Vallomások (beszélgetés)
Bocskor mit keres..
Amennyiben Bochkor Gáborra gondoltál, ne nézd. Ez ilyen eccerű :) Én spec. sose szerettem, ezáltal nem nézem, nem hallgatom. De nem is hergelem magam azzal, hogy mit keres még a médiában. :)
Ez nem szemétség. Aki korrektül dolgozik, az 100%-ig a munkájára figyel. Ahogy én elvárom, hogy egy eladó ne trécseljen miközben én fizetnék, úgy én is maximálisan odafigyelek az ügyfeleimre. Akkor nincs telefon, nincs mással csicsegés. Megtisztelem a másikat azzal, hogy rá figyelek.
Mindazonáltal volt már, hogy azért írtam be a Vásárlók könyvébe, mert 1 év alatt bármikor mentem a pékségbe, az eladó kedves volt, mosolygott(!), mindenkihez volt egy-két kedves szava. Pedig gondolom neki is voltak problémái stb.. Na ez a korrekt és profi szolgáltatásnyújtás.
Született egy hasonlóan öntelt vallomás, amit azonnal elsikáltak...
Akinek van gyereke, tudhatja, hogy pillanatok alatt megtörténhet a baj. Lehet, hogy az övét nem ütheti el autó, de leeshet székről, betörhet a feje. Aztán majd jól megmondják neki, hogy "gyereket nem szabad engedni mászni!"
Biztos vagyok benne, hogy örök lelkiismeret furdalás marad a szülőkben.
De legyél "annyira szemét"! Ha vásárló vagy nyitvatartási idő alatt megillet a kiszolgálás!
Ezt az elkövetkezendő vásárlók érdekében is teszed.
Ha egy bolt szolgáltatást nyújt, ígér azt be kell tartania - minden személyeskedés nélkül.
"Csak szórakozott velem ez az "Alfahím"
Mikor valaki megbeszél egy találkozót és arra nem megy el, nem menti ki magát stb. akkor nem magadban kell keresni a hibát.Nem magadat kell szidni és leértékelni.Egész egyszerűen azért, mert nem te tehetsz róla.
Többnyire az ilyen megnyilvánulásokat elengedem, mert értelmesebnek gondolom magam, minthogy vitába száljak! De ez a második húzása volt az eladónak, nem bírtam szó nélkül hagyni! Lehet azt kellett volna csinálnom, de nem vagyok ennyire szemét, de az biztos, hogy oda többet nem megyek vásárolni!
Illetve szerintem ha valaki dolgozik, az dolgozzon, ne pletykáljon, vagy várja meg amíg üres a bolt!
"Ha kimegyünk a kerítésünkön kívül, soha nem engedem el 4 éves kislányom kezét, egy másodpercre sem. A kertkapunk mindig kulcsra zárva, a kerítés zárt, nincs rajta rés. Soha nincs még így sem egyedül a kislányom az udvaron, valaki felügyeli szigorúan!"
Komolyan, úgy szájoncsapnám az összes kicseszett bezzeganyukát.
Baromi szánalmas egy tragédia kapcsán együttérzés helyett az észt osztani.
"Nem érdekel a szénhidrát őrület. Ami jólesik azt megeszem !"
Most még nem érdekel, ha nem vagy még túlsúlyos. De érdemes még most odafigyelni, mint később sok odafigyeléssel, még több korláttal élni.
"Csak szórakozott velem ez az "Alfahím" nem jött el a találkozóra pedig reménykedve vártam rá órákon át:( Jó hülye vagyok:'( Azóta nem lehet őt elérni,mert letiltott mindenhonnan. Elbíztam magam,ilyen az én szerencsém. "Omega nőstény"
Semmi köze ehhez alfának és omegának. Ez egy jellembeli vonás, viselkedés. Ne keseredj ez alapján! Ez csak egy pasi(?). Lehet, hogy nő volt vagy egy gyermek korú?
Győződj meg a valódiságukról!
"Az eladó pletykált 1 nővel, szóltam, h. fizetnék, mert sietek! Erre az eladó letolt, "hogy nem látom, hogy épp beszélnek, és nem tud két fele figyelni", fizettem és az ajtóból vissza fordulva, annyit mondtam, hogy eladó létére tanulhatna jó modort!"
A vásárlói könyvbe is be kellett volna írnod, nem csak ide.
"Nagyon zavar, hogy mindent megtettem már a felnőttkori pattanásaim ellen, de nem múlnak el. Ma beszólt a férjem is, hogy miért nem sminkelem le magam. Annyira rosszul esett."
Szerintem vizsgáltasd ki magad! Felnőtt korban főleg az étkezés az, ami mitesszereket okoz (feltételezve a napi tisztítást). Lehet, hogy a fűszeres ételeket kerülnöd kéne?
"Az eladó pletykált 1 nővel..."
Kórház területén lévő gyógyászati segédeszköz boltot ezen időre simán bezárták. Láttuk bejárati ajtón, üvegen keresztül, hogy rihegnek-röhögnek, beszélgetnek, a kulcsot ráfordították.
Elmentünk vásárolni egy másik boltba.
ja, kimaradt a vallomás:
"Felizgat a mezei munka, jó a pihenés, de csak dugva"
Versikének inkább dudva,
Vallomásnak nagyon pudva.
Versikének inkább dudva,
Vallomásnak nagyon pudva,
Édes életben volt szerintem.
Nekem is rémlik ez a rész, és nálam is kiverte a biztosítékot anno.
Persze, szereti magát sztároltatni. Hát az az ügyvéd, aki nyilatkozott (valami M. Csaba de lehet nem jól emlékszem) olyan, mint egy lecsúszott alkoholista.
Nem, nem láttam amit írt. Évekkel ez előtt láttam valami műsort, Cs. el akart menni a barátnőjével talán egy hétvégére, Lacika meg nem akarta elengedni, mert egy nőnek otthon a helye 🙄. Már akkor csodálkoztam, egy ilyen helyes lány mit keres egy ilyen faxfej mellett.
Azt a bizonyos alapítványi munkát is csak úgy vállalta, ha sajtó is van az eseményen.
Persze, nem akarja elvenni, de véletlenül éppen az összes mocsok ügyet vállaló ügyvédet bízza meg 🙄
Jaa, van a puncitörlő, meg a nedves WC-papír a hátsó fertálynak. Van már annyiféle.
A takarítós a tisztítószereknél van. (ez a mondat eléggé Zselésre sikeredett, bocsi) :D
Az egy igazi idióta. Otthagyta a nőt két gyerekkel, összeköltözött az új nőjével, majd vissza, aztán megint el. Egy igazi pozőr pöcs. Az alapítványi munkám során volt szerencsém dolgozni vele, addig foglalkozott a gyerekekkel, amíg forgott a kamera.
Én nem hiszem, hogy el tudja perelni, de emberségből szépen levizsgázott.