Vallomások (beszélgetés)
Mondtam a pasimnak éjjel, hogy jöjjön fel, nincs otthon a férjem, de furcsán nézett rám. 😄
R.banc vagy kedvesem. A pasid biztos tudja ezt csak kihasznál.
Szerintem az nem felelősség tologatás, hogyha kimondjuk: az, ha nincs ember, aki elvegezzen egy munkát, akkor az a munka nem lesz elvégezve.
Akkor sem, ha a maradékot ész nélkül, kipréselve belőlük a lelket is túlóráztatjuk. Főleg, hogy ezt követően el fognak ők is menni. És nem csak a rendőrök, hanem az ápolók is, és már lassan nincs olyan iskola, ahol a tanárokkal nem ez a helyzet. Szóval dehogynem mondják, hogy ennyiért nem viszem az ágytálat. Inkább elmennek mosogatni egy osztrák panzióba.
Persze, vannak, akik kitartanak itt is, ott is, de mi lesz, ha ők meg belerokkannak? Miviszi ki a kacsát? Ki mondja meg a hülye gyereknek, hogy nem kellene száguldozni lakott területen? Ki tanítja meg a gyereket számolni, olvasni, logikusan gondolkodni?
Erről is lehetne beszélni, mi és miért? Lehet a LIDL és egyebek jól fizetnek, de pl. az eü. kevésbé. Mégsem mondják többen, hogy oké nem viszem az ágytálat, mert kevesebb a fizetésem. Voltam úgy kórházban, hogy éjszakára 2 emeletre jutott 1 nővér.Tragédia.
Megértem, miről írsz, csak így meg tologatjuk a felelősséget, hogy ezért, vagy azért nem teszünk meg valamit. Nem folytatom mit kellene tenni, mert az nem a H. profiljába tartozó. :)
Hát ja, az ellenőrzés hiánya sokat jelent.
Amíg egy eladó a Lidlben többet keres, mint egy járőr, és sokkal kisebb a büntetőjogi felelőssége, nem lesz rend.
Az a gondom, hogy hazánkban nem tapasztalom, hogy a szabálytalanságoknak lenne komolyabb retorziója. Főleg egyeseknél, akik kiköhögik nevetve, az 5-50 e. forintos büntit, ha egyáltalán kapnak is valamit.
Egy csomó idegbajos sofőr ül a volánhoz. Öregtől a fiatalig. Vannak olyanok, akiknek semmi belátásuk nincs, hogy valami gond lenne velük. Szembe megy a forgalommal, de ne vegyék el a jogsiját, mert még nem okozott balesetet, hogy a szerencsén múlt nem rajta, az nem baj.
Utcánk faltól-falig 6 m széles. Kitették a 20 km-es korlátozó táblát, 80-al száguldoznak, a bejárati ajtók előtt.
Kiugrálnak a kocsikból, letörik a másik tükrét, anyáznak. Nem hiszem, hogy jól van ez így.
A busz számtalanszor erős pirosban halad át, mert ő az erősebb. Feszült-ideges, anyázik. Látom, hiszen naponta azzal közlekedem. A biciklis simán teker 10-el a busz előtt pl. a 15-115-ös előtt a Petőfi Sándor utcában, holott eltudná engedni a buszt, de nem. Vagy a 3M-pótló előtt andalog. Hülye helyzet van a metró újítása miatt, de a kutya nem ellenőrzi, hogy 10-15 gk. áll a buszsávban. Miért?? Tudom, hogy car az autósoknak is, azért járok tömegközlekedéssel, de figyelem a legtöbb autóban 1 ember ül, míg a buszokon támasztjuk egymást. Él Németországban rokonom, barátom ott meglehet oldani jobbára, miért nem tanulunk a jóból itthon is?
De remélem legalább a jogsi ugrik 2-3-4-5 évre...
Mondjuk pont ezeket nem szokta érdekelni, ha nincs már meg a papírjuk. Vagy nem is volt...
Aki ittasan, bedrogozva okoz balesetet, azt szerintem is be kellene csukni.
De mondjuk ha valaki figyelmetlenségből behajt egy kereszteződésbe és ezért valakinek eltörik mondjuk a lába, vagy a kisujja, azt ne hurcoljuk meg. Az bárkivel megeshet.
"mint az Andrássy úti kétlábú."
A Dózsa György útira gondolsz?
Végül, ő is megkapta a magáét, amit érdemelt...
Ha gonosz lennék, akkor azt mondanám, legyen hozzá szerencséd, hogy rokkanttá tegyenek,és élvezd a magyar biztosító járadékát, de nem kívánok ilyet senkinek.
Nem értünk egyet ennyi, én nem tudnám egy drogos, "kisköcögnek, hogy mondjuk elvette a gyerekemet. Nem tudnám azt mondani, éljen boldogan minden retorzió nélkül, hiszen a halottat már nem lehet visszahozni. A nagy francot, gondolkodjon csak a rácsok mögött.
Közlekedem,tudom, hogy mennyire kell vigyázni, de nem mindig lehet kivédeni egy balféket, aki azt gondolja olyan kocsi van a feneke alatt, hogy rá a szabályok nem vonatkoznak.
Ja, nem savanyú a szőlő kocsiügyileg.
Szemet, szemért nálam ez a racionális. Aki akar meg simogassa a barmok buksiját, hogy elkövessék újból és újból, mint az Andrássy úti kétlábú.
Egy pillanat alatt meg van a baj. Egy balesethez 2 fél kell. Ha én nem korrigálnám más baromságát, hetente többször lennék áldozata egy balesetnek, pedig csak napi 70 kt-t autózom.
Attól hogy valakit rabosítanak, lecsuknak, kerékbe törnek, felakasztanak, megrágnak, és kiköpnek, attól senkinek sem lesz jobb, és attól a baleset hibása, még hibázhat legközelebb is.
Vannak maradandó sérüléssel járó balesetek, ez tény. A Biztosító meg azért van hogy anyagilag kártalanítson. Senki nem fog tudni új életet adni egy elhunytnak, és senki nem fogja tudni feltámasztani a tolószékből. Legyünk racionálisak.
Igazad van !
_Nem bírom elviselni a gyenge, jellemtelen embereket. Próbálok empatikus lenni, belegondolni a helyzetükbe, de egyszerűen nem megy. Mindig áldozatot játszanak és mindig az a szemét, aki nem eléggé megértő.1
Utálom az embereket. Csak azért vagyok kedves, alkalmazkodó...
Valószinüleg téged sokan utálnak,legalábbis ezen sorok alapján.Csak azt kapod vissza amit adsz,jogosan.
Utálom az embereket. Csak azért vagyok kedves, alkalmazkodó...
Pszichopata tetszik lenni? 😄
"Utálom az embereket. Csak azért vagyok kedves, alkalmazkodó hogy hasznom legyen belőlük. Úgyse jók semmi másra"
Biztos sok barátod van. :)
"Utálom az embereket. Csak azért vagyok kedves, alkalmazkodó hogy hasznom legyen belőlük. Úgyse jók semmi másra"
Ez csak a te veszteséged. Még hogy nem jók semmire? Az emberek képesek szeretetre, amiből neked is jutna.
Ez a szeretős most az új piros pólós? Vagy mi volt?
Akivel a liftben mindig találkozott a bevalló?