Vallomások (beszélgetés)
A magyar könnyűzene értékelhetetlen. Nincs kivétel. Mindenki gagyi, amerika-majmoló, izzadságszagúan művészkedő, és legjobb esetben is csak közepesen tehetséges. Tiszta szégyen.
Szerintem a sok gagyi közt elvész ami értékes.
10 év múlva már csak azokra fogunk emlékezni. A többi megy süllyesztőbe.
"A magyar könnyűzene értékelhetetlen. Nincs kivétel. Mindenki gagyi, amerika-majmoló, izzadságszagúan művészkedő, és legjobb esetben is csak közepesen tehetséges. Tiszta szégyen."
Ez igy igaz,de azért van pár kivétel..pl vad fruttik:)
Egyáltalán nem nevetséges! Ő így szokta meg. Nekem kisvárosi az anyósom, és sok dolgot úgy mond, ahogy ő régen tanulta.
Mi is így fogunk járni, mert sok dolog változik ám! ;)
"Két éve vagyunk együtt, de a volt barátnője még most sem közömbös számára."
Érzéseket nem lehet egy emberek számon kérni, és parancsszóra változtatni sem. Ezzel vagy együtt élsz, vagy kilépsz a kapcsolatból.
A párom azt mondta nekem: "Zavar hogy az exem sokkal jobb csaj mint te"
Akkor keressen jobbat... Kirúgnám. :(
A párom azt mondta nekem: "Zavar hogy az exem sokkal jobb csaj mint te"
Te meg mondhattad volna azt is hogy: engem meg az zavar hogy az exemnek nagyobb volt a .... mint neked (ha igaz ha nem) :D
Amúgí remélem pofánverted és ott hagytad a picsbe.
"Már egy hónapja tartozom a szomszédomnak tízessel, jó volna ha elfelejtené, nem fogom megadni!"
Micsoda jellem!Remélem soha többet nem ad kölcsön neked egy petákot sem!
Az én szomszédom 4hónapja tartozik egy ötezressel,de szólt,hogy csak később fogja tudni megadni.Most kezdett új munkahelyen, én biztos vagyok benne,hogy visszakapom.
"A párom azt mondta nekem: "Zavar hogy az exem sokkal jobb csaj mint te"
Én meg erre azt mondanám,hogy "az viszont ne zavarjon, hogy most már én is az exed leszek. Na pá"
Nem is értem a srácot, akkor miért is akart anno összejönni veled?
"A párom azt mondta nekem: "Zavar hogy az exem sokkal jobb csaj mint te"
#párkapcsolat #Sertés"
Milyen társ az ilyen?
A végén a "sertés"-t remélem nem magadra értetted! Mert inkább illik a pasira. Eh.
"Nagyon durván bekrumplistésztáztunk a gyerekkel vacsorára."
Egyszer én is ezt csináltam! Aztán egész éjjel hánytam! Azóta sem ettem krumplis tésztát!
"Nagyot csalódtam egy általam "barátnak" hitt tagban."
Attól, hogy a hoxa.hu-n netezel, fórumozol nem árt óvatosnak lenni, hogy kivel, mit osztasz meg. Tévednek ide, nem kevesen csalók is.
Személy szerint, akivel üzenetet váltottam itt senkiben sem csalódtam. Kölcsönösen tiszteletben tartjuk egymás inkognitóját és nem beszéljük ki a fórumon a megosztott, akár személyes információkat.
Én nem kapok szívjelecskét, ami rosszul esik... kicsit!
Miért nem írod ki az adatlapodra, hogy szívecskét kérsz? Így honnan tudják, hogy mit szeretnél?
"Én nem kapok szívjelecskét, ami rosszul esik... kicsit!"
Küldj nekem és küldök Neked,ha ettöl jobb lesz a napod...persze csak ha nő vagy:)
Már egy hónapja tartozom a szomszédomnak tízessel, jó volna ha elfelejtené, nem fogom megadni!
Jellemtelen alak vagy! Remélem megkapod a méltó "jutalmadat" :(
Az egész húsvétban csak azt szeretem, hogy nem kell dolgozni mennem!
Ez a legjobb benne szerintem is, de azért készülök is! ;)
"Már egy hónapja tartozom a szomszédomnak tízessel, jó volna ha elfelejtené, nem fogom megadni!"
Hát ez elég szomorú, én biztos nem adnék neked többet.
Olyan van, hogy az ember megszorul és akkor jó, hogy van kihez fordulni, de ezzel visszaélni csúnya dolog.
Már egy hónapja tartozom a szomszédomnak tízessel, jó volna ha elfelejtené, nem fogom megadni!
Ha ez nem trollkodás, akkor te egy jellemtelen csaló, tolvaj vagy. Remélem, veled is sokan így bánnak el majd! ;)
Mármint ugye tízezer?
Elég alacsonyan áraztad be a saját értékedet.
Van jó duna-tisza közi bor is.😛
Nekem az tetszik, amikor a villányiak onnan veszik a szőlőt a borukhoz.😂
Ráadásul magában csalódott inkább. Velem is megtörtént már, hogy valaki csalódott bennem, csak azért, mert mindenáron baráttá akart avatni, szerintem meg nem volt több a kapcsolatunkban, mint hogy néha dumájunk.
A barátság komoly dolog, van aki nem dobálózik a szóval ;)
Mondanám, hogy és az legalább meglátszik. De a Nutella még jobban ;)
De jól teszed, csak az arányokra vigyázz, mindig legyen elég víz a borodban :DDD
Mikor Nutellát eszek boldog vagyok.
"Mivel masszív dopamin (boldogság hormon) felszabadulást okoz a cukor az agyban, ezáltal függőséget vált ki. Alvászavarok és depresszió jelentkezhet."
"Kimutatták, hogy a cukorfogyasztás súlyosbítja az ízületi fájdalmakat, mivel gyulladásban tartja a szervezetet. Növelheti a rheumatoid arthritis kialakulásának kockázatát."
"30 éves vagyok, de még sosem voltam szerelmes. Igazából kapcsolatom se volt még, pedig igyekszem nyitottnak lenni. Normális kinézetem van, és nem tartom magam kelleténél válogatósabbnak se. Néha azt hiszem, valami baj van velem."
Lehet hogy határozottabb vagy az átlagnál, ami elrettentheti a férfiakat. Ne aggódj, te is megtalálod a másik feled! 😉
Nagyot csalódtam egy általam "barátnak" hitt tagban.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem barátokat keresek egy fórumon, hanem beszélgető társakat. Ha tudok, jövök társalogni, és vannak, akikkel szívesebben beszélgetek, mint másokkal.