Vallomások (beszélgetés)
"Mindig üvöltetem a zenét vezetés közben. Anyám mindig leszól érte, ha hallja. Szerinte fél éves jogsival nem kéne így tenni."
Majd ha nem hallod tőle, hogy csörög a motor, jól megszívod. De azt is, ha jön a nagy piros nénósautó, és nem adsz utat neki.
"Tök jó pasi az exem, nagyon szeret és jó vele. De zavar, hogy genetikailag csúnyácska a keze, tudom nem tehet róla, de hiába tiszta és figyel a körmére, annyira taszít hogy, ezért nem tudok vele lenni."
Csúnyácska a keze? Ezt nem értem. Deformált? Genetikailag nem fejlődött ki rendesen mondjuk?
168 cm-hez az 50 kiló nagyon kevés! És nem csak szerintem, hanem a BMI szerint is "sovány".
Ott már gond lehet, ha 57 kilósan kövérnek látja magát a kérdés kiírója...
Tök jó pasi az exem, nagyon szeret és jó vele. De zavar, hogy genetikailag csúnyácska a keze, tudom nem tehet róla, de hiába tiszta és figyel a körmére, annyira taszít hogy, ezért nem tudok vele lenni.
Ha az exed, akkor miért kellene vele lenned? Nem értem.
"50 kg-ról 57 kg-ra híztam. Nagyon zavar, szerintem kövér vagyok. Mindenki szerint ez hülyeség, mivel 168 cm-hez ez még normális súly. Szerintem nem!!!! Holnaptól fogyózni fogok."
Ehhez a magassághoz biztosan nem vagy kövér. De az sem megnyugató, hogy a testsúlyod több, mint tíz százalékát felszedted. Ne fogyózz, ésszel add le!
Negyvenhez közel is imádom a miniruhákat, a csinos, rövid szoknyákat. Amíg jól érzem magam bennük, nem foglalkozom mások esetleges rosszalló véleményével.
Én is így vagyok ezzel, csak ugye én mondjuk nem hordok, mert férfi vagyok :)
"A műtéten túl vagyok, hetekig bébipapin kell élnem, de úgy tűnik, beépített merevítés nélkül meggyógyulhat az arcom. :))))"
És mit szerettél volna bevallani?
"Szerencsére a tanfolyamon csak fiúk vannak, így nem vagyok irigy/féltékeny a lányokra."
Milyen tanfolyam ez?
A műtéten túl vagyok, hetekig bébipapin kell élnem, de úgy tűnik, beépített merevítés nélkül meggyógyulhat az arcom. :))))
nem tudom mi történt veled,de nem is fontos ez...a lényeg,hogy nem lehetett egyszerű dolog,a leírásodból és nem lehetett egyszerű a műtét sem,jó egészséget kivánok és mihamarabbi felépülést!!!
Aki nem képes értelmezni a topic lényegét, az érje be azzal, amit kap. Nem baj, hogy nem tud aludni, vagy térdepeljen kukoricára! ;o))))
Én az összes ilyennek kukoricát szavazok.
Habi kiadod az útját. :D
Közben meg lehet a bokájánál fogva húzod vissza magad mellé. ;))
"Nem tudok aludni."
Szerintem elég baj, ha valaki nem tud aludni. Tehát a "Nem baj" opció kiesett. Most akkor térdepeltessem kukoricára, mert nem tud aludni? Lehet, hogy velem van a baj, de nem bírom értelmezni ezt a vallomást.
A szám a mell ALATTI kerületet jelenti ha ez igaz hogy 75Bről 90Bre nőtt akkor 15 centit szélesedtél... ennek biztos nem örülnél. Maga a mell a "betűben", azaz kosárban mérendő.
Az én 75DD úgy áll össze, hogy mell alatti kerület 75 centi mivel vékony vagyok egyébként, mellbőség 95 centi körül, mikor hogy.