Vallomások (beszélgetés)
Szerintem már régóta helyzet van.
Nagy baj, hogy akik a határozatokat hozzák, figyelmen kívül hagyják a komoly szakemberek (pl. Komáromi doktor) tanácsait.
Nem olvasom amúgy el őket. Az összes ismerősöm osztogatja, a bejelōlt kedvenc oldalaim amit követek, még a viccesek is a mêmekkel. Elkerülhetetlen.
Az, hogy te nem hallod a boltban, én meg igen. A buszon is, de nem járunk ugyanazzal. Vágod?
"Kezd unalmas lenni ez a koronavírusos hiszti!"
Micsoda hatalmas problémád van! Azt gondolod a te hisztizésed szórakoztatóbb?
A hisztiből nekem is. De valóban, a java még csak most jön 😛
A minap a BBC-n beszélt egy orvos, hogy azért sem szabad túl hamar bevezetni nagyon szigorú intézkedéseket, mert mire tényleg helyzet van, az emberek elkezdik nem komolyan venni.
Nem lennék a helyében senkinek, akinek most kell határozatot hoznia, hogy mi legyen.
Nálunk a székely emberes verzió van.
Vagyis: Szeretsz? kérdésre az a válasza, hogy: Majd ha változás áll be szólok!
:D
Köszönd a hetek óta hisztériakeltő médiafélnek. Nem kell olvasni és látogatni ezeket a szennyszórókat, mivel csakis a káosz megteremtésében érdekeltek. Ennyi.
Elegem van a járdát használó biciklistákból!
nekem meg az őrült sofőrökből van elegem,akik elgázolják az úttesten a szabályosan közlekedő bicikliseket,de elegem van azokból a gyalogosokból is,akik a nekik fenntartott járda helyett a bicikliúton sétefikálnak !!!!!!!!
Még ezután jön java.
"Elegem van a járdát használó biciklistákból!"
Nekem a kerékpárúton egymás mellett lődörgő gyalogosokból, különösen ha ott gyalogos rész is fel van festve.
Ez is cuki. 😍
Vagy ő az elején: szeretsz?
Én: igen
Ő: tényleg?
Én: nem, b+, haggyâmá!! :D
Ágfalvára a szociális otthoba:
Mennyire súlyosan beteg az Öcséd? Remélem, hogy csak egy megfázás!
Jobbulást neki!
Azért hátha mégis összejön valahogy az a látogatás!
Ha úgy érzed, hogy mennél, akkor próbáld valahogy megszervezni. Hátha segít valaki. Ilyen dolgokat nem jó elmulasztani.
Mindig ugyanaz a lemez.
Lejáratjuk magunkat, slepp,folyton személyeskedni, azt se tudja ki vagyok de mindent jobban tud az ember lányáról... Ááá. Unatkozó keserű vénember.
Igen, most én is személyeskedtem, mert unom a sleppezést!
Egyetértek!
A nagyképűség elhanyagolható, de az üldözési mániája egyre rosszabb.