Vallomások (beszélgetés)
Engem irritál a szavazásokban ez a "létemre " :)
.... hány éves, nő stb...
"25 éves létemre egy 42 éves ferfibe zúgtam bele... Azt hiszem kölcsönös. De, mivel benne vagyok egy kapcsolatban, lépni nem merek. Pedig már régen rossz minden a jelenlegivel. Kilátástalan a helyzet.... Mennék is meg nem is...."
Térdepelj kukoricára! Aztán kezdj el élni, mert mikor, hanem most?!
Nem ér el a wifi a budiig, ezért tiszta unalmas a wc-zés...
Dolgod végeztével okvetlenül mossál kezet és telefont is.
"25 éves létemre egy 42 éves ferfibe zúgtam bele... "
25 évesen kilátástalan helyzet? Úristen! :) Csak nem akarod így élni le az életed? Dobbants gyorsan!
Persze ha a tag nős, más szemszögből vizsgálhatjuk helyzeted.
Fél év után végre szexeltek a sráccal akivel leveleztem. Nagyon jó volt!
Ki szexelt kivel? Levelezel egy sráccal, akivel fél év után végre szexelt valaki? :O
"Fél év után végre szexeltek a sráccal akivel leveleztem. Nagyon jó volt!"
Milyen hálás levelezőtárs vagy, hogy tudsz örülni a más örömének is.:D
Félév után végre ...
Fuss neki mégegyszer ha megtanultál ragozni.
Nem ér el a wifi a budiig, ezért tiszta unalmas a wc-zés...
Mobilnetről hallottál már, ha azt a kevés időt se tudod elképzelni netezés nélkül?
"A fórumjátékokban sokszor keresem,az internet segítségét,hogy ne írjak butaságokat a társaimnak :)"
Ezt hogy? Pl.: Google-zod az A-betűvel kezdődő szavakat?:) Vagy kivonsz 10-et egy számból?
"Nem ér el a wifi a budiig, ezért tiszta unalmas a wc-zés..."
Besz@rás!:D Hol van a budi? Két utcával lentebb?
Orvosilag, élettanilag nem tesz jót, ha nincs dolgod a wc-n és mégis ott ülsz. Nem lehet alternatíva a szabadidő eltöltésének.
Nem ér el a wifi a budiig, ezért tiszta unalmas a wc-zés
A kintiig a miénk se😁😁😁😁😁
Feltettem sok helyre...de.. nem adom olyannak aki a fizetős cuccot eltetette h jön érte,nem jött,erre meg lecsap.
Nem hitegetek,nem rontom a saját hitelességem...mig volt kocsi,el is vittük,most ez nem megy.
Ertem, es nyilvan nem feltetelezem, hogy az lenne, csak en ilyenre nagyon parazos vagyok.
Egyebkent akinek nagyon kell agy, az meg szakadtan is elvinne.
Igérték jönnek érte,nem jönnek...tárolni nem tudom ..hétfön ki megy a lomba...mi lecseréltük,ezért felesleg..nem ócska,nem retkes,semmi baja.
Én ennek is örülnék ha hozzámvágnák :)
Nem poloskás:)
Na de ha ezen múlik felgyújtom.😊