Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

33627. dfc04c70e4
2021. jan. 21. 21:19

"Nem tetszenek a kontyos pasik!"

Nekem sem. Akkor már inkább legyen kopasz. :)

33626. dfc04c70e4
2021. jan. 21. 21:17

"Ma végre elolvasztotta a havat a napocska áldott sugara. Remélem, nem hull már számottevő mennyiség tavaszig. Ki nem állhatom a telet. Lelkileg is megvisel a folyamatos hideg és a korai sötétedés."

Nálunk már rég elolvadt az a kevés hó, ami hullott.

Nekem semmi bajom a téllel. Sőt! Azt sajnálom, hogy már nincsenek meg az évszakok. A tél legyen tél, ne pedig tavasz a télben. Mint most is. Ez nem normális. A múltkori lehűlés volt az évszaknak megfelelő idő, csak sajnos már elszoktunk tőle. Most tavaszias idő, hétvégétől újra lehűlés várható, már ha hinni lehet az előrejelzésnek.

Január van, hidegnek kellene lenni. Ez lenne a természetes. Megbolondul a világ. Minden téren.

33625. dfc04c70e4
2021. jan. 21. 21:10

"Biszexuális vagyok. :)"

Nem te vagy az egyetlen, aki felvállalja.

Annak nehéz ezzel együtt élni, valami miatt nem meri vállalni a nemi hovatartozását.

33624. katt2 (válaszként erre: 33623. - 9b10f3d7ff)
2021. jan. 21. 21:01
Te tudsz valamit...
33623. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 33622. - Katt2)
2021. jan. 21. 20:58

Igen az emberek többsége jó. Amikor közel 1 órán keresztül nyomják a mellkasát a 90 feletti bácsinak, orvos, nővér, beteghordó és megmentik. Amikor az orvos elvonul és sír, mert tehetetlennek érzi magát, mert nem tudott megmenteni egy beteget.Ezeket nem látják a 'halandók' , de az orvosok is emberek. A többsége jó, arra teszi fel az életét, hogy segítsen, és pont azért, mert emberek, köztük is van kutyaütő, aki szégyent hoz a többire.

At emberekben ez marad meg és nem a sok jó.

33622. katt2 (válaszként erre: 33620. - Channa*)
2021. jan. 21. 20:46
Ezeket láttam videón. A Fb nem érdekelt sosem, kissé tájékozatlan vagyok ezen a téren. De megint csak azt tudom mondani, hogy, - divatos kifejezéssel, - hogy az Fb nem igazán reprezentatívnak vehető statisztikával szolgál. Én továbbra is úgy gondolom, hogy a világunk nem ilyen. Biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal jobbak vagyunk, mi, emberek. Vannak közöttünk negatívok is, de ez elenyésző kisebbség. A többség tisztességes és megbízható. A baj ott van, hogy mi a kisebbség alapján ítélkezünk...
33621. meezyke (válaszként erre: 33529. - Guruljka)
2021. jan. 21. 20:28

Persze...Ő a Madonna...😅😅😅😅

Az ilyen nőt meg kell becsülni..😅😅😅😅

33620. Channa* (válaszként erre: 33616. - Katt2)
2021. jan. 21. 20:21

Tavasszal volt, hogy sokan kiálltak az erkélyre vagy az ablakba és tapsoltak az eü-s dolgozóknak (orvosoknak, nővéreknek).

Persze ez egy átvett dolog volt (olaszoktól), de egy gesztusnak simán megfelelt volna, és sokan komolyan is gondolták, hogy ez egy köszönet feléjük+buzdítás és a munkájuk elismerése.

Az fb-n rengeteg csoport is alakult ilyen, ahová ömlöttek be az eü-s kommentek, hogy tapsból nem tudnak vásárolni, nincs szükségük tapsra, hanem inkább...

Úgy tudom, hogy rengeteg felajánlás is történt: olcsóbb vagy ingyen étel, lakhatás, szállítás/utaztatás, stb., ez utóbbiakat simán elfogadták, de a tapsból nem kértek, mert az semmi.

Ősszel újra akarták többen kezdeni a tapsot, akkor sokkal keményebbeket írtak már az eü-sök, így nem lett belőle semmi...

És azért, mert ők nem értékelték ezt (nem hálálkodásról beszélek), szerintem ők se akarják eladni magukat ilyenekkel.

