Vallomások (beszélgetés)
"Szerintem mindenki hozzájárul egy bizonyos fajta állatkínzáshoz, aki nem vegán"
Élve nem lehet megenni őket. Az nagyobb mértékű kínzás lenne, nem?
Az ember mindig is evett húst. Ha most azt mondom, hogy a növények is éreznek, akkor levegőn fognak élni?
De itt a felmelegedés, nő a napos órák száma, lehet fényt is enni.:D
"Féltékennyé akarom tenni a barátom, így egy barátnőm nevét átírtam a telefonomban egy férfi névre. Ma úgy időzítem,hogy pont akkor hívjon, amikor a barátom itt van."
Később pedig itt sírdogálsz, hogy elhagyott?
Feladom lassan..
Mit? Miért?
Bármikor tudnék enni gyrost. :)
Váljék egészségedre! :)
Az összes állatkínzóval, pontosan azt tenném, amit ők tettek az állatokkal. Érezzék csak ugyanazt a fájdalmat, amit a szegény, ártatlan állatok!!
Egyetértek veled. Azt gondolom, sok mindenen kellene változtatni, hogy minél kevesebb állatkínzó legyen. Az ilyen, az emberekkel sem bánik jobban...
Amióta külön költöztem kétnaponta megyek a szüleimhez látogatóba. Anyám maximum felhív, de sosem jönnek el. Ma is írt, hogy sütött sütit ad, menjek be. Hát nem megyek! Ők sem jönnek én sem fogok. Pedig nekik is van kocsi.
Szerintem te nem tudsz felnőni, nem tudsz meglenni nélkülük. Gondolom senkid sincs, és elfoglaltságod sincs. Különben nem járkálnál haza 2 naponta.
Utálom, hogy mindig mindenben nekem kell alkalmazkodnom. És ha valamit mondok, vagy nem úgy gondolom, borul a bili.
Nem kell. Változtatni is lehet.
Az ovis körben sosem vallanám be, de lenézem azokat az anyukákat, akik nem csinosan öltöztetik a gyereküket. Divatjamúlt ruhák, össze-vissza egymással nem passzoló darabok... Borzalom. A gyereknek a szépérzéket is illene átadni, mint értéket.
Nem tudhatod, mi az oka annak, hogy úgy öltöztetik a gyerekeket, ahogy.
Az, hogy ezért lenézed őket, a te szegénységi bizonyítványod. Szerintem. Nem értem, miért kell másokat lenézni, mert máshogy gondolnak valamit. Vagy netán szegények, nem tudhatjuk ugyanis. Ízlések és pofonok ugye...
"Kezdem nagyon unni az embereket, mert szerintem a legtöbben nagyon egysíkúak."
Valóban? Nem lehet, hogy te vagy felületes?
Ha közelebbről is ismernél bárkit, akkor meglátnád mennyire színes egyéniség.
"Az ovis körben sosem vallanám be, de lenézem azokat az anyukákat, akik nem csinosan öltöztetik a gyereküket. Divatjamúlt ruhák, össze-vissza egymással nem passzoló darabok... Borzalom. A gyereknek a szépérzéket is illene átadni, mint értéket."
Már nem azért, de a gyerek a ruhákat kb két percig fogja hordani, olyan gyorsan nő.
A mi családunkban pl a gyerekek kinőtt ruháit megkapják a következő gyerekek. Na, ezek után rólunk mit gondolhatsz?! :D Nem mintha fontos lenne, bocsi..
Úgy nőttem fel, hogy kiskoromban a gyerekruhák vándoroltak a családban. És mégse érzem úgy, hogy bármiben hiányt szenvedtem volna.
Az igazi érték az együtt töltött idő, sok meseolvasás, játék voltak. Rossz az értékrended, ha az a legnagyobb bajod, hogy egy gyerek nem úgy van öltöztetve, mint valami rocksztár vagy balerina, vagy tököm tudja. (Én meg az ilyeneken szoktam elképedni.)
"Csalódott vagyok, mert még akik megígérték, azok sem küldtek nekem akciópontot a bakancslistás játékban és egyáltalán senki sem. :("
Micsoda tragédia! :D
Lakatos Márk is mindig azt mondja, legyünk bátrak! :)
Egyszer elcsíptem amikor arról értékezett, mennyien vagány és trendi ha szövetkabáthoz sneaker-t veszünk föl, váó! Így toltuk végig a gimis, fősulis évenket, csak akkor még deszkás cipőnek hívtuk és nem tudjuk hogy mennyire vágányak vagyunk. Lehet mi teremtettünk divatot?🤔😌😁
"Annyira hiányzik a szex és az intimitás, hogy ma abszolút semmihez nincs kedvem. Minden idegesít, nyugtalan vagyok.."
