Vallomások (beszélgetés)
Azt se tudtam milyen táskáról beszéltek(most megnéztem).
Én ingyé' elfogadnám, amúgy nekem jó bármilyen no-name is.
Hajrá! A szép haj, főleg ha tudja is viselni a gazdája, gyönyörű tud lenni. Én nem vagyok hosszú hajú típus, nekem most az egyik oldalon egészen rövid, a másikon az állam vonaláig ér.
Mindig is utáltam a hosszú hajat, anyám erőltette.
Mikor minden második nő az olcsó utánzatot lebegteti a karján, már nem státusz.:)
Személy szerint nekem nem ér annyit egy táska, hogy több tízezret fizessek ki érte - tök mindegy milyen márka.
Én visszasírom a fenékig érő hajamat ☹
Most sokkal több bajom van vele, mindig az arcomban van, nem gondoltam volna de több helyre beakad mint míg hosszú volt, az emberem alá is többször szorul mint a fenékig érő. Nem is értem. Most kb a lapockám közepéig ér ha bealad, beszorul valahova oda vagyok szegezve, míg fenékig ért volt kb 40-50 centi mozgásterem elakadás megszüntetésre.
"Utálom a Michael Kors táskákat, nekem ingyen sem kellene!"
Pedig státusszimbólumnak nem rossz. :D
Egyetemista vagyok, 23 éves, de gáznak érzem, hogy nagyon sok mindent anyámék fizetnek nekem. Én csak hétvégente dolgozom, nincs mindenre pénzem. Alig várom, hogy legyen rendes állásom és ne függjek senkitől.
Nem gáz. Sok szerencsét!
Nagyon tetszik egy farmerkabát, és nem tudom megvenni, nincs pénzem....
Apránként tegyél félre, egyszer csak összejön!
"Nem az a szegény, akinek kevés van, hanem aki mindig többre sóvárog."
"Mikor a kisebbik fiam megszületett, jött egy néni megnézni a babát. Volt egy szép ridikülje."
Az a drága ridikül, élet értelme! Tudjuk, hogy nem adta oda kistesót, mert ott megállt a növésben.
Mikor a kisebbik fiam megszületett, jött egy néni megnézni a babát. Volt egy szép ridikülje. Azt mondta a nagyobbik fiamnak, hogy nekiadja a ridikült, ha odaadja a kis testvérét. A fiam azt mondta: odaadom, majd hoz anyukám másikat a kórházból.
Hát ez haláli aranyos sztori:)) Jó, ez nem volt szép tőle, de mégis csak gyerek.
Nekem kb 14 éves koromtól fogva egészen múlt tavaszig volt akkora. Vagyis volt mikor csak a derekamig ért, de nagyon hosszú volt úgy is. Én meg jól tönkretettem mindenfélével és azért kellett levágni. Most a mellemig ér kb.
De elhiszem, hogy zavart, nekem is nagy macera volt főleg a mosása, de derékig azért szeretném vissza növeszteni (:
Fenékig ér a hajam, zavar, hogy sokan megbámulják.
Vágasd le, mint én. Nekem is addig ért, de elegem lett belőle. Túl macerás volt.
Vágasd le... megoldódik a "nagy" problémád :)
"A nagyobbik gyerekem azt mondta, hogy utál amiért hazahoztuk a kistestvért a kórházból. Nem kellek neki, csak az apja. Nagyon rossz :("
Nyugi, elmúlik. A lányom 4 éves volt, amikor az öccse megszületett. Az utcán is óriási hisztiket rendezett, amikor kislányt látott, mert mi az, hogy nem lányt hoztunk ;o)))
Most 16 és 12 évesek, (jézusommmmmm, leírni és rémes :D) és jajj annak, aki rosszul néz az öccsére.
De akkor miért nem vágatsz le valamennyit belőle?:D