Mindenki végezze a munkáját és ennyi.

Az unokád meg egy teljesen más eset;)

33619. katt2 (válaszként erre: 33617. - Bless the child)
2021. jan. 21. 20:12
Mindig azt hittem, hogy a férfiak sokkal közönségesebbek, mint a nők. Aztán regisztráltam ide és revidiáltam a korább nézeteimet.
33618. Channa* (válaszként erre: 33617. - Bless the child)
2021. jan. 21. 20:11
Nem, csak ma volt egy ilyen vallomás;)
33617. Bless the child (válaszként erre: 33609. - Channa*)
2021. jan. 21. 19:58
Csalánra hugyoztál ma?
33616. katt2 (válaszként erre: 33615. - Channa*)
2021. jan. 21. 19:45

Sajnos nem láttam ezt a videót, vagy tv-t, ha van ilyen, akkor küld el nekem a linket. Ha csak tv-n volt, akkor ne.... :)

Nem tudom, mit művelhettek a tapsnál, nagyon kíváncsivá tettél a véleményeddel.

Ha nem kérsz a táncukból, megértem, én sem tudom értékelni pl: a balettet, de készséggel elhiszem, hogy ez másoknak tetszhet. Ettől még nem teszem közhírré, hogy nem kérek belőle. ( Annak ellenére, hogy az unokám 7 éves korára már egész jól műveli ezt a dolgot. )

33615. Channa* (válaszként erre: 33614. - Katt2)
2021. jan. 21. 19:24

Nem, nem azzal van gondom, hogy nem végzik el a munkájukat.

Na, de az amit a tapsnál műveltek...

Elhiszem, hogy tapssal nem lehet fizetni...

Én meg nem kérek a táncukból;)

33614. katt2 (válaszként erre: 33612. - Channa*)
2021. jan. 21. 18:42

Biztosan vannak olyanok is, amiket említesz. De biztosan vannak és sokkal többen, akik tisztességesen végzik a munkájukat. Én is járok kórházba a pm nyavalyám miatt és egész mást tapasztalok.

Nem kell, hogy érdekeljen, hogy rázzák, de ne általánosíts.

33613. 9b10f3d7ff
2021. jan. 21. 18:41

Nagyon zavar,hogy 1-2 fórumozó 'küldetésének' tekinti folyamatosan belekötni a beszélgetésekbe. Véleményt lehet nyilvánítani,de nem folyton provokálni és a saját igazát bizonygatni(mert csak neki lehet igaza).Azt hiszem,töröltetni fogom magam innen.

Nincs itt olyan barátod egy sem, aki hiányolna, akivel naponta itt beszélgetsz? Nem tudsz vele találkozni, mert nem egy településen éltek, de jó vele megosztani ezt-azt?

Ha ilyened nincs, senki nem hiányolna, akkor megértelek, ne idegesítsd magad kérd a kiléptetésed, vagy csupán ne lépj be, az is egy megoldás.

33612. Channa* (válaszként erre: 33611. - Katt2)
2021. jan. 21. 18:29

Nem, nem volt rossz napom.

Engem felháborít rengeteg eü-s viselkedése.

Az FB-n ősszel újra akarták indítani a tapsos műsort és amiket oda írtak az eü-sök, hát...

Ezek után engem miért érdekeljen, hogy rázzák a feneküket?

Azaz, rázzák felőlem, de tartsák meg maguknak és nézzék otthon...

33611. katt2 (válaszként erre: 33609. - Channa*)
2021. jan. 21. 18:22
Rossz napod lehetett...
33610. Lau_Ra
2021. jan. 21. 18:19

Nekem amúgy tetszik a hosszú haj pasikon. Feltéve ha ápolt. Az, hogy összeköti, felkontyolja, vagy kiengedi meg már hidegen hagy.

33609. Channa*
2021. jan. 21. 18:17

"Nagyon tetszik a "világtánc". Öröm nézni ahogy a kórházi dolgozók, rendőrök, tűzoltók ropják. A zene is szuper! "

Nekem egyáltalán nem tetszenek az ilyenek. Nem is értem, hogy miért csinálják?

Utálják a betegeket, egymást, csak állandóan hőzöngenek, csak akkor boldogok 10 másodpercig, ha valamelyik beteg teletömi a zsebüket pénzzel, azaz nem is boldogok ekkor sem, mert az nekik jár.

És mennyire gusztustalan volt, amit a tapsolásnál műveltek.

Szerintem jobb lenne, ha elvégeznék a munkájukat tisztességgel és csöndbe maradnának, nem táncikálnának...

Senki nem kíváncsi rájuk, vagy csak roppant kevesen értékelik ezt az erőlködést részükről...

33608. Channa*
2021. jan. 21. 18:12

Ritka gusztustalan...

Tegnap volt Hegedűs D. Géza a TV-ben.

Én elhiszem, hogy 69 éves és azt gondolja, hogy mindent megengedhet magának, na de az az ápolatlan hosszú haj, lófarokba vagy kontyba fogva és mellé a gondozatlan szakálla, egy igazi csövest csinál belőle...

33607. Lau_Ra
2021. jan. 21. 18:05

Lelkileg kivagyok. 2020-at temetéssel zártuk, holnap ismét temetésre megyek. Mikor lesz ennek vége?

Mi is temetéssel kezdtük a 2021-es évet:( szintén nem covid. Mostanában minden rossz összejön nálunk.

33606. birebora
2021. jan. 21. 17:50

"Harmincas férfiként még mindig gyáva nyuszi vagyok a csajozásba, nem merek kezdeményezni, félek a nőktől, és ez nem is fog változni. Örökké szingli maradok."

Miért félsz? Nem harapnak.

33605. Amaunet
2021. jan. 21. 17:17

"Harmincas férfiként még mindig gyáva nyuszi vagyok a csajozásba, nem merek kezdeményezni, félek a nőktől, és ez nem is fog változni. Örökké szingli maradok."

Igen, ha így gondolod és nem változol, akkor így marad.

33604. 80ASIQ
2021. jan. 21. 16:55

Ugyan nem ugyanezt, de valami hasonlót mondtam én is 19-23 éves koromig. Az tényleg biztos, hogy ha nem próbálkozik az ember, akkor tényleg nem fog összejönni! Nyerni csak próbálkozással lehet! Akkor? Maradsz a tuti gyávaságnál vagy netán mégis próbálkozol? Utóbbi esetben előbb vagy utóbb lesz valami. Nem biztos, hogy elsőre...

33603. 80ASIQ
2021. jan. 21. 16:50

"Koronavírus. ... Nyájimmunitás. :D"

Logikám szerint sokat javít a helyzeten, ha a nép 50%-a be van oltva, de a helyzet ettől még bizonytalan. Az emberek fele - és ez még elég sok - megfertőzhet a vírussal. Az a biztos, ha te is beoltatod magad, akkor tuti, hogy nem fertőzhet meg senki. Persze az is egy kérdés, hogy ki mennyire hisz az oltásban. Annyi marhaságot lehet erről olvasni! Engem inkább ez bizonytalanít el. De a feleségem nagyon akarja, hogy beoltassam magam! Az ő szava parancs!

33602. tumbo2 (válaszként erre: 33588. - Channa*)
2021. jan. 21. 14:06
csak az a baj,a másik pont az ajtótól távol van,így nem sok meleg jött be.
33601. tumbo2 (válaszként erre: 33591. - Forrest2010)
2021. jan. 21. 14:05
behoztam a fürdőszobai melegítőt.de pár napig azzal fűteni nem olcsó mulatság.
33600. globus
2021. jan. 21. 12:57

". Ha megvan az 51 % oltottság, akkor már felesleges is beoltani magam"

Hamis!

33599. Amaunet
2021. jan. 21. 12:34

"Koronavírus. Ha megvan az 51 % oltottság, akkor már felesleges is beoltani magam, hiszen megvan a nyájimmunítás amit rengetegszer elmondtak. Nyájimmunídtás. :D"

Olvassál még utána ennek, mert nagy butaságot írtál.

33598. 8d00a82c06
2021. jan. 21. 11:48

"A névnap is csak egy nap a sok közül. Aki a legfontosabb számomra, az felejt el:("

Ezzel nem vagy egyedül.

Ott hibázol,hogy várod,reménykedsz.

Nekem most lesz a születésnapom.

El fogja felejteni.

És?

Mellettem van,szeret.

Nem egy felköszöntésen múlik az életem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook