Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

11127. Epresturmix (válaszként erre: 10923. - Amaunet)
2019. jún. 1. 16:16
Aztán majd anyuka vagy apuka lerobban és ne adj isten ágyban kell fürdetni meg pelenkázni...micsoda perverzió lesz látni őket így és ràdöbbenni, hogy jè, nekik is vannak nemi szerveik!
11126. Epresturmix (válaszként erre: 10917. - 16b5d6ae34)
2019. jún. 1. 16:11

A saját gyerekeim előtt soha nem leszek szégyenlős. A szüleim előtt sem voltam és ha most valamiért (hozzáteszem nem mutogatom magamat) kéne vetkőznöm, most sem lennék.

Tudtad, hogy a számos szexuális abberàció az ilyesmik miatt alakul ki? A tiltással és szemèrmessèggel a kíváncsiságàt erősíted, ami aztán felnőttként nagyon nagyon csúnya dolgokat hoz ki egyesekből! Olvass!

11125. Nyamitörp
2019. jún. 1. 14:02

"Úgy néz ki nyirokdaganatom van. Sajnos 2 éve halogattam, mert nem fájt, de most kb. 2 hete elkezdett növekedni. Még nem tudjuk, hogy rosszindulatú-e. A családom megvan ijedve, de én úgy vagyok vele még nem tudjuk mi, addig ne kattogjunk ezen."

A családtagok persze, hogy jobban aggódnak. Én is csak azt tudom írni, hogy most már nem halogasd tovább, de egyébként helyesnek tartom a hozzáállásod. Tavaly nálam vesedaganat gyanúja merült fel. Ugyanezt mondtam én is, hogy amíg 50-50% az esély, addig mindenki jobban jár, ha inkább optimistán tekintünk a dologra. Én nem is izgultam annyira, a párom viszont kikészült egy kicsit.

11124. 80ASIQ
2019. jún. 1. 13:40

"Úgy néz ki nyirokdaganatom van...."

Most már tényleg ne halogasd! Reméljük a legjobbakat!

11123. 80ASIQ (válaszként erre: 11087. - Birebora)
2019. jún. 1. 13:39
Én azért egy kicsit igen. De csak éppen.
11122. lapbarna (válaszként erre: 11120. - Pengő Gyöngyi)
2019. jún. 1. 08:43
Tudomtudomtudom. 💖
11121. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 11120. - Pengő Gyöngyi)
2019. jún. 1. 08:26
Lapbarnának szól...:)
11120. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 11102. - Pengő Gyöngyi)
2019. jún. 1. 08:26

Ne haragudj, hogy a te hsz-edre válaszolva írtam le a véleményemet - természetesen nem neked szól.

Te egy nagyon klassz, segítőkész, csodálatos ember vagy, akinek soha nem jutna eszébe beletaposni annak a lelkébe, akin az élet egyébként is rúgott már jópárat.

Bocsi még egyszer ❤❤❤❤

11119. Guruljka
2019. jún. 1. 06:57

"30 évesen és 10 éves kapcsolattal nem vállalhatok gyereket még, mert a párom nagyobb gyerek bárkitől, aki 14 éve nem dolgozik..."

Kezdettől eltartod, és az a legnagyobb bajod, hogy gyereket azért mégse mersz vállalni tőle?

11118. Guruljka
2019. jún. 1. 05:29

"Nem akartam, de mégis beleszerettem az olasz pasiba"

Emlékszem arra az időre, amikor egy ilyen mondat miatt a nő környezete erősen aggódni kezdett.

