Vallomások (beszélgetés)
"Eljutottam odáig, hogy mellékhelyiség használata előtt is kezet mosok, nem csak utána. 🤔"
Pedig eddig sem ártott volna. 😂
"Januárban a férjem felsorolt vagy 6 országot, hova akar elvinni idén. Aztán jött a vírus..."
Remélem a nagy számú repkedős utaknak jó ideig befellegzett. Legalább fellélegezhet Föld Anyácska és persze az emberiség is a sok légszennyezés egy részétől.
Utazz, túrázz idehaza! Van itton is bőven látnivaló.
"Eljutottam odáig, hogy mellékhelyiség használata előtt is kezet mosok, nem csak utána."
Eddig is így kellett volna csinálni:-)
Eljutottam odáig, hogy mellékhelyiség használata előtt is kezet mosok, nem csak utána
Még csak most? Én munkahelyen előtte, utána is megmosom. Itthon mindig tiszta a kezem, mivel legtöbbször főzök, takarítok, gyakrabban mosom. Vírus előtti időkről beszélek.
Hasnyálmirigy gyulladás lehet mástól is, ahogy írod is. Rengeteg epebetegnek ez előzi meg az epehólyag eltávolítást.
És sokan meghalnak hasnyálmirigyrákban, akik szinte nem is isznak.
Múlt év Valentin napon halt meg egy 43 éves volt kolléganőm. 6 hét alatt leépült teljesen és meg is halt. Szinte sosem ivott...
Nekem a hétvége büntetés...
Úgy nincs gond, konkrétan ő maga csak ritkán idegel. Az jobban bosszant hogy apja lánya örökké veszekednek. Tök egyformák. Egyik sem enged...
Sajnos! De láttam egy riportot, amit hajléktalanokkal készítettek és megtudtam a miértjét. Mert a szállón ellopták a cipőjét, - volt aki a kis kajáját betette a feje alá, hogy el ne lopják... Olyan is megszólalt, akinek a ruháját lopták el és reggel el kellett hagynia a szállót.
A Limanova utcai esetnél elbőgtem magam: Volt egy hajléktalan pár 2 kis gyerekkel, szó szerint a bokrok védelmében, a társasházak árnyékában. A lakók megszervezték és egymás között beosztották: ki mikor látja őket vendégül, hogy megfürödjenek és ételhez jussanak. Nem koldusok voltak, hanem egy szerencsétlen család, aki elvesztette az állását és az otthonát.
"Elkeserítő számomra, hogy nyugdíjas és beteges férjem a mindennapi, reggeli egy korty pálinkát normálisnak tartja. Szerintem alkoholfüggő inkább."
Sajnos igazad van. Állítólag nem a mennyiség számít, és az ittasság sem. Hanem az, hogy mennyire épül be a rutinba annyira, hogy nélküle már nem indulhat nap.
A tyúk kopasz nyakú jámbor teremtés, folyton bejött a konyhába és betojt, juj de haragudtam érte, de hát anyum kedvence volt. Na mikor elment vásárolni, fogtam egy konzerves dobozt, gumira kötöttem és rá a farkara, világgá ment. Megyek térdepelni.
Te rohadt állatkínzó!
69 éves vagyok, és szombat óta ....
Az ilyen idióták miatt terjed a járvány, mint Te, akik képtelenek bármilyen korlátozást elfogadni.
69 éves vagyok, és szombat óta a 4. üzletből....
Akkor hízott a májad?
Egyébként szombat óta öt nap telt el.... Magyarul hidegen hagy a "Maradj otthon".
Én nem dicsekednék....
A férjem szombaton az első napon maszkban volt és elkérték reggel 7-kor a személyit tőle, de az a biztonsági őr mindenkitől elkérte.
A férjem azon háborgott, hogy képtelen volt megjegyezni az őr, hogy mielőtt kellett születnie ahhoz, hogy 65 feletti legyen.
Tegnap, lazán kiküldték egy boltból 10 előtt egy kicsivel. Kicsit bosszankodott rajta, de mondtam neki, hogy örüljön, m ert tényleg nem néz ki annyinak sem, mint ami a kora:D
69 éves vagyok, és már szombat óta a 4-ik üzletből küldenek el 9-12 között, mert fiatalabbnak néztek. BEvállaltam és elmentem."
A szig-ed nincs nálad?