A szomszéd kutyája kidöntötte múltkor a kerítést, olyan mehetnékje volt. (Nem a mi oldalunkon szerencsére.)
"Ma reggelinél az egyik percről a másikra elment az étvágyam és öklendeztem. Biztos terhes vagyok."
...vagy nem :D
"Az ovis körben sosem vallanám be, de lenézem azokat az anyukákat, akik nem csinosan öltöztetik a gyereküket. Divatjamúlt ruhák, össze-vissza egymással nem passzoló darabok... Borzalom. A gyereknek a szépérzéket is illene átadni, mint értéket..."
Erdekes szemlelet.
Egy eszrevetelem: unokam, es a nagyapja kozott (en)
Amikor gyerek voltam nekem nem volt bicajom. Most a tiz eves unokam kapott tolem egy "kacsalabon forgo varat" bicajt! Azon minden volt, ami "szem szaj ingere" egy bicajosnak! Elso hatso rugozas, "sebesseg valtok" LCD-s sebesseg mero, benne ora, kilometerszamlalo, kerek fordulat, hajtokar fordulat mero, emlekezett, aznap hany kilometert tett meg, mekkora volt az atlag sebesseg, a maximum sebessege, hany caloriat hasznalt fel az utjahoz, stb. behuzos abroncs fekek, elemes lampak elol-hatul villogva vilagitasra allithato, iranyjelzok, kethangu csengo...
Tudod mi volt neki a fontos? Hogy oldal kitamaszto van e rajta, hat volt es boldog volt!!! A tobbi kutyujet meg sem nezte, de a kitamasztot, vagy otvenszer ki be hajtogatta!!!
A gyerekeimet soha sem erdekelte, milyen ruhat vettek fel,[az kesobb jott] csak akkor amikor hideg volt. Az eletkorhoz tartozik, szerintem, amikor elkezdik azt nezni, hogy mi a fontosabb nekik. Ami nekunk fontos, az nem biztos, hogy nekik is fontos, mert mas egyenisegek, es mas fontossagi letraja van minden embernek, ami termeszetesen valtozhat is.
Igen, pont erre írtam, hogy aki akarja, megtalálja a módját, hogy neki és gyerekének tetszően szerezzen be ruhát.
Láttam én már olyan több tízezres szettet gyereken, hogy gondolatban a fejemet fogtam.
"Rendelésmániás lettem, nincs olyan hétköznap, hogy ne jönne 1-2-3 futár. Nagyon nehéz úgy intézni a logisztikájukat, hogy a férjem ne fusson velük össze."
Én is szeretek rendelni 😀
De mi az az ennyi minden, amit titokban kell? 😯
"Szerintem aki nem szép, az nem is lehet boldog."
Nincs egyetemes szépség,mindenkinek más a szép..no meg különben is,a szép nem mindig jó,de a jó mindig gyönyörű.
Az ovis körben sosem vallanám be, de lenézem azokat az anyukákat, akik nem csinosan öltöztetik a gyereküket. Divatjamúlt ruhák, össze-vissza egymással nem passzoló darabok... Borzalom. A gyereknek a szépérzéket is illene átadni, mint értéket.
Nincs gyerekem, de azt tudom, hogy kicsiként utáltam mindenféle csinos ruhát.Csak a melegítő gatya meg a kinyúlt felső volt jó. Anyám adott volna rám mást is, de én abban voltam hajlandó elindulni. Egy gyereket szerintem abban érzi jól magát ami kényelmes.
Nem tudom, hogy miért lenézni ezért bárkit is.
"Az ovis körben sosem vallanám be, de lenézem azokat az anyukákat, akik nem csinosan öltöztetik a gyereküket. Divatjamúlt ruhák, össze-vissza egymással nem passzoló darabok... Borzalom. A gyereknek a szépérzéket is illene átadni, mint értéket..."
Nekem a "lenézem" és "borzalom"szavakkal van gondom. Kár,hogy ovis körbe nem vallod be,megérdemelnél egy pár "kedves" szót!