Vallomások (beszélgetés)
"Elítélem a lombikot! Szerintem nem véletlen hogy az adott párnak természetes úton nem lehet gyereke!"
A védőoltásokat és a császármetszést is elítéled? Hol a határ, amíg még szerinted be szabad avatkozni a természet rendjébe?
Elítélem a lombikot! Szerintem nem véletlen hogy az adott párnak természetes úton nem lehet gyereke!
Az orvosoknak már sok technológia van a birtokában, hogy a legreménytelenebb helyzetben lévő betegeken is segíthessenek. Ez sem természetes...
Nem értem, miért elítélendő, ha megoldható? Szerintem ez sok embernek egy lehetőség, amit ki kell használni! ;)
Mai vallomások: elítélem-ek, utálom, nem csípem ... Hát tényleg, kinek van erre szüksége?
Sok negatív ömleny.
Elítélem a lombikot! Szerintem nem véletlen hogy az adott párnak természetes úton nem lehet gyereke!
Mi vagy te bíró?
Egy igazi hápé vagy.
Gratulálok! Igazi nemes jellem lehetsz.....
ja, nem.....
Na,ja.
Mert Ti mindig és minden körülmények között ,olyan kis tüchtig emberkék vagytok.Ugye?
Nem én irtam ezt a vallomást,de akár én is írhattam volna.Voltam nem egyszer magam alatt,sajnos.
Àtérzem ezt a pillanatnyi megborulást.
De Ti a nagyasszonyok akiknek minden remek az életükben ,rögtön sárral dobâloztok ,mert miért ne...
Inkább örülj hogy neked nem kell ilyenen átesned te szívtelen görény.
Hát ezzel amit írtál csak egyetérteni lehet.
Volt idő, amikor az összes vinnyogós,panaszkodó a,nyüszítős és önostorozó ismerőseimet töröltem. Voltak köztük családtagjaim is. Azon egyszerű oknál fogva tettem,mert úgy éreztem lehúzzák az életerőm és minden energiámat a nyávogásukkal.
Elnézést!
Picsogók!
"Az éjjel álmomban szeretkeztem a kollégámmal. Ma borzasztóan kívántam őt egész nap. Szívesen térdepelek ám, de csak előtte!😉"
Térdepelj! 😂😂😂
Kollégával álmodó, másnap térdepelni vágyó:
Mondd neki, hogy nagyon rossz voltál, parázna álmaid voltak, ezért ma egész nap a sarokban fogsz térdepelni.
Ha gondolja, szünetben beállhat eléd, mert akkorra pont a szemedbe fog sütni a Nap.
Semmirevaló vagyok, hitvány, értéktelen, haszontalan.
Az vagy, aminek gondolod magad! 😉
Megváltoztatni is te tudod.
De jó tudni,hogy vannak emberek akik minden körülmények között fasza gyerekek és soha ,de soha nem picsognak.
Mâr ez a kifejezés is ...picsogás .
"Semmirevaló vagyok,hitvány,értéktelen,haszontalan."
Én meg unom a picsogást.