Vallomások (beszélgetés)
Én szeretem.
Itt van egy pár, nézz bele!
Egyik kedvencem nincs benne: Ha az Isten hátranézne
„Mirajtunk az Isten sem segít. Azon ő sem tud változtatni, hogy 100 forintért agyon csapnának valakit. El van itt rontva minden. Az emberek gyűlölik egymást. Még a malac bűzéért is feljelentik a szomszédjukat. Ha ledózerolnák az egész Ormánságot, senkinek sem hiányozna, talán még észre sem vennék.” Egy ormánsági polgármester (2008)
Moldova György az Ormánságról írt kétkötetes riportkönyvében olyan súlyos, országos gondról kérdezi az embereket, mint a munkanélküliség. Egyre több kisfaluban a cigányság kerül többségbe, ez sokszor drámai feszültséget gerjeszt a magyar és a cigány lakosság között. Gyors cselekvésre van szükség, a dráma talán még elkerülhető!"
Pedig olvasod a naplómat :)
Én is nagyon szeretem, szoktam idézni is tőle.
De nem az én vallomásom.
Fáradt vagyok! Minden értelemben!
én már rég!! :-)
"Holnaptól egy magánnyomozó követi a páromat. Tudom, hogy valami nem oké vele, de nem tudom tetten érni."
"Még szerencse, hogy tudom, hogy az asszony hoxázik..., így nem ér majd meglepetésként a magánnyomozó..."
Na, ezen nagyon jót nevettem! Ez a Vallomások blokk igazán szórakoztató :D
Igen, és még rengeteg. Szerettem én is.
A politikai hovatartozása meg nem érdekelt sosem.
Bün az élet,Szent Imre induló...remek könyvek
Nyilván nem a világirodalom remekeit írta,és sok hülyeséget nyilatkozik,de én szeretem.
Én is régen olvastam már.
Akit a mozdony füstje megcsapott... rémlik?
"Imádom a macskákat!"
Nálam biztos nem jobban, nagyon bírom a kis pofájukat 😺
"Miniszoknya sportcipővel? Szerintem ez ciki, akármilyen divatos is."
Most divatos? Kb 10 éve jártam így, nagyon szerettem, de most már öreg vagyok hozzá. 😕
Imádom Moldova György stílusát.
Én is! :)
Miniszoknya sportcipővel? Szerintem ez ciki, akármilyen divatos is.
Ha neked ciki, ne hordd! ;)
Akinek meg tetszik, az hordja. Magánügy.
"Miniszoknya sportcipővel? Szerintem ez ciki, akármilyen divatos is.
#miniszoknya #sportcipő #ciki #divat"
Szerintem nem ciki. Akinek jó lába van, annak meg végképp nem.
Miniszoknya sportcipővel? Szerintem ez ciki, akármilyen divatos is.
Mit foglalkozol te azzal ki hogy öltözködik? Valakinek biztos a te öltözködésed a ciki.
"Imádom Moldova György stílusát."
Érdekes, engem kissé idegesít a túl egyszerű stílusa; a központozása nagyjából minimalistának mondható.
"Van olyan népcsoport, amitől szinte undorodom"
Én meg nem csak szinte.