Vallomások (beszélgetés)
Ebből,hogy jött le,hogy celeb??
Nyilván zs--tt,vagy ci--tt,vagy szálka volt az fb-n valaki szemében és letiltották.Szerintem,arra értette,hogy -fogják tudni,ki ő,- hogy egy olyan feltűnően aktív hoxázó,aki ha már nem lesz itt fent,talán többeknek szemet szúrna. Gondolom én,de lehet félreértettem..:)
"Vasárnap feloldódik a Face tiltásom. Végre itt hagyhatom a Hoxát...😁 (Igen...tudom, hogy sokan tudni fogják, ki vagyok.)"
Nem találtam meg, csak itt. Valami celeb lehetett? Hááát fogalmam sincs ki lehetett az, nem fog itt hiányozni. Nem ismerem őket. ;)
"Ahelyett, hogy aludtam volna, megnéztem a vérholdat."
Először azt hittem, hogy valami horror film, de aztán rájöttem, hogy nem is. Készültem rá én is, elfelejtettem, így jártam. :/
Biztosan nagy élmény volt!
"Ez már nem kikerülhető. Mindketten odáig vagyunk egymásért." Stb.
Tudod, mi nem kikerülhető?
Az a hatalmas kátyú, itt a szomszéd utcában.
Az, amiről írsz, az kikerülhető/megelőzhető.
Csak ügyelni kell, hogy maradjon összezárva a lábad.
De nyilván nem fog, úgyhogy mást nem tudok írni: no comment.
Hoxa függő vagyok!!!
Olykor én is! ;)
Feladom lassan...😟😖 Annyira rossz ez a hónap, hogy már kajára se futja lassan.
Sajnálom... Számolj, főzz, és talán van valami vésztartalék kajád valahol. :( 🍀
:DD
Egy villanásnyit én is láttam ezt a vallomást, aztán felszívódott, én is akartam írni, hogy miből kellene tudni hogy ki ez..
"Vasárnap feloldódik a Face tiltásom. Végre itt hagyhatom a Hoxát...😁 (Igen...tudom, hogy sokan tudni fogják, ki vagyok.)"
Jujjjcíí, van köztünk egy celeb? Fingom sincs ki vagy. Baj?
Rengeteg mindenről lehet velem beszélni, az hogy neked miért nem negy... :p
Majd két rúd tavaszi felvágott közt talán megleled a választ :) a kedvemért dobj be a kosárba egy jégcsapretket is.
Hát igen, ez két komoly hiányosságom, uncsi is vagyok. :))
Írtam verset, lehúztátok, gyöngyöt a disznók elé. :))
Nem mész strandra, nem eszel bolti kiflit, milyen témát írjak akkor, amiről tudunk beszélgetni? :))
A nyulad sem eszik ilyent, hogy ne nőjön a foga?
"Nem tudom miért fáj az a moderátornak, ha valaki nem szereti a gyerekeket."
Nem a moderátorban van a hiba. Ő csak a törlésre javasolt hozzászólást törli.