11117. _Berry_
2019. jún. 1. 02:24

Az a furcsa a lombikot elítélő emberekben, hogy azzal jönnek, hogy a természetbe való beavatkozás, a természet megerőszakolása, ill, hogy oka van, hogy a természet nem tette lehetővé a természetes utat. És ezek az emberek, akik elítélik a természetbe való beavatkozást, amikor önmaguk vagy a családjuk, gyerekük beteg lesz, akkor máris nyúlnak azokért a szerekért, amivel pontosan ugyanezt csinálják, vagyis beavatkoznak a természetbe. Hiszen a gyógyszer is ugyanolyan találmány, mint a lombik. Ezek az emberek mégsem mondják, hogy megvárják, hogy a természet mit dönt, meggyógyulnak minden nélkül (vagy max. csak a természet adta növényeket felhasználva), vagy belehalnak.

A lombikot szerintem csak 2 esetben nem kellene erőltetni. Az egyik, amikor egy nő már valóban idős ehhez. Egy egészséges gyereknek sem jó, ha az anyja 50-60 éves korában szülte. A másik pedig a próbálkozások száma, amit át kellene gondolni. Azért ezek a gyógyszerek olyanok lehetnek a szervezet számára, mint a lórúgás, megterhelőek. És mivel a szervezet nem felejt, nem biztos, hogy hosszútávon jó, ha valaki már a 10. alkalommal próbálkozik.

11116. Amaunet
2019. jún. 1. 00:38

"Imádom a fiatal, jóképű és intelligens jogász barátomat, annak ellenére, hogy 20 évvel fiatalabb nálam."

Egészségetekre! 😎

11115. Amaunet
2019. jún. 1. 00:37
11114. e18f2d4ad1
2019. máj. 31. 23:48

Lombikkal fogant terhesség vagy természetes úton?

Egyik sem felsőbbrendű vagy alsóbbrendű a másiknál. Sem a szülő, sem a gyerek vonatkozásában.

Aki mást gondol, ne legyen büszke a véleményére.

Kiszáltam, mert undorító irányba ment el ez a vita. A gyerekem és én is meg lettem sértve. Értelmesebbnek gondoltam volna egyeseket itt...

11113. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 11110. - Channa*)
2019. máj. 31. 23:39

Nem, a lombikos nem gonosz. Te viszont az vagy! Nagyon!

Nem személyeskedtem, általánosságban írtam. Te viszont csúnyán személyeskedsz!

A becsúszós dolgot félreértetted. Szövegértelmezés...

Sosem bántottam senkit, de egyszer kontrollálhatatlan sírógörcsöt kaptam egy kolléganőm terhesbúcsúztatója után a munkahelyemen, félrevonultam a saját szobámba. Pedig próbáltam leplezni a fájdalmamat. Sokadik sikertelen lombikon voltam túl akkor már. Feltört bennem a fájdalom, tehetetlenség, reménytelenség... Szerencsére a szobatársam jól kezelte a helyzetet, a lehető legjobban. Szerencse, hogy nem te voltál az...

Van lombikos gyerekem. Nem nálam volt a probléma, hanem apaoldalon. Én nálam rendben volt minden. Sosem volt abortuszom, én is vigyáztam magamra. De ez nem kiváltság. Az apaoldal sem tehetett a problémájáról, ki sem derült, hogy mi okozta.

Nem vagyok besavanyodott, kimondottan boldog vagyok, életem legjobb időszakát élem. A kisfiam pedig egy csodálatos gyerek, életre való, fantasztikus kisugárzással. Ezt mások mondták. Sokan. Idegenek is, lépten-nyomon.

Légy szíves, őt ne bántsd! Gusztustalan volt, amit rá vonatkozóan írtál! Szégyellhetnéd magad!

11112. f4e7e8321e
2019. máj. 31. 23:08

Hű, de szép szám lett az előbb az enyém, 11111. :)

Éjjel konyhába lopakodónak:

Jó étvágyat, jól tetted! :)

Egyik legszebb és legrégebbi emlékem juttattad eszembe. :)

Kisgyerekként rosszat álmodtam, Anya bejött a sírásomra. Beszélgettünk a félhomályban, suttogtunk, egyszer csak megkordult a gyomrom. Anya kiment és egy gazdagon pakolt tálcával jött vissza.

