megcsókoljon, simogasson.. És jó volt!"
Tételezzük fel, hogy nő írta a vallomást és azt is tételezzük fel, hogy igaz. A nők kb. felében van leszbikus hajlam.