Vallomások (beszélgetés)
Nem fogom tudni élvezni a nyarat abban az átkozott maszkban. Nem elég, hogy a hőségben rosszul leszek benne, csak a szabadon maradt részeken fog majd le a nap. Szépen fogok kinézni, szépen fogunk kinézni...
Legyél optimista.
Érdekes dolog történt éjszaka, átölelt szorosan valaki, felébredtem, de sehol nem volt senki. Egyedül voltam a szobában.
Kivel nem fordult még elő?
Tepsiben sült édesburgonyát ebédeltem. Émelyítően édesnek éreztem. Pedig nem cukroztam meg, csak sóztam. Nekem ez felejtős lesz a jövőben.
Nagyon szeretem az édesburgonyát.A párom ált.főzi és nekem úgy még jobban ízlik.Egyébként igen,benne van a nevében,hogy "édes" és az is,rendkivül egészséges.Ha nem lenne olyan drága többször kerülne az asztalra.
Nem fogom tudni élvezni a nyarat abban az átkozott maszkban. Nem elég, hogy a hőségben rosszul leszek benne, csak a szabadon maradt részeken fog majd le a nap. Szépen fogok kinézni, szépen fogunk kinézni...
Bugyuta vallomás a mostani helyzetben. Örülj neki, hogy nem szemfedőt, hanem maszkot kell viselned. Sokan mit nem adnának, ha ennyi problémájuk lenne.
"Befejeztem a könyveim összeírását. Több, mint ezer van."
Ejha. Mind olvastad?
Nekem is katalogizálnom kellene a könyveinket. Rengeteg van, sokat még nem is olvastam és előfordult, hogy valamit kétszer vettünk meg.
"Nem fogom tudni élvezni a nyarat abban az átkozott maszkban. Nem elég, hogy a hőségben rosszul leszek benne, csak a szabadon maradt részeken fog majd le a nap. Szépen fogok kinézni, szépen fogunk kinézni..."
Hol van még a nyár? Ennyit nyavikkolni, pláne előre🤦♀️ Elég lesz akkor nyekeregned ha tényleg még nyáron is maszkot kell hordani, de már most? Ennyire nincs más dolgod?
Igen, de amikor kijelentjük, hogy a nyugdíjasok üljenek otthon, akkor az olyan, mintha nekik esetleg tényleg csak ennyi dolguk lenne.
Persze, sokan tényleg megtehetik, de vannak akik meg nem, és épp ezért nehéz ezt a fránya oltási sorrendet összehozni, hogy észszerű legyen...
És persze, azt sem felejthetjük el, hogy a 65 alattiak minimum 50%-a alig hisz a vírusba, oltást meg tuti, hogy nem kér;)
Nyilván nem a dolgozó és minden nap útra kényszerülő nyugdíjasokról beszéltem.
A többivel kb. egyetértek.
óh, én már egy szuritól is be vagyok tojva...
de más az orvosi dolog, és más az a sok kelekótya a streeten...
eszembe...
kimaradt.
soha nem késő semmi sem...)))
ne aggódj, nekem se jutna ilyen sz@rt kipróbálni...
nana...
azért a drog se kutya...
Igen, de saját fejlesztésűt.
Én viszont a már forgalomba lévőkre gondolok azaz, ahogy mások gyárthatják a szputnyikot, úgy mi is megvehetnénk a licencet?
Nem ártana. Ezen a sártekén elég sokan vagyunk...
Talán az lehet gond, hogy a gyógyszergyárak, - ha jól gondolom, - többségi külföldi tulajdonban vannak.
Miért mindig a nyugdíjasok?
Ezt sosem fogom megérteni.
Sok nyugdíjas dolgozik, illetve segít a családjának (gyerekre vigyáz, hozza-viszi őket), ráadásul ők betegesek is.
Az én véleményem egyébként az, hogy családonként (együtt lakók) kellene oltani és úgy, hogy figyelembe kell venni az aktív dolgozók munkakörét, azaz tud e ho-ban dolgozni mindenki.
Én az eüsök után a kereskedőket, postásokat, sofőröket, vendéglátósokat, stb. oltanám és persze a családjukat, mert ugye haza hurcolhatják az otthon dolgozóknak.
És nem mellesleg én a vakcina beszerzés mellett ov helyében igyekeznék megállapodni valamelyikkel, hogy mi is gyárthassuk az oltást, mert ugye vannak a gyógyszergyáraink, mint EGISZ, Richter, stb. és valamelyik vakcinagyártósort erre állítanám rá, hogy ne kelljen arra várni, hogy majd jövő decemberig ideszállítanak 5 millió adagot.
Na, egyébként nagyon nehéz rangsorolni...