Vallomások (beszélgetés)
Mennyi utálkozós ember. Felesleges ilyen érzésekbe energiát ölni. Lássátok meg a szépet az életben! :)
Most itt felénk ragyogó napsütés van, gyalog jöttem haza a munkából. Szuper érzés volt a napsütésben sétálni. :)
"Az ehgyomri edzestol budossebb az izzadsagom, mint ha nem ehgyomorral edzek:-D"
Ennek örülni kell! Kijön a bűz belőled! (belolled :D )
"A párom mindig bánt, hogy miért nem edzek, puha a popsim. Ha erőltetnek valamit, akkor annál kevésbé lesz kedvem hozzá. Bezzeg ő meg nem veszi észre a pocakját!!!"
------------------
Nekem nem kéne ilyen "párom"
"Ki nem állhatom a gyerekeket, se a babákat, se a nagyobbakat..."
Nyilván. Ellenben a polgárpukkasztás az tetszik.
"Szerintem mnden szülőnek a saját gyereke a legszebb, és ez így van jól!"
Ez így van, de, hogy valaki ezt miért nem meri nyíltan leírni az nem fér a fejembe.
"Ki nem állhatom a gyerekeket, se a babákat, se a nagyobbakat. A szaguktól is rosszul vagyok. Meghallom a hangjukat, visításukat és lüktetni kezd az ér a homlokomon. Már anyakorban vagyok, de évről évre erősebb ez az érzés bennem."
Milyen ember -vagy inkább embertelen- vagy???? :(
"Ki nem állhatom a gyerekeket, még a szaguktól is rosszul vagyok..."
Szerintem használjatok akkor dupla "zoknit", mert gondolom a férfiakról nem ez a véleményed...
Neked biztos jobb a szagod, mint egy tiszta, illatos gyereknek.
Kultúr Rozi. :D
"Ki nem állhatom a gyerekeket, se a babákat, se a nagyobbakat. A szaguktól is rosszul vagyok. Meghallom a hangjukat, visításukat és lüktetni kezd az ér a homlokomon. Már anyakorban vagyok, de évről évre erősebb ez az érzés bennem."
Honnan kell számítani az "anyakort"? Fogadd el, hogy eres a homlokod. 😰
Nem vagy egyedül, pénztelenül! Meg fog oldódni minden. Isten mindig megsegít. Nekünk volt ennél rosszabb is.
Isten segít meg? Akkor az összes hívő milliomos lenne, èn meg hajléktalanként tengetném az életem
"pedig nyakon öntenélek egy vödör kukoricával."
azt hittem ,hogy azt írod sz@rral :D
Ki nem állhatom a gyerekeket, se a babákat, se a nagyobbakat. A szaguktól is rosszul vagyok. Meghallom a hangjukat, visításukat és lüktetni kezd az ér a homlokomon. Már anyakorban vagyok, de évről évre erősebb ez az érzés bennem.
Most akkor erre mit? Nem tudlak csak térdepeltetni...pedig nyakon öntenélek egy vödör kukoricával. Nem, az nem baj, ha valaki nem akar gyereket! De!!, ilyet írni, érezni, gondolni, kimondani..ne is legyen inkàbb gyereked, nehogy eldurranjon az a kis èr..😮😒
Ki nem állhatom a gyerekeket, se a babákat, se a nagyobbakat. A szaguktól is rosszul vagyok.
Szaga csak a sz@rnak van , de attól függetlenül elég művelt lehetsz ...
Ne is legyen gyereked :D
Idegesítenek a ronda emberek
Lehet, hogy azért idegesítenek, mert te is az vagy és magadat látod bennük..
"Nem vagy egyedül, pénztelenül! Meg fog oldódni minden. Isten mindig megsegít. Nekünk volt ennél rosszabb is..."
Én is voltam több éven keresztül nagyon rossz anyagi helyzetben.Megoldódott,de istennek semmi köze nem volt hozzá,az biztos!