Vallomások (beszélgetés)
"Nincs modern mobilom, pedig vehetnék, ha nagyon akarnék. 7 éves iPhone 5C telefonom van. Nem érzem cikinek."
Mert nem is ciki. Hülyeség 1-2 évente csak azért új mobilt venni, mert az „modernebb”, mint az előző. S ez igaz egy rakás műszaki cikkel kapcsolatban is.
"Nagyon durva hasmenésem van."
őszinte vallomás
"28éves nő létemre 4hónapja saját házam van, kocsim...és a szüleimtől rengeteg anyagi segítséget kaptam/kapok. De boldogtalan vagyok. Magányosan élek és úgy érzem, sosem leszek boldog és egy pasinak sem kellek már. Mindenem megvan, mégsincs semmim😔"
Hiába van házad, kocsid? Ha pénzed is lenne, vehetnél magadnak egy pasit.
Viccet félre téve, ne írd már le magad 28 évesen, tegyél érte, hogy legyen.
"Kiba......ul unom, hogy hatalmas szívem van és mindenkinek segítek ahogy csak bírok. Ló...rt se kapok cserébe. Elegem lett."
Na igen, ilyen közönségesen is hozzá lehet állni a dolgokhoz és akkor tuti, hogy senki nem vágyik arra, hogy veled töltse az idejét, segítsen...
Ha nem lenne ilyen közönséges a vallomásod:
Nem azért segítünk valakin, hogy cserébe kapjunk valamit. Ha valaki ezért segít/támogat/szeret, akkor inkább ne tegye.
Ezért nincs sok embernek barátja, mert sokan azt képzelik, hogy a barátság arról szól, hogy legyen aki kihúzza minden bajból, holott ez csak egy következménye lesz annak, hogy jól érzik magukat egymás társaságában...
"Barátnőm nem veszi fel a telefont , s tegnap éjjel oltári rosszul volt. Aggódom érte. (Barátnő -barátnő ) csak mindketten sokat dolgozunk."
Felvette már a telefont?
Ha nem, akkor menj el hozzá.
Bármi történhet bárkivel!
Ha egyedül él, akkor sokkal előbb tenni kellene valamit, hogy bármi visszafordítható legyen!
Cselekedj!
"... Ki nem állhatom a telet. Lelkileg is megvisel a folyamatos hideg és a korai sötétedés."
Megértem, ezeket a teleket én sem szeretem. Nem volt mindig ilyen, ha tisztességes hómennyiség esne most is és nem lenne állandóan beborulva, nem lenne ilyen sötét.
Baratnom nem veszi fel a telot , s tnap ejjel oltari rosszul volt. Aggodom erte. (Baratno-baratno ) csak mindketten sokat dolgozunk
Nem tudsz elmenni hozzá? Vagy nem egyedül él? Én biztos már megkeresném, hog mi történt vele, nem vallomást írnék ki.
"Hiányoznak a vörös szörnyeteges, fekete pólós sztorik :D"
Az mi? Mi ez az utalás?
Jó, hát ha azt nézzük, hogy név nélkül tette, akkor igazad van. :)
Javítom: tudja magáról, és remélhetőleg a való világban a környezete előtt sem titkolja.
Nem szeretnék túl sokat beszélni erről.
Nem a munkájukkal van bajom, és ha van is valóban nagyon kevés eüs-ről jut eszembe, hogy béna, lelketlen.
Tehát, a munkájukkal semmi gondom!
Pusztán ez nagyon ellenszenves volt.
Sajnos nem csak fb-n mentek ezek...
Nekem nincs is klasszikus értelemben vett télikabátom. :D
Van két nagyon könnyű, bélelt hosszított dzsekim és szövetkabátom. Felváltva hordom őket. Bőven elég, még alá sem kell öltöznöm. Csak sálat hordok a kabáthoz. Sapkát sem viselek, ez nem biztos, hogy jó döntés.
Bizony. A fagyos hidegnek és a hótakarónak régen megvolt a maga haszna.
Arról nem beszélve, hogy sokkal egészségesebb, ha beáll a szervezet egy bizonyos hőfokra. Hidegben jól fel kell öltözni, és kész.
Ma mi van? Az ember jóformán azt sem tudja, hogy öltözködjön, és hogy öltöztesse a gyereket. Egyik napról a másikra változik a hőmérséklet 10 fokot. Ebből van aztán a sok megfázás.
"Harmincas férfiként még mindig gyáva nyuszi vagyok a csajozásba, nem merek kezdeményezni, félek a nőktől, és ez nem is fog változni. Örökké szingli maradok."
Na, ilyet sem hallottam, hogy valaki fél a nőktől!
Ha eldöntötted, hogy ez nem is fog változni, akkor szingli is maradsz. A te döntésed.