Vallomások (beszélgetés)
"Imádom ezeket a szeles napokat"
Nekem nem baj, ha imádod, de én nem vagyok oda értük.
Főleg hazafelé, amikor szembe fúj.
Az egész családomnak akkor mekkora mázlija volt sőt a rokonoknak és a városban mindenkinek,mert 1 embert nem tudok aki abba halt volna bele. Megjegyzem az évente beköszönő influenza százszor rosszabb most én éppen abban vagyok benne hát inkább kovid még egyszer mint ez.
De szerintem hagyjuk a témát 😊
Mivel elment a szálláson és az ízlésem teljesen elég egyértelmű.
Amúgy pedig ilyen gyenge tünet miatt felesleges tesztet csináltatni mert más bajom nem volt. Nem kell ekkora ügyet csinálni ebből,csak felfujják az egészet.
Csodálatos módon végre kérés nélkül megérkezett illetékről a fizetési felszólítás. Pedig voltam bent év elején, hogy mi van már, nem szeretnék kamatot fizetni. Most sürgősen beszedik a kintlévőségeket 🙂
Tavaly július óta ültek rajta.
"Megfázott a gyerek, felment a láza, de nem nagyon, erre tesztre akarja az orvos küldeni! Miért kell állandóan teszteltetni, más betegség nem létezik?"
Dehogynem!
Teszt nélkül mivel lehetne megállapítani, hogy más?
Neked, de akik belehaltak, azoknak nem, illetve azoknak sem, akiknek posztkovidjuk van és még sorolhatnám.
Örülj a szerencsédnek.
“ Megfázott a gyerek…”
Miért van ekkora hiszti a teszt miatt? A 4 évesemnek 4x csinálták, semmi baja nem lett, nem hisztizett.
Én voltam kovidos,teszt nélkül is rájöttem. Én se tennem ki a gyereket orrtúrós tesznek.
Van már a parikaban nyál teszt de szerintem is felesleges ez is egy influenza vírus.
Én most megfáztam, esküszöm rosszabb mint a kovid
"Megfázott a gyerek, felment a láza, de nem nagyon, erre tesztre akarja az orvos küldeni! Miért kell állandóan teszteltetni, más betegség nem létezik? Influenza? Már nagyon elegem van ebből az egészből!!🤬"
De létezik, azért akarja teszteltetni. Akkor kell lázadni, ha teszt nélkül kezelik covidosnak.
"Megfázott a gyerek, felment a láza, de nem nagyon, erre tesztre akarja az orvos küldeni! Miért kell állandóan teszteltetni, más betegség nem létezik? Influenza? Már nagyon elegem van ebből az egészből!!🤬"
Nem jobb bizonyosan tudni, hogy milyen vírustól szenved és még időben kezelni? Ezzel a teszttel kizárhatják a covidot. Miért nem jó az neked?
"Távol van tőlem a feleségem. Hiányzik..."
Ja. Azért ugye nem fogsz férfi(?) létedre sírva fakadni?
Megoldod...
Megfázott a gyerek, felment a láza, de nem nagyon, erre tesztre akarja az orvos küldeni! Miért kell állandóan teszteltetni, más betegség nem létezik? Influenza? Már nagyon elegem van ebből az egészből!!🤬
Ugyanígy érzek, pedig az én kicsim nem is lázas.
Engemet mindig is üldözött a 22-es szám. Így hát kíváncsi vagyok, milyen lesz a holnapi napom! 2022.02.22.
Engem 2003.03.03-án ért baleset .
Március harmadikán ki sem teszem a lábam a lakásból. :)
"Ma nem fogok főzni, hanem pizzát rendelek. A gyerekek örülni fognak neki :D"
Érdekelne a 4 kukoricás véleménye, hogy ez miért bűn.
"Engemet mindig is üldözött a 22-es szám. Így hát kíváncsi vagyok, milyen lesz a holnapi napom! 2022.02.22."
Ez olyan lehet, mint a 22-es csapdája...
Neked nem megy az ami másnak, hogy megtaláld a neten a fórumodra a választ? Ez csak egy szimpla kérdés, még mielőtt beírnád azt, hogy "bántlak". A hiper érzékenységeddel kezdj valamit és szerintem ne szólogass be ebben a fórumban mindenkinek, mert a fórumokon különböző emberek különböző véleményei vannak jelen.
Elsősorban azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, nem istápolni a másikat, amelynek nem sok haszna van bizonyos esetekben.
"Vitaminok, nyugtató hegyek, mégis idegbeteg vagyok, nem tudok enni, aludni, úgy érzem szétforgácsolodom."
Kérj segítséget, nem kell, és nem is tudunk mindent önerőből megoldani. A problémákat csak elnyomod gyógyszerrel, de a valódi ok burjánzik. Gumilabdákat akarsz víz alatt tartani, fel fognak bukkanni, az erőd meg elfogy. Van kiút, kívánom, hogy rátalálj!
Ő felveszi a hitelt, én visszaigénylem a felét, de nem adom oda neki, hogy belefizesse. Nyomós okom van rá. Majd kitalálok valamit, miért nem kaptuk meg a támogatást!
Vélhetően elfizeted másban, máshol. Talán megkárosított, és így veszel revansot. De mivel szándékosan, hazugságra építve törlesztesz, nem sok örömed lesz benne. Gondold át, biztosan megéri?
"A levegő is jobb ha a közelemben vagy. Nem hiszem el de így van. ♥️"
Micsoda oximoronság'.
Köszönöm, de kaptam közben segítséget a hóvirágos fórumon és privát üzenetben is.
Nem segítettem és nem bántottam. Téged sem. Te se bánts engem...
Egy romon mit lehet tönkre tenni?
Látom, szeretsz túlzásokba esni.
Simogasd a lelkét, tégy jót vele.
Köszönöm!
Ahelyett, hogy szítod a feszültséget és beképzelsz magadnak olyan dolgokat, amik nem igazak miért nem nézed meg a neten hol találsz "hóvirágmezőt"? Itt erre valószínűleg senki nem tud válaszolni.
Ha neked a problémamegoldás a könnyű kiutat jelenti, sok gondod összegyűlhetett már. Te miben segítettél a vallomás írójának ? Én nem látom, hogy adtál volna neki tanácsot.
Mit kellene írni neki?
Olyat, amiből épül és nem olyat, ami tovább rombolja, mikor már eleve romos...
Ha simogatom valakinek a lelkét, aki sérült, attól gyógyul. Ha belemélyesztem az ujjam a sebeibe, attól tovább mélyülnek.