Vallomások (beszélgetés)
"Biztos vagyok benne, hogy jóval különlegesebb vagyok nálatok."
..és te vagy a szerénység mintaképe :)
El tudlak képzelni.:D
"Utálom, hogy a férjem mindenkinél felsőbbrendűnek gondolja magát. Holott tiszta selejt, elhízott senki."
Ha beéri egy ilyennel, igazad is van 🤮
"Nem vagyok elveszett nő mindent megoldok egyedül is..."
Én is. Vállalom is.
Álmodj királylány...🤪 Csak nehogy felébredj és beleérjen a kezed...😝
"Utálom, hogy a férjem mindenkinél felsőbbrendűnek gondolja magát. Holott tiszta selejt, elhízott senki"
Akkor váljatok el. Minek nyúzzátok egymást? Mellesleg, gusztustalan, ahogy beszélsz a társadról. Mert gondolom volt oka hogy miért mentél hozzá.
"Biztos vagyok benne, hogy jóval különlegesebb vagyok nálatok"
Ebben én is, bebizonyítottad, hogy a felhasználók 99 százalékánál nagyképûbb vagy.
"Olyan jól esik munka után bebújni a takaró alá a szerelmemmel, összekuckózni, nasizni és nézni valami jó filmet."
30 fokban "kuckózni"?
Aztán ebből lesznek az otthonülő, egymás mellett élő párok.:/
"Utálom, hogy a férjem mindenkinél felsőbbrendűnek gondolja magát. Holott tiszta selejt, elhízott senki."
Te választásod, te férjed, te nem voltál elég igényes, hogy a férjedet is karbantartsd.
"Nagyon szeretném látni a híres színésznőket, modelleket smink nélkül, frizura nélkül, sőt kócosan, felkelés után 1 perccel. Biztosan kiábrándulnék mindegyikből."
Keress rá a videomegosztón! Ezerszám vannak ilyen videók.
Biztos vagyok benne, hogy jóval különlegesebb vagyok nálatok.
Köszönjük, hogy mégis megtűrsz minket a köreidben. :D
Lol 🤣 no meg szerény 🤗
Minden pasi szemét, csalódtam.... Tisztelet a kivételnek. Csak az ritka.
Nem szeretem az általánosítást. Ahogy férfiban is van ilyen, úgy nőben is. Rosszul választottál idáig. Van ilyen. De majd jön egy olyan férfi, akiben megbízhatsz és boldog leszel mellette. Ne add fel. Sok kedves férfi van a világon. :)
Várandós vagyok, közben egy rosszindulatú daganatot találtak a nyakamban. Megműtöttek és úgy néz ki az elején vagyunk a dolognak. Időben elcsíptük. Nagyon aggódom a babámért hisz azt hittem soha nem lehet. Miért most történik mindez...😭
Minden rendben lesz! Próbálj meg nem agyalni ezen. Időben elcsíptétek, ez a fontos! Sok örömet, jó egészséget kívánok Nektek!
"Várandós vagyok, közben egy rosszindulatú daganatot találtak a nyakamban..."
Minden rendben lesz meglátod!!! Egész biztosan jó kezekben vagytok mindketten, vigyáznak Rátok!!! Ha úgy érzed segítene, tudok ajánlani egy csoportot, ahol hasonló helyzetben levő anyukák vannak. Minden jót, nagyon-nagyon drukkolok, hogy ezután rendben legyen minden!
"Szerintem egy nő akkor lesz igazán nő, amikor gyermeke születik."
Gondolom te az a típus lehetsz, aki más egyébre nem alkalmas.
"Nagyon rosszul esett, hogy amikor meg szerettem volna nézni a babakocsiban egy kisbabát, kérdésemre mi szerint "szabad e", a válasz "nem" volt. :("
Biztosan nem szerették volna, ha megríkatod, vagy megáll a fejlődésben.:D
Szerintem egy nő akkor lesz igazán nő, amikor gyermeke születik.
édesistenem...
Szomorú, hogy ilyen sokan állnak a megcsalás mellett.
Ez van...szerintem ez már divat!
Tudom,hogy ahol kikacsintgatnak ott valami nem oké,de a 3.felfoghatná hogy házasságba,kapcsolatba nem mászunk bele...nem tartom a megcsalást korrekt dolognak.
"Nagyon rosszul esett, hogy amikor meg szerettem volna nézni a babakocsiban egy kisbabát, kérdésemre mi szerint "szabad e", a válasz "nem" volt. :("
Lehet, hogy a szülő, aki visszautasított, úgy értette, hogy meg is szeretnéd érinteni a babát, azt pedig (érthetően) nem szerette volna.
Tőlem szinte sosem kérdezték meg, szabad-e, és mit: nézték, megfogták a lábukat (legtöbbször), a kezüket (annak nem örültem), az arcukat (detto).
"Büszke vagyok a gyerekemre. Egy Budapesti 5* luxus hotelben kapott szakács állást már a kezdő fizetése is olyan hogy mindenki megirigyelné!"
Nyugodtan elmondhatod névvel is. Legyél is büszke rá, mindig, ezzel adod a szárnyalást, a bátorságot! Gratulálok mindkettőtöknek!
Szerintem egy nő akkor lesz igazán nő, amikor gyermeke születik.
És akinek nem lehet, vagy nem érzi szükségét, hogy legyen neki, akkor az mi?
Nagyon rosszul látod.
Szerintem te se örülnél, ha kb mindenki össze lehelné/fogdosná/bámulná a babádat. Szerintem se kell bárkinek engedni, hogy nézegesse.
Szerintem egy nőnek amikor gyermeke születik....
Ezt nagyon rosszul gondolod (látod), de nagyon!