Vallomások (beszélgetés)
"Nem tudok aludni éjjel. Sok gondom van."
Nekem a meditáció sokat segített.
"Örökké szomjas vagyok, igaz cukorbeteg vagyok, de télen is 2-3 liter a fejadagom, hát még most...:("
Én is, pedig nem vagyok cukorbeteg.
"Valaki azt állította több személynek is, hogy neki nincs Facebook profilja. Tudom, hogy ez nem igaz, mert van neki, nyilvános fényképpel. Mégis befogtam a szám, ha hazudni akar, hát tegye."
Helyesen tetted, mivel nem a te dolgod!
"Nem tudom mi váltja ki belőlem, de gyűlölöm a telefonhívást, azonnal összerezzenek és rettegek, ki és miért hív, mit akar?:("
Rettegni ugyan nem rettegek, de én is utálok telefonálni. Inkább emailezek, vagy felkeresem az illetőt személyesen.
"Úgy néz ki kigyógyulok a rákból, nem élem bele magam mert már volt ilyen és akkor visszaestem de mindenképp pozitív vagyok."
Csak így tovább! Kitartás és minden rendben lesz!
"Nagyon irigylem azokat a nőket akiknek féltékeny a férjük, az enyém sosem volt az, ami azt jelenti hogy nem is szeret. :("
Nem. Nem jelenti azt.
"Tegnap két számmal kisebb tűsarkúba nyomorgattam bele a lábam és megpróbáltam a vőlegényem figyelmét újra felkelteni. Ez nem sikerült, menni meg alig tudok ma, bedagadt lábbal és még vörös, hólyagos is. Nem kell neki egy 42-es lábú "trmampli nő". :("
Szerintem nem a lábméret az, ami összetart egy kapcsolatot. De lehet, hogy én tévedek.
"Olyan végtelenül magányos vagyok a párom mellett, mióta megfogant a kislányunk, és csak rosszabb lett, mióta megszületett. Valószínűleg ő is magányos mellettem."
Próbáljatok meg nyitni egymás felé. Ha ti nem oldjátok meg a problémát, akkor sajnos senki nem fogja helyettetek.
"Büdös a szám. A lábam is. :/"
A tisztálkodás sokat segít.
"Utálom, hogy a kolléganő élete körül forog a munkahelyen a világ. Házasodik, terhes. Az összes kis bukkanót (lagzi szervezés,nőgyógyász keresés) elszenvedjük vele.Közben meg nem látja,hogy ezek csak apró problémák, a másiknak több van,kevesebb jó jut."
Ha nem tetszik, foglalkozz a saját életeddel. Ennyi az egész. Vagy az fáj, hogy nem mindenki veled foglalkozik?
"Az egyik lakásom albérletbe van kiadva. Én úgy gondolom, hogy bármikor bejelentés nélkül mehetek az ingatlanba, hiszen az enyém, de a bérlőknek nem tetszik, szóvá tették. Szerintem nincs igazuk, költözzenek el, ha nem tetszik!!"
Remélem, hogy ez csak egy troll és nem írta komolyan! Nemcsak undorító hozzáállás, de illegális is.
Az egyik lakásom albérletbe van kiadva. Én úgy gondolom, hogy bármikor bejelentés nélkül mehetek az ingatlanba...
Ha éppen szexelnek, akkor is berontasz?
Ha ezt előre leszögezed, legalább nem veszi ki senki.
"Amikor sok munkát hoznak az asztalomhoz, inkább kimegyek rágyújtani".
:D hát igen, jó munkához idő kell.
Eszembe juttattad azokat a szép hivatali éveimet. Nem hiányzik.
"Bármikor mehetek a lakásomba stb."
Gondolom nem egy vagyonért adtad ki - mint mostanában a piac húzza az árakat - és adózol is rendesen utána.
Igen, ez kötözködés, mert bántja a jóérzésemet, ahogy elképzelem, hogy a bérlők egyikének teljes bevétele rámegy a bérleti díjra, ami a te zsebedet vastagítja, közben adózni nuku, de azért felsőbbrendűen bármikor be kívánsz menni, mert hogy a te lakásod.
Ha nem így van, elnézést!
Egy ingatlan kiadása kölcsönös jogokkal ruházza fel a feleket, a lakóknak joga van a nyugodt életre. Előre egyeztetett időben miért nem elég neked?
"Amikor sok munkát hoznak az asztalomhoz inkább kimegyek rágyújtani, nem állok neki csinálni."
Szóval neked büdös a meló. A cigifüst az nem. Szép kis alak vagy. :(
"Az egyik lakásom albérletbe van kiadva. ...."
Nem tudom, mi a törvény, de itt többen is azt írják, hogy nem lehet csak úgy spontán odamenni.
"Utálom, hogy a kolléganő élete körül forog a munkahelyen a világ. Házasodik, terhes. Az összes kis bukkanót (lagzi szervezés,nőgyógyász keresés) elszenvedjük vele.Közben meg nem látja,hogy ezek csak apró problémák, a másiknak több van,kevesebb jó jut"
Szerinted "apró probléma", hogy babát vár, hogy férjhez megy valaki?
Szerintem meg irigy vagy, hogy nem te éled ezt végig, hogy nem te vagy a középpontban :)
"Az egyik lakásom albérletbe van kiadva. Én úgy gondolom, hogy bármikor bejelentés nélkül mehetek az ingatlanba, hiszen az enyém, de a bérlőknek nem tetszik, szóvá tették. Szerintem nincs igazuk, költözzenek el, ha nem tetszik!!"
Neked nincs igazad! Jogilag csak akkor mehetsz be, ha a bérlő is ott van, és előre le van egyeztetve. Általában havi egy alkalom szokott lenni a szerződésbe leírva. De nem háborgathatod indokolatlanul!
"Bírom mikor azzal áltatják magukat az elhízott nők hogy szépek. Maximum az arcuk, de hol szép egy mindenhol kilógó háj? Hát sehol sem szép"
Biztos te is egy önsanyargató, csontos picskunda vagy. Grat a véleményedért, de ez nem vallomás.
Egyrészt nincs alberélet, úgy néhány évtizede 😂😂😂
Másrészt előzetesen egyeztetett időpontban, a bérlő szükségtelen zavarása nélkül mehetsz. Kizárólag vészhelyzetben, kárelhárítás okán mehetsz be a tudta és engedélye nélkül.
Az egyik lakásom..
Rosszul gondolod.
Igazuk van, hogy morognak. Nem zaklathatod őket kedved szerint.
Én az én lakásomban 3 éve biztos nem voltam, a bérlő mindent pontosan fizet minek mászkáljak oda?
Tévedésben vagy. A bérlőid vannak birtokban, az övék a használati jog. Nem mehetsz be "csak úgy" más lakásába.
"Utálom, hogy a kolléganő élete körül forog a munkahelyen a világ. Házasodik, terhes. Az összes kis bukkanót (lagzi szervezés,nőgyógyász keresés) elszenvedjük vele.Közben meg nem látja,hogy ezek csak apró problémák, a másiknak több van,kevesebb jó jut"
Személy szerint nem értem, ezzel mi a baj. Vszínűleg azért osztja meg veletek az örömét, mert megbízik bennetek és stb. Ha ennyire zavar, neki mondjad..
"Nem szeretem a szőrt."
Mekkora őszinteség és vallomás!:D
Az emberek nagyon kis része eszi a szőrzetét, haját, de ők betegek.
Ott a világ minden tájáról vannak emberek, és mégis... ;)
Már a barátaim is kanadaiak, és nem is szeretnek idejönni :(