Vallomások (beszélgetés)
Ahha. Nos aki nem tudja, szirike ezen recept mentén dogozik. 🙃🙃🙃🙃
Érdekes mennyit változik az ember. Ami pár éve kiakasztott vagyis te, most vicces és szórakoztató. Szép napot te kis vicces😉
"Igazságtalan ez az oltási terv nagyon! Az egészségügyi dolgozók után az aktív dolgozókkal kellett volna folytatni a sort. A nyugdíjas korosztály már megteheti, hogy otthon marad, tud vásárolni az internetről is, de a fiataloknak menni kell dolgozni!"
Valahol egyetértek veled. A nyugdíjasok nagy része eltud bújni ha akar.
Igen. Ilyen volt. Csúcs! 😇
Én azt hiszem akkor inaktív voltam 1 éve és “erre” jöttem vissza.
Igen igen. Jó nagy maci is volt! :)
Magas, testes, kisautóban.
Az évek során gyűltek össze ezek a találkozók. :)
Jajj régen mèg Hoxa talikat is csináltak, jut eszembe. Mondjuk én soha nem voltam. Csak tudom, hogy volt évekig! :)
Nem emlékszem rá, de sajnálom. LEhet "elkerültük egymást", annyira nem vagyok régi motoros, mEg egy időben nem is nagyon voltam itt.
Ajha! 30? Nem vagy semmi! :)
Látod, Hansi, itt az élő példa a barátságra. :))
Amíg covid van, marad a digitális platform. Itt is tudsz privátban levelezni egyébként.
Nekem sokéves barátnőm van itt, akivel mindig találkozunk, hol nála , hol nálunk, ismerjük egymás családját, pasijait, minden...:)
Aztán sok emberrel találkoztam már innen. Szerintem olyan 30-cal biztosan. Emlékszel fèknyomra? Mèg vele is. Egyszer unatkozott, én is, aztán lejött hozzám dumálni az éjszaka közepén! Nem lakott messze tőlem. 😞
Ledöbbentem a halálhírèn!
tudod, emailben jobban megy a beszélgetés szerintem...
ott tudsz képet küldeni, az inkább egy levelezés...
múltkor hallottam a TV-ben, hogy van olyan ismerkedő oldal, hogy jobbra vagy balra húzol valakit, így döntesz a továbbiakról...
Élőben, egy kávé mellett azért ez más...
tudom, tudom, a covid...
Emlékszem erre tőled! 😀
Valamelyik nap én is megnéztem hanyadik helyen vagyok a törzsgàrdâban. Hàt, az első 150-Ben benne vagyok egy 149. helyezèssel. Ha nem csikicsukizok anno, most kb Az első 10-Ben benne lennék. :)
Iszonyat régóta itt vagyok én is.
na, akár nekem is teremhet itt valami...
erről a skandináv mitológiáról most hallok először.
az jó, ha az ember itt barátokra lel.
Bár én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy élőben látom a másikat..
Nekem így virtuálisan olyan megfoghatatlan az a másik emberke..
Hallani kell a hanglejtéseit, meg ilyenekre gondolok.
Igazán nincs mit.
KB. egy éve regisztráltam, leltem itt barátra már, annak ellenére, hogy abszolút nem ilyen szándékkal jöttem.
Mindenféle ember van itt, előbb-utóbb biztos fogsz Te is olyannal találkozni, aki hozzád hasonlóan vélekedik a világ dolgairól. Szerintem abszolút nem annak a függvénye, ki honnan levelez. Inkább a közös értékrend, világlátás, élettapasztalatok, humor...
Asgard egy hely a skandináv mitológiában és egy képregény univerzumban. Lakói asgardiak, akik közt van olyan karakter, akivel jellemvonásai alapján tudok azonosulni.:)
Ok, köszi..
Te mióta vagy itt?
mik a benyomásaid?
az Asgardi az jelszó?
alakulnak itt ki barátságok?
oersze, ez nagyban függ attól, hogy ki honnan levelezik..
Ha rányomsz a szívre, azt jelenti, hogy tetszik az adott hozzászólás, vagy esetleg egyetértesz vele.
Nagyon nem tudsz kárt tenni semmiben az oldalon, de persze bölcsebb előbb bátran kérdezni.
a kék Return jelzés mellett van egy szív...
az itt hangulatjel??
eddig nem mertem rányomni...
Teljesen mindegy miről írsz, attól még beszélgetni lehet. :)
Bele fogsz jönni, meg látod!
aha, értelek....
én asztali gépen írok mert nincs olyan telefonom mint Neked...-))
+ 3 kocka (én ilyet tudok küldeni..)
aha... értelek...
de most sem lettem okosabb...