Vallomások (beszélgetés)
Kisbabát szeretnék. Belehal a szívem, hogy nem jön össze. Minden összedől körülöttem
Nézd, ha emiatt összedől körülötted minden, akkor amúgy sem stabil semmi. Nekünk sem jön össze. Ráadásul egy nálam fiatalabb pasival vagyok, aki szintén nagyon szeretne. Nem is egyet. Szerinted nekem milyen érzés? Szerinted mennyit agyalhatok azon, hogy miattam (mert valószínűleg velem nem stimmel valami, hisz nekem vannak egészségügyi problémâim) és velem lehet, hogy nem lehet neki? Hogy mi lesz ha egyszer kifutok az időből, vagy rosszabbra fordul. Mondjam azt neki, hogy figyelj, keress egy másik nőt, mert... nem akarom megfosztani az apaság örömeitől, vagy fogadd el a helyzetet. Persze még bármi lehet, de ez ad okot agyalásra, elhiheted. Mégis azt mondta, ha nem lehet, hozunk 3 mopszot meg 3 spánielt, eladjuk a lakást és megyünk családi házba kutyákkal. :)
De semmi sem dől össze. Akkor sem ha külön folytatjuk. Megêrtenêm őt.
Nem értem miért rettegnek a fiatalok, középkorúak a vírustól, amikor rájuk nem is veszélyes?
ez marha jó,orvos vagy,hogy ennyire tudod?
a csapbol is ez folyik,nem igaz h ennyire tájékozatlan vagy,az,hogy az idősebbekre veszélyesebb nem jelenti azt hogy mi fiatalabbak bármit megehetünk,mert ránk ugyse veszélyes....szted miért rettegnek akkor annyira az emberek? amit ugyan nem helyeslek,de egy egészséges félelemérzet most ebben a helyzetben igenis kell!!!!-azzal együtt hogy vigyazzunk magunkra és másokra....
Nem értem miért rettegnek a fiatalok, középkorúak a vírustól, amikor rájuk nem is veszélyes?
Talán,mert átadhatják az idősebb hozzátartozóiknak?Mert képzeld, vannak olyanok akiknek élnek a szüleik és a nagyszüleik, vannak dédik is.Még az is lehet,hogy több generáció lakik egy épületben.
Például ezért is.Nem mindig osztom Andi véleményét ,de most teljesen igaza van veled kapcsolatban.😂
Bizonyos szakmákban idővel kiderül, hogy mégis kellett volna a nyelvvizsga. Fiamnak 15 kollegája van közölük egyedül ő beszél spanyolul, pedig a cégnek madridi kapcsolatai telepei vannak. Persze mert mindenki angolul tanult.
Talán határok nélkül nem egy ördögtől való követelmény l ikdegen ynelv tudása.
A.d. nekem 2 nyelvből kellett szigorlatoznom egyetemista koromban , ha nem beszéltem volna addig is oroszul és németül, jól jött a későbbiekbe
Nem kellene még egyszer kijárni.
Bemutatja a nyelvvizsgát és megkapja a diplomát.
Angolból egy középfokú nem túl nehéz, messze van a Rigó utcai szinttől.
"Nem értem miért rettegnek a fiatalok, középkorúak a vírustól, amikor rájuk nem is veszélyes?"
Persze, hogy nem érted. Agyatlan vagy.
Egyébként bizonyos helyeken valóban könnyebb a nyelvvizsga, de engem nem zavar.
Szerintem, simán oda lehet adni a diplomát így is. Miért kellene valakinek még egyszer kijárnia a főiskolát a nyelvvizsga hiány miatt? Idő és sok pénz.
Azért elég sokáig nem kellett nyelvvizsga.-
De szerintem, habár laikus vagyok, szerintem is le lehetne bonyolítani a nyelvvizsgákat online.
Én olyan nagyon vért nem izzadtam, de sokkal később, amikor letettem németből az emelt szintű érettségit, azt tapasztaltam, hogy némi begyakorolt vizsgarutinnal végül is nem vészes. És ha jól tudom, az emelt nyelvű felér egy középfokkal.
Más kérdés, hogy az elején voltak olyan csoporttársaink, akik ugye elvileg szintén emelt szintűvel jutottak be, de nem értettük, hogyan.
Miért lenne egyszerűbb attól, hogy online?
A portálra eleve azonosítva lépnek be.
Belépnek a vizsgáztatók egy online csatornára és egyenként behívják a vizsgázókat. Szóbelit le lehet így tudni.
Az írásbelit is lelehet programozni, hogy egyrészt mindenki más kérdéssort, feladatot kapjon és lemérni mennyi időszükséges az elvégzéséhez.
Mégsem az lenne, hogy nem kell nyelvvizsga.
Mekkora sértés ez azok felé, akik megtanultak, megfizettek egy nyelvi végzettségért a diplomához?
Na, ezzel meg én nem értenék egyet.
Vért izzadtam a Rigó utcába, nehogy már egyszerűbb legyen most megszerezni egy középfokú nyelvvizsgát...
"Igazságtalannak gondolom, hogy nyelvvizsga nélkül kiadják az ezer éve bent lévő diplomákat."
A tudásodat senki nem veheti el.
Viszont aki most szeretett volna nyelvvizsgázni, de nem tud, az hátrányosabb helyzetbe kerül a felvételin.
Sok ember panaszkodik a home officera. Órabérben dolgozunk és áprilistól maximalizálták a bérünket 80 órában. Aki otthonról dolgozhat inkább örüljön, hogy sehová nem kell mennie és mégis teljes bért kap!
Én nem panaszkodok, élvezem és még szép, hogy teljes bért kapok hisz itthon is pont ugyan annyit dolgozom mint bent ha nem többet.
Igazi megpróbáltatâsok "karantén" idején kezdődtek. :D
Kínában többezren beadták a válópert a vírus ideje alatt.
"Nem gondoltam, hogy ilyen sok csapnivaló párkapcsolat van. Azt hittem, rajtunk kívül mindenki boldog."
Tényleg, észrevehetően több fórum nyílt mostanában a témáról ☹
Nem gondoltam, hogy ilyen sok csapnivaló párkapcsolat van. Azt hittem, rajtunk kívül mindenki boldog.
Lehet ami neked csapnivaló, az kettőnknek a párommal tökéletes. Az is lehet, hogy én a te párkapcsolatodat tartanám csapnivalónak. 😉