Vallomások (beszélgetés)
Csalódott vagyok, mert még akik megígérték, azok sem küldtek nekem akciópontot a bakancslistás játékban és egyáltalán senki sem. :(
Én küldök, ha mögöttem állsz. 284. vagyok, írj priviben
Nekem felfordul a gyomrom a gyerekektől, büdösek, ragacsos a kezük, rá van száradva az étel a fejükre... Fúj :D
Ennyire már ne túlozzátok el, légyszi! Ez már nagyon gáz
gyomortükrözésem volt, nem borítottak. nekem az sem volt leanyalom.
egyszer hozzátartozót kísértem a colonoscopiara, es bizony akinek vannak esetleges összenövései, az sikítani es kepes a fájdalomtól.
de nyilván mindenkinek mas a fajdalomturo képessége.
"Nekem felfordul a gyomrom a gyerekektől, büdösek, ragacsos a kezük, rá van száradva az étel a fejükre.."
Nekem meg már ezektől a vallomásoktól,és emberektől fordul fel a gyomrom!!!
Az meg ki? :D
Megkerestem a választ! :D
"Nekem felfordul a gyomrom a gyerekektől. Büdösek... stb."
Nem volt valami saját, egyedi ötleted, amivel előrukkolhatnál a vallomásokban? Ezt már tegnap kibeszéltük.
Szerintem te büdösebb vagy, mint egy gyerek.
Igen, nekem jó! Semmiféle bódítás nem volt. Hacsak nem minősül bódításnak a nővérek viccelődése, poénkodása. Hallottam olyat is, hogy ezzel kívánják a pácienst nyugtatni. Ami rosszabb volt, hogy előtte való napon hashajtót kellett fogyasztanom (Endostar Lavage) ami teljesen kipucolta a belem. Jól tettem, hogy mindkét napra szabadságot vettem ki! Este lehetett enni, mert a kaja másnapra még nem jutott el a végbélbe. A tükrözés oka: vérzés. Szerencsére csak egy hajszálrepedés volt, alig bent a "barlang"ban.
A várakozók között voltak akik gyomortükrözésre vártak. Meglepetésemre ők sem voltak megijedve, pedig nem az első volt nekik. A youtube-on néztem meg, hogy az hogy megy. Na, arra nem vágyom!!
"Nekem felfordul a gyomrom a gyerekektől, büdösek, ragacsos a kezük, rá van száradva az étel a fejükre... Fúj :D"
Na, még egy... kár, hogy édesanyád nem így gondolkozott, mint te!
de jó, hogy neked ilyen szép emlékeid vannak erről. eddig akárki mesélte, mind azt mondta rettenet.
De egyébként ezt bódításban csinálják, nem lehet, hogy a rettenet részre te nem emlékszel? 🙂
"Rettegek újra elkezdeni sportolni, pedig megőrülök, hogy nem csinálom. 3 hónapja volt egy nagy műtétem."
A műtétet nem irigylem, nem tudom, milyen műtét volt. Mégiscsak túl kellene esni az orvos megkérdezésén, mert az ő szava mégis többet ér az enyémnél. Irigylem a sportszerető embereket, a sport nagyon hasznos! Javasolnám, de nem merem: Kezd el fokozatosan! (Vagy Kezdd? Nem tudom...)
AZ LEHET :D
Múltkor egyszerre csináltam kávét és teát. Gondolataim szanaszét. Citrom a stelázsin, kávé a Brimnes polcon. Kb. 3 méter távolság. Hát nem a kávés pohárba ment a citromlé? :D
Mégis szerencsés ember vagyok :)
Úgy tudtok kombinálni, de úgy!! ... :DDD
Szomorú vagyok, mert nekem alig küldenek akciópontot. Pedig én szoktam másoknak minden nap. Ilyen az élet.
Küldenék!
Tényleg.
"Félek a tükrözéstől odalent hátul."
Fölösleges! Annyi kellemetlenség van benne, hogy egy kis levegőt fújnak a végbélbe, hogy könnyebben haladjon a műszer ami egy kis kamerával van ellátva. A delikvens is rálát (ha rálát) egy monitorra, ami közvetítést ad a barlangtúráról. Közben jókat lehet röhicskélni a nővérekkel. Mondtam nekik, két hetente szívesen jönnék! :D
"Ha nap felkelte előtt mosogatószert öntesz olaj helyett a serpenyődbe, a napod balszerencse kíséri (orosz babona)."
Hála és köszönet neked végre egy kis humorért! 😊
Mindjárt hétvége, pihenj sokat! ☘️
Ha nap felkelte előtt mosogatószert öntesz olaj helyett a serpenyődbe, a napod balszerencse kíséri (orosz babona).
Aki ennyire szerencsétlen, az meg is érdemli a balszerencséjét.