Vallomások (beszélgetés)
Megint rájöttem valamire, mostantól bunkó leszek, nem érdekel senki panasza, nyavalygása. Én mindig meghallgatok másokat, ha tudok segítek. Nekem most kisegít? sz....rám, hát ezután ne várjanak tőlem segítséget. Remélem be tudom tartani.
Jól teszed. Velem az a baj akárhányszor megfogadom ezt, soha nem tudom betartani....túl jó a szívem.
Ráírtam a pasira akivel szemezünk egy ideje.(Családja van, én egyedül a gyerekekkel). Azt írta "szenvedélyesen" nézem mindig. Térdepelj: ebből nem lesz semmi. Nem baj: lehet belőle valami.
Igazából nem értem, hogy lehet ennyi r.banc mostanában... Családokat tesznek tönkre, mert nekik semmi nem számít...
Mostanában minden nap iszom. Sokszor gyógyszerre, mert annyira hiányzik a párom,aki elhagyott!!! El vagyok veszve nélküle. Full szerelmes vagyok bele.
Gyenge szar vagy. Vajon miért hagyott el...??
"Nagyon sokáig egy férfi volt a legjobb barátom. 7 év után egy jóra sikerült "baráti" este után lefeküdtünk. Ennek 1 hónapja. Beleszerettem rendesen, de a pasinak lett csaja. Kihasználtnak érzem magam. Ő úgy tesz mintha az az este meg se történt volna"
Miért gondoltad, hogy a jól működő baráti kapcsolatot fel kellene cserélni egy bizonytalan férfi-nő kapcsolatra?
Az az este jó volt, lépj tovább és maradjatok barátok, ha még lehet.
Igen.
Utólag belegondolva: talán nem ártana egy alapos szemészeti vizsgálat sem.
"Minek írjam neki, hogy SZERETEM ha másnak lájkolgat örökké."
Hát tényleg, minek írod?
Ráírtam a pasira akivel szemezünk egy ideje.(Családja van, én egyedül a gyerekekkel). Azt írta "szenvedélyesen" nézem mindig. Térdepelj: ebből nem lesz semmi. Nem baj: lehet belőle valami.
Mivel írtál rá? Remélem, tintával, hogy a felesége és a gyereke is jól lássa! 😂
"Minden hirdetésben szerepel, hogy világos a lakás, nálam pont hátrány, mert kimondottan nem szeretem a nagy fényt, bántja a szememet, mindig hunyorgom tőle."
Hunyorgok. Nem ikes ige.
Az udvari lakások legalább olcsóbbak.
Elhagyott a párom, mikor megtudta babát várok, többször meggondolta magát, majd végleg elhagyott.4 hónaposak a fiúk nem látta még őket, most pedig zaklat mindig más profilon, hogy feküdjek le vele. Hát azt elfelejtheti! Egyáltalán, hogy gondolta ezt.
Remélem, bevasalod rajta a gyerektartást azért!
Minek írjam neki, hogy SZERETEM ha másnak lájkolgat örökké.
Szeress ki belőle, jobban jársz!
Hát igen, akkor még nem nagyon lehetett megtalálni, melyik idióta telefonál...😀😀😀
Mi is ezt használtuk ki.😀
Párszor már beleestem abba a hibába, hogy hallgattam a régi besavanyodott kollégákra. Rá is nyomta a bélyegét a hangulatomra, hozzáállásomra.
100%-ban egyetértek veled.
"Nagyon szimpi az új kolléganő, de egy kicsit irígy vagyok mert még pont olyan lelkes mint én anno, és szomorú is vagyok, mert tudom hogy később pont olyan letört lesz mint én, ha rájön hogyis mennek itt a dolgok."
Főleg, ha a régiek folyamatosan duruzsolnak a fülébe :/.
Rettegek felhívni telefonon idegeneket.
Ódri
Mikor gyerekek voltunk, "telefon-betyárkodtunk".
Halló! kis lakás? Cseréléje nagyobbra! Na persze utcai fülkéből.
Régi szép idők...
Diétáznom kellene, de képtelen vagyok megvonni magamtól a finom falatokat. Ha már egy jót sem ehet az ember, minek éljen a világon?!
Van egy régi mondás:
Az ember nem azért él, hogy egyen. Azért eszik, hogy éljen!
Diétánál általában nem kell minden finom falatot megvonni amúgy. Betegségnél meg a saját érdeked.
Utálom a nyarat. Nagyon csúnya a bőröm az arcomon, és nem szeretem, ha világítja a fény. Telet akarok. Sötétet. Elbújni.
Itt nem tudom, hogymiért kellett kukoricára rakni a kiírót. Vagy lehet, hogy csak én érzem át a helyzetét. Tiniként nekem is csúnya volt abőröm és ahogy jött a jó idő, mindig azon agyaltam, hogy hogyan fogom takargatni, mert a smink az elfolyik előbb-utóbb. Mindig hajtogatták nekem, hogy napoztassam. Elmondom, hogy nem minden bőrtípusnak jó ha napoztatják és én is ezek a "szerencsések" közé tartoztam. Ma már elég szép a bőröm, de nyáron még mindig el tud durvulni a helyzet nálam is:D Kiíró te meg kezeltesd, keresd az okát(sajnos sokféle lehet) és ha rendbe jön, akkor már nem lesz ilyen gondod. Amúgy nálam a mai napig megmaradt, hogy utálom ha rámsüt a napfény, főleg társaságban, hiába szép a bőröm.
Két napja éjszaka elvittek az UFO-k. Azóta rettegek mikor jönnek megint.
Minek hoztak vissza? ;)
Félek a terhességemtől, félek mi lesz ha megszületik, félek hogy fogok boldogulni kettőjükkel, félek nem marad elég idő a nagyra, félek eltávolodik tőlem....most nem értem, hogy vállalhattam be.
Ne félj, meg lehet tanulni mindent! Sokan megtettük, neked is sikerülni fog! Gyakorlat teszi a mestert!!!
Tégy mindig, a legjobb belátásod szerint.
:D Igen, nálad tényleg tudható!
De akad itt "más" is!
Elítélem 30 éves nőismerősömet, mert 4 és fél hónappal 31 éves, igen súlyos betegségben elhunyt párja halála után máris bepasizott. Nem nagyon szerethette, ha ilyen hamar össze tudott jönni valakivel.
Ítélet: 36-63
Aki a párja halála után egyből bepasizik/csajozik az bizony nem szerette a párját. Idő kell ahhoz, hogy feldolgozzuk a veszteséget. Foghatjuk arra, hogy sokáig beteg volt nem voltam mellette nő/férfi, de amikor elveszítjük az bizony fáj!
Ítélet: 9-3
Sok nő gyakrabban váltogatja a partnerét, mint az alsóját! Ha meghalna a párom nekem biztos nem az volna az első dolgom, hogy keressek másikat. De hát tisztelet a kivételnek! Vannak még normális nők szerencsére...
Ítélet: 7-2
A három vallomás ugyanarról szól, mégis az eredeti kiíróját arányaiban sokkal többen térdepeltetnék kukoricára, nekem ez a furcsa.
Elítélem 30 éves nőismerősömet, mert 4 és fél hónappal 31 éves, igen súlyos betegségben elhunyt párja halála után máris bepasizott. Nem nagyon szerethette, ha ilyen hamar össze tudott jönni valakivel.
Te miért ítélkezel más felett? Honnan tudod mennyire szerette?
Nagy baj lehet nálad a toronyban az biztos. Nem szeretem az ilyen embereket mint amilyen te vagy. És sajna sok van belőletek.
Mi közöd van hozzá?