Vallomások (beszélgetés)
Valószínűleg a nézők miatt kérdezte :)
Én azért kinézem belőle, hogy tud főzni.
Borbás Marcsi főzős műsorai nézhetetlenek
Egyet értek, de annyit kritizáltam hogy folyton igazgatja a haját, de mára eljutott a tudatáig és mostanában össze van fogva.
Sajnálom, hogy úgy érzed, nem tudsz lépni.
Ha tényleg így van, akkor addig is, míg változik a helyzet, kicsit fejleszthetnéd magad a háziasszonyságban. Tekintsd jobb híján valamiféle kihívásnak.
Ez a topik a Vallomások-ról beszélget,azaz mindenféléről.
Egyszer véletlenül nem kapcsoltam át.
Nem tudom, mit főztek, Marcsi megkérdezte: - És akkor a tejföl besűríti, ugye?
Na ekkor kapcsoltam át. Ha életében nem főzött még, akkor a főzős műsort más írja meg neki?
A gyerek akkor van rendben, ha nem éhes. A kutya meg akkor, ha a tálja üres.
A száraztáp határeset.
Borbás Marcsi főzőműsorai egyszerűen nézhetetlenek....
Néztem már bele, de végig még egyszer sem. A Paprikán van inkább, amit szívesen megnézek.
...latom itt inkabb beszelgetesek mennek mint vallomasok. Kicsit bezavargok.
Elegem van mindenbol. Szar az eletem de ordogi korben vagyok amibol egyelore nem latom a kiutat es iszonyuan felemeszt.
A parommal valo kapcsolatom katasztrofalis mert egyszeruen keptelen felnott felelos apakent ferfikent viselkedni, ugyan vannak jobb es rosszabb napjaink de a tobbsege rossz. Szerinte viszont minden rendben van.
En mar nem akarom ezt a kapcsolatot, beleuntam a kuzdesbe. Igaz sajnos szarul elunk, de igy is fuggok egyelore tole anyagilag. Amig a gyerekek kicsik, ezen még nem tudok valtoztatni, es nem tudom megcsalni egyreszt nincs kivel, masreszt nem vagyok megcsalos tipus, harmadreszt mar kedvem sincs a szexhez sem, nemhogy az eletemhez es hogy ne csak vele legyen a gond, en nagyon jol tudom: nem vagyok a haziasszonyok gyongye meg világszep kisasszony sem. De annyira orulnek egy olyan életnek amiben nyugodt lehetnék.
Ti hogyan vergodnetek ki ilyen helyzetbol?
Nagyon el vagyok keseredve. :(
Borbás Marcsi főzőműsorai egyszerűen nézhetetlenek....
Én nem nézem, de emlékszem, egyszer anyu is kibukott rajta :) Nagy garral beharangozott egy süteményt. Anyu végigülte a műsort, a végén, mire megtudta volna, hogyan is készül, baxott megmutatni, elkapcsolták. Csak a kész eredményt tette tálra.
"Megette a gyerekem a kutya tányérjából a maradékot, mert nem figyeltem."
Talán baja nem lesz, de azért gondolkodj el, főleg ha pl. épp a mobilod nyomkodtad figyelés helyett.
A te álomvilágodban lehet, de az életben nem!
Volt pár barátnőm, és sohasem ölelgettük, simogattuk egymást.(ritka alkalom a vigasztalás)
Már nem is tudnánk, mert külhonban élnek.
Ez így van, ha tetszik, ha nem!
Fogalmad sincs a való életről! :(
Nem szokták!
Van jó pár barátnőm, akikkel már több évtizede vagyunk barátnők, de sosem szoktuk ölelgetni, simogatni egymást.
Hát figyi, én egy barátnőmmel se szoktam simizni meg ölelgetni egymást, max üdvözléskor ha rég láttam vagy valami extra katartikus dolog van.
Nem tudom honnan vetted.
Úgy érted, hogy párnak nem, hanem csak barátnak?
Vagy csak barátnak nem?