Vallomások (beszélgetés)
Megérdemli az a nő, hogy a párja nekem ír, miközben ő pelenkázza a gