Vallomások (beszélgetés)
Lelkileg kivagyok. 2020-at temetéssel zártuk, holnap ismét temetésre megyek. Mikor lesz ennek vége?
Megértelek. :(
Fél éven belül 4 számomra fontos személyt is elvesztettem, kezdve tavaly augusztusban..😭
“Lelkileg kivagyok. 2020-at temetéssel zártuk, holnap ismét temetésre megyek. Mikor lesz ennek vége?”
Hasonló cipőben járunk.Dec.31-én temetés,aztán január 9-én,majd 14-én.Egyik sem Covid.Eltettem a feketét már nagyon régen,mostanában egyre gyakrabban kell elővennem.
Remélem jobban folytatódik ez az év mindannyiunknak!🙏
Visszaszívtam. Nem láttad?
Csak voltak itt jó nagy egymásra dörrenések... amikre semmi szükség.
Szoktatás kérdése;)
Én utálok főzni és kedvem is ritkán van hozzá, ezért igyekszem ritkán csinálni:DDD
Főleg hétvégén főzök és csak nagyon ritkán hétközben. Kitalálni meg végképp nem vagyok hajlandó.
Így nálunk mindenkinek meg van az az étel, amit ő főz.
A fiúnk tésztás ételeket szokott készíteni (carbonara, bolognai, Arrabbiata, lazagne, stb.), ja és ő süti a tortákat is:D
A férjem a férfias kajákat (brassói, pörkölt, gulyás, lecsó, pacal, vadételek, stb.)
Én meg főleg a leveseket, főzelékeket, rántott és sülthúst és a köreteket).
Ha valaki különlegességet szeretne, azt csinálja meg magának, én nem szeretek kísérletezni és enni sem ilyeneket, illetve én is dolgok egész nap, így nincs kedvem az estéimet ezzel tölteni...;)
Fújod a magadét.
Szó sem volt erről, amit állítasz.
Sehol nem írtam, hogy elítélem.
Részemről befejezve. Nem szeretem a parttalan vitát, semmi értelme.
Ha a csíráját látnám, hogy valamit is elfogadsz a véleményemből, amit írtam, (mint ahogy én megtettem feléd) - akkor talán még folytatnám. De így nem.
Nem kell mindenben egyetértenünk, de valótlant ne állíts! Nem várok el semmit, nem ítélkeztem. Miért olvasol bele olyat, amit le sem írtam?
További jó vitát kívánok neked olyan vitapartnerrel, aki tapsikol neked a hozzászólásaid miatt.
Szerintem most aki meghal, mindenkire ráfogják, hogy koronás volt. Valóban szerintem kisebb szám a valóság.
Nem mindenkire fogják rá, apukám halálának oka, sem covid. Legalábbis papíron nem ez szerepel a halál okaként.
Nem láttalak napok óta hozzászólni semmihez.
Pont tegnap néztelek meg...
Örülök, hogy itt vagy!
Miért? Hol lennék? :)
Nem szoktam eltűnni, csak azért, mert vannak hoxások, akik szeretik porig alázni a másikat. :)
Azzal, hogy minden nap a férj főz nincs baj.
Az, hogy átalussza a napot akár bajt is jelezhet.
Jó. Nekem mindegy, ha te normálisnak találod, hogy egy nő minden nap (ez hangsúlyos, hiszen ez van a vallomásban) végigalussza az egész napot, minden áldott nap a férje főz.
Lehet, hogy az én meglátásom - a te szavaiddal élve - ócska. Ez a te véleményed.
Ide hozol olyan példákat, amiről szó sincs a vallomásban.
De legyen igazad.