Enni kezdtünk, a szobában, az ágyban, cinkos mosolyok között, halkan.

Emlékszem minden falat ízére és arra a mélységes biztonságra és örömre, amit akkor éreztem.

11111. f4e7e8321e
2019. máj. 31. 23:00

Szájszagos sógorhoz:

Jézusom... Milyen primitív emberek vannak még mindig.

Ha a tesód pasiját akarod lesmárolni véletlenül: szégyen.

Ha a pasid tesóját: szégyen.

Neki a szája büdös, neked meg erkölcsi lábszagod van.

Remélem hátrahőkölt meglepetten és jól beégtél.

11110. Channa* (válaszként erre: 11105. - E18f2d4ad1)
2019. máj. 31. 22:14

A nem lombikos meg szeresse a lombikost? Még is mit szeressenek benne? Azt, hogy gonosz?

Hát nem tudom....

Ha nem ezt a két csoportot nézzük, akkor te szeretnél olyan embert, aki utál téged?

11109. Channa* (válaszként erre: 11046. - Tüsszy)
2019. máj. 31. 22:04
Te is túltolod.
11108. timycat (válaszként erre: 11105. - E18f2d4ad1)
2019. máj. 31. 21:56

Az említett nő már a lombik előtt utálta őket, mert azoknak sikerült, neki meg miért nem.

Elfogadom, de konkrétan beleordítani egy várandós nő arcába hogy ne kérkedjen már a hasával... sokkoló. Megtörtént sajnos.

11107. Channa* (válaszként erre: 11011. - E18f2d4ad1)
2019. máj. 31. 21:56

Becsúszik?

Ez szerinted jobb, mintha valaki elítéli a lombikot.

Ez pont annyira gusztustalan!

Gáz vagy! Na, ha ezt örökli a gyereked, akkor már az is elég rossz lesz. Ezt a besavanyodott, megkeseredett, rosszindulatú stílust jobb nem tovább adni szerintem.

Ez most csúnya volt tőlem, de azt gondolom, ha már ilyen véleménnyel vagy azokról, akiknek spontán is összejön, mert lehet, hogy szerinted nekem és sokaknak csak becsúszott, bezzeg a lombik tervezett, de tévedsz!

Én pl. vigyáztam magamra, nem szedtem fogamzásgátlót, nem volt abortuszom, stb., csak azért, hogy ne legyen gond a gyerekvállalással, és nem is volt. Úgy becsúszott, ahogy kell, és bár szerinted a lombikos felelősségteljesebb, de tévedsz. Én is az voltam, vagyok és leszek is, mert ez nem attól függ, hogy kinek, hogy csúszik be a gyerek.

Nem kell ám pusztán azért felértékelned magad, másokat meg alul, mert neked esetleg lesz egy lombikos gyereked...

11106. timycat (válaszként erre: 11103. - Epresturmix)
2019. máj. 31. 21:52

Sehol nem mondtam, hogy megérdemli bárki.

Én az elengedés híve vagyok. Picit szomorkodni, felállni és továbbmenni. Ezzel nyilván nem kell azonosulni.

Ha valakinek nem jön össze a baba annak tagadhatatlanul oka van (testi vagy lelki), nem gondolom hogy erről bárki tehet vagy bárki megérdemli.

Én, hangsúlyozom ÉN soha de soha nem mennék lombikra. Mert nyilván valami nem stimmel ha nem jön össze a baba, ÉN nem akarnám ezt továbbörökíteni. A szívem szakadna meg ha huszonév múlva ott kínlódna a lányom, hogy nem jön össze a baba. Akkor vigasztaljam azzal, hogy nem baj te is lombikkal születtél, hát tőlem örökölted, fel a fejjel. ÉN ennek az esélyét nem adnám meg, ezért ÉN nem vállalnám a felelősséget. Ezért nem értem meg a lombikot, ÉN.

Tudom túlságosan racionális vagyok és kegyetlenül őszinte, de maximálisan jóindulatú.

11105. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 11093. - Timycat)
2019. máj. 31. 21:40

Nem az első sikertelenségnél kezdik “utálni” a lombikosok a sok terhes nőt, babakocsit, stb. A sokadiknál.

Hidd el, nem tudod átérezni a probémát, nem érted a lelki részét. Ezzel nincs semmi baj, csak fogadd el.

11104. globus
2019. máj. 31. 21:03

"Ma itt volt a sógorom, isteni jó pasi kinézetre, gondoltam "véletlenül" félre megy a puszi a szájára de olyan szájszaga volt örültem hogy mén hánytam el magam "

A természet bölcs figyelmeztetése :DDD Házinyúlra nem lövünk!

11103. Epresturmix (válaszként erre: 10999. - Timycat)
2019. máj. 31. 20:42
Timi! Én nagyon nagyon kedvellek évek óta, de basszus ne mondj már ilyeneket! A természet leírta őket? Miért? Úgy gondolod nem véletlen ha valakinek nem jön össze? Úgy gondolod megérdemli? Így járt? Megvan az oka? Vagy miért? Rosszul esik. Ha nekünk sem jönne össze egy bizonyos ideig, megpróbáljuk a lombikot.
11102. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 11071. - Lapbarna)
2019. máj. 31. 20:35

Sajnos a természet nagyon sokszor nem azokat írja le, akiket leginkább kellene. Pl.azokat, akik ilyen rohadékságot le tudnak írni.

A hülyék gombamód szaporodnak. Nekik nem kell lombik. És nem a lombikos gyerekek miatt fog elpusztulni a világ, hanem az ilyen rosszindulatú fasz.kalapok miatt.

Én azért szeretnék hinni abban, hogy a Sors ikszre játszik...:/

11101. lapbarna (válaszként erre: 11093. - Timycat)
2019. máj. 31. 20:15

Egy szóval sem mondtam, hogy szenvedj.

És sajnos szerintem mindannyian ismerünk rosszindulatú embereket. Lombikost is.

11100. lapbarna (válaszként erre: 11088. - Timycat)
2019. máj. 31. 20:10

Nagyon szép dolog, hogy ennyit segítettél a barátodnak. Meg is értem a hozzáállását, mármint mivel genetikai eredetű a rákja, nem akarja örökíteni.

Az esély megadására céloztam a rákkal példálózva.

A meddőség a 21-ik században sokszor például a pajzsmiriggyel kapcsolatban alakul ki. De ez csak egy része. Ha mindenki belenyugodna abba, hogy "nem lehet gyereke", akkor rengeteg baba nem születne meg.

Olyanok is sokan vannak, akik 1-2 gyerek után szeretnének még babát, nem jön össze, és mennek lombikra.

Pontosan olyan volt a megfogalmazásod, mint amikor úgy alkot valaki véleményt, hogy egyrészt nem gondol bele abba, milyen fájdalmat okoz vele másnak, másrészt pedig mint amikor azt mondja valaki, vele ez sohasem történhet meg.

Én személy szerint soha nem mondom, hogy soha (bármire), mert sajnos megtapasztaltam már azt, hogy nincs olyan, hogy velünk ez nem történhet meg.

11099. Amaunet
2019. máj. 31. 20:09

Lehet, hogy nem a hagyományos értelemben vett, munkahelyről származik a jövedelme.

Ismerünk olyan embereket, akinek egyszer volt egy ötlete és azóta is annak a hozadékából él.

Vagy otthon dolgozik (esetleg alkot) és azt a kiíró nem tartja munkának.

11098. Nyamitörp (válaszként erre: 11090. - Globus)
2019. máj. 31. 20:05
Na, de ha 10 éve tart a kapcsolat, akkor a megismerkedésükkor már 4 éve nem dolgozott a pasi. Mire számított a hölgy?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook