Vallomások (beszélgetés)
Igen, ő nagyon okos, tanult nő! 🙂
Én már a koronás fórumban is írtam anno! 😉
Úgy szeretem, hogy ilyen okos vagy!🌷❤️🌷
Sokan példát vehetnének Rólad!
Köszönöm ezt a hsz-t (is).
"Március 15. ünnep. Nem érdekelnek az ilyen magyarkodások. A jelen érdekel, meg a jövő. A múlt nem."
Vannak olyan jelenségek, személyek, (személyi) kultuszok és jeles napok, amire azt mondom, lehet lamentálni rajt, hogy mennyire jelképeznek egy nemzetet, mennyire őszinte és színtiszta a mondanivalójuk. Március idusa nem ilyen.
Minden (aktuál)politikai sallangtól mentesen én azt mondom, ha nem vagy tisztában azzal, hogy mi, miért és hogyan történt akkoriban, mit köszönhetünk a reformkor nagyjainak, mit tanított meg a kiállásuk olyan elvek mentén, amik a mai napig meg kellene, hogy állják a helyüket, akkor talán nem kellene ilyet írni.
Ha Ők nem lettek volna, esetleg most nem írogathatnál jelenről meg jövőről... (Vagy nem ilyen nyelven és itt.)
Sok embernek ez igenis ünnep, és attól még, hogy (szerinted) egyesek megpróbálják kisajátítani, azért engedtessék már meg, hogy más is kitűzhesse a trikolórt, mégha csak a szívében is.
"Míg az országgyülés ott fenn,
Mint szokása régóta,
Csak beszélt nagy sikeretlen:
Itt megkondult az óra!
Tettre, ifjak, tettre végre,
Verjük le a lakatot,
Mit sajtónkra, e szentségre,
Istentelen kéz rakott.
És ha jő a zsoldos ellen,
Majd bevárjuk, mit teszen;
Inkább szurony a szivekben,
Mint bilincs a kezeken!"
"Nem szeretem a hirtelen haragú embereket."
Pedig a harag nálam is többnyire hirtelen jön. Ha iszonyatosan feldühít valami, akkor robbanok. Úgy vagyok vele, hogy inkább robbanjon ki belőlem, minthogy emésztgessem napokig. Kidühöngöm magam, azzal kész is. Úgy gondolom, jobban járok, mintha bent tartanám.
A harag egyébként nálad vajon hogy jön, ha nem hirtelen? Fontolgatod, hogy haragudjak vagy ne haragudjak?
Nagyon régen volt. 2004-ben.
Szkt-s voltam. Abban az évben ott rendezték meg a versenyt. Így kerültem oda.
Nem volt időm sehova sem menni. 3 napot voltam csak ott, de mind a 3 napon vizsga volt.
A kihírdetés után pedig azonnal indultunk haza.
"Áprilisban, ha elkezdődik az újranyitás szoliba fogok járni. Szép barna akarok lenni nyárra."
Az még arrébb lesz.
Jogos!
Városodban vizsgáztam. Valóban fél nap az út.
Azért írtam, hogy "szabadon".
Te ilyeneket is tudsz? :))) Vagy csak a beépített keresőmotorod önállósította magát?
Talán hallani akarja megint. Had szóljon:
Szívesen! Ha lesz valami izgi, szólok. Az az autós fesztivál minden "normális" éven van.
Remélem idén már lehet újra.
Mindenképpen! Köszönöm szépen! 😘
Egyszer régen jártam felétek azon a bizonyos autófesztiválon. Nem is tudom melyik évben lehetett. Volt már vagy 15 éve. Ha nem több!
Imádom a kávét és a karamellát is! 💓
Meg mindent ami kókuszos! 😍
Pontosítsunk:
"... a postás, a rendőr, a villanyszerelő,
A szomszéd, a gázos és a díjbeszedő,
A handlé, a szódás és a képkereskedő,
A házmester, a fia és a kéményseprő."
És közben belül hallom Bill hangját.
Egy tojásos torta?
6 lap kávés karamellás krém.
Nem vagyok normális. Az esőben sétálok és még jól is esik.
Kicsit bolond vagy, mert nagyon megfázhatsz ilyen hidegben, összeszedhetsz egy tüdőgyulladást. :D
" A szomszéd, a handler a díjbeszedő, a villanyszerelő és a képkereskedő... " idézet szabadon egy blues dalból. Felszarvazottak balladája.
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Mi az a hatlapos?
Pár napja egyik pihenőnapomat feláldoztam, sütöttem hatlapost.
Egy szeletet ettem.
De ette a szomszéd, férjem főnöke, kollégája, anyós, após, lányom, férjem...
Mindenki odáid volt tőle.
Neked is jutott volna, ha szólsz! 😘