Vallomások (beszélgetés)
"Legjobb volna már elkapni és túlesni rajta és védettnek lenni."
Sokszor én is ezt érzem. De ugyanakkor félek is tőle.
Eléggé feltűnő bütyköm van mindkét lábamon. Jön a nyár, a meleg, nem szeretek mégsem szandálban lenni. Anyu bátyja ortopéd orvos és eddig sikerült elrejtenem előle. Ha meglátná, attól kezdve a műtéttel jönne mindig. De én nem akarom!
el kellene dönteni ,mennyire zavar a probléma,ha annyira,amennyire írod,neki kellene szaladni a műtétnek,amint a helyzet engedi,vagy ha nagyon félsz a műtéttől akkor nem marad más,mint az elfogadás,ez a két lehetőség van,tudni kellene dönteni!!
"Eléggé feltűnő bütyköm van mindkét lábamon. Jön a nyár, a meleg, nem szeretek mégsem szandálban lenni. Anyu bátyja ortopéd orvos és eddig sikerült elrejtenem előle. Ha meglátná, attól kezdve a műtéttel jönne mindig. De én nem akarom!"
Hát ha nem akarod, akkor nem akarod. Csak van beleszólásod a saját bütyködbe!
"Eléggé feltűnő bütyköm van mindkét lábamon. Jön a nyár, a meleg, nem szeretek mégsem szandálban lenni. Anyu bátyja ortopéd orvos és eddig sikerült elrejtenem előle. Ha meglátná, attól kezdve a műtéttel jönne mindig. De én nem akarom !"
"Szeretem a párom, de a családját szégyellem, és nem akarom felvenni a nevüket sem."
Nem kell a nevét felvenned! Ma már annyira nem is szokás. Megtartod a lánykoridat.
Hivatkozz arra, hogy nem akarod kicseréltetni az igazolványaidat... ;)
"Engem nem izgat a karantén. Van maszkom és voltam ma egy boltban, ahol vettem 2 keresztrejtvényt. Hétfőn mehetek a maszkkal a piacra. Ma varrni akarok egy másik maszkot."
Húsvét hétfőn feltétlenül a piacon van a helyed?!
Te vagy az Maaaaaargit.... ?
Nagyon félek attól, hogy a vírus miatti várakozás miatt az orvosok nem látják el a rokonom, pedig súlyos betegsége van...
Hogy lehet erre reagálni?!
Azt hogy "nem baj", vagy térdepeljen kukoricára?!
"Engem nem izgat a karantén. Van maszkom és voltam ma egy boltban, ahol vettem 2 keresztrejtvényt. Hétfőn mehetek a maszkkal a piacra. Ma varrni akarok egy másik maszkot."
Szerintem ezeket a vallomásokat törölni kellene, mert semmi értelme az ilyen direkt provokáló, vagy egyszerűen csak felelőtlen, teszek a világra, másokra és akkor is kimozdulok jobbra balra, ha nekem úgy tetszik megnyilvánulásokra.
Pedig jobban tennéd, ha izgatna, és nem sétálgatnál az utcán.
“ Ilyenkor derül ki, kire számíthat az ember.”
Én eddig is tudtam.
Engem nem izgat a karantén....
Időben menj ki a piacra,előzd meg az árusokat is!
A maszkot mosd is ki és vasald!
Engem nem izgat a karantén. Van maszkom és voltam ma egy boltban, ahol vettem 2 keresztrejtvényt. Hétfőn mehetek a maszkkal a piacra. Ma varrni akarok egy másik maszkot.
Na látod. Ma munkaszüneti nap van és hétfőn is ünnep, mégsem bírod ki: vásárolni, vásárolni, vásárolni.
"Ez a vírus sokunk életét megváltoztatja, de inkább negatív irányban. El lehet gondolkodni sok mindenen."
Biztosan így van. Itt is kihozza sokakból az igazi arcát...
Tényleg ráérsz. :D
Szerintem,ékezet nélkül is érthető.
"Végre atrendeztuk." átrendeztük.
Ez legyen a legeslegnagyobb probléma mindannyiunk életében!
"Ordítani tudnék attól az igazságtalanságtól, ami most utólért. 2,5 hét home office (heti 2 nap szabadsággal, de a munka elvégzését akkor is elvárták) után jövő keddtől újra bejárni... és 5 ember munkáját visszük ketten, mert a többi szabadságon lesz!"
Utána te leszel szabin nem?
Képzeld aki nem tud otthon melózni mert be kell járnia vagy munkanélküli lett, na az, hogy tudna ordítani.