Vallomások (beszélgetés)
"Jövőre leszbikus leszek, talán kevesebb csalódás ér!"
Szerintem ne várj vele addig...😉 Minek a drága időt vesztegetni?🤪
"Már megint tartok tőle, és esély is van rá, hogy elvisznek a rendőrök. Ki fog főzni akkor a családra?!"
Semmi gond..., rendelnek majd pizzát...😜
"Már megint tartok tőle, és esély is van rá, hogy elvisznek a rendőrök. Ki fog főzni akkor a családra?!"
😂 Már hajnalban sütnöd kellett volna a csirkét!
Levágatom a derékig érő hajamat...
Jól teszed!
Összeszorul a gyomrom, ha ilyet olvasok. :(
Kiíró: tudom, hogy most kilátástalannak tűnik minden, de az a vágy, hogy halálod után az ittmaradtak elgondolkodjanak/összeroppanjanak stb. , nos, az nem fog megtörténni. Emlék maradsz, de nem fogsz életük végéig kibírhatatlanul sajogni.
Ha viszont arra gondoltál, hogy halálod esetén felajánlod valamely szervedet, akkor viszont respekt!
Lenézem azt, aki egy körmös asztal mögött tölti az életét........
Lenézni téged lehet a butaságért:(
Én művészeknek hívom őket, és szerintem nem is túlzok.
Most épp a körmösömet "gyászolom" (nem halt meg, csak terhes lett) 😃. Rendesen megvisel, hogy nincs, mert bármiről tudtunk beszélgetni, kikapcsolódás volt a nála töltött idő.
Mellesleg diplomás csaj.
"Most volt itt,de már hiányzik.Beleszerettem a kék szemeibe."
Remélem nem postai dolgozó vagy, mert a kékszemű férjem nem rég küldtem el csekket befizetni. 😂
"Lenézem azt, aki egy körmös asztal mögött tölti az életét. Ennél butább szakmát el sem bírnék képzelni. A sok nő fizet, a munkavállaló pedig nem is dolgozik szinte"
Azt hiszem, itt már mindent leírtak előttem.
Amúgy én valahol irigylem őket, amilyen ügyesek és kreatívak.
"Remélem, a halálomnak több értelme lesz, mint az életemnek volt"
Ne mondj ilyet, rossz olvasni, meglátod, minden jóra fordul, őszintén kívánom!:)
"Most volt itt,de már hiányzik.Beleszerettem a kék szemeibe."
Reggel lett és elment? 🤔😲
"Jövőre leszbikus leszek, talán kevesebb csalódás ér"
Ezt a pár hetet már csak kihúzod valahogy.
"Lenézem azt, aki egy körmös asztal mögött tölti az életét. Ennél butább szakmát el sem bírnék képzelni. A sok nő fizet, a munkavállaló pedig nem is dolgozik szinte."
Amíg van rá kereslet, miért is ne?
Te mivel foglalkozol?
Miért érzem úgy, hogy nem fogjuk megtudni:)
"Lenézem azt, aki egy körmös asztal mögött tölti az életét. Ennél butább szakmát el sem bírnék képzelni. A sok nő fizet, a munkavállaló pedig nem is dolgozik szinte."
Nem vagyok műkörmös, el se tudnám viselni a kezemen, de nézz magadba mielőtt ilyet leírsz!
Apró minták néha remegő kezekkel. Szét megy a szeme annak a szerencsétlennek. Rengeteget dolgoznak, és még lelki szemetesek is.
Arról énem beszélve hogy van aki a gyári szalag mellett a pihenő napján csinálja és nem dolgoznak???
Jövőre leszbikus leszek, talán kevesebb csalódás ér
Nem is tudtam, hogy ez kívánságműsor. Itt mennyi mindent tanul az ember
Jövőre leszbikus leszek....
Szíved joga.
Szerintem ne is várj addig, még ma, hétvége van!
Lenézem azt, aki egy körmös asztal mögött tölti az életét. Ennél butább szakmát el sem bírnék képzelni. A sok nő fizet, a munkavállaló pedig nem is dolgozik szinte.
Én meg az ilyen HP-kat, mint te
Jövőre leszbikus leszek...
Hajrá!
Savanyú a szőlő?😕 Nem telik talán körmösre?😉
Szerintem meg pont nem egy őskövület;)
Régen is meg volt a harc a szakmunkásba járok és szakközepesek között, a gimit nem említem már, és most is megvan ugyan ez, csak kicsit máshogy.
Azt is simán elképzelem, hogy azért nézi le őket, mert szebbek nála ezek a lányok, látszólag nem dolgoznak, jól érzik magukat, és neki nem adatott meg az ilyen boldog élet:DDDDD
"Lenézem azt, aki egy körmösasztal mögött tölti az életét. Ennél butább szakmát el sem bírnék képzelni. A sok nő fizet, a munkavállaló pedig nem is dolgozik szinte."
Csináld te is, tanulj bele te is, és majd meglátod, hogy k-ra nem egyszerű. Ízületi gyulladás, 12 órás munkanapok, stb. 😊
Miért baj az, ha valaki szeretné azzal boldogabbá tenni nőtársait, hogy szép körmöket csinál nekik?
Amúgy nem vagyok körmös, viszont a körmösöm egy nagyon jószívű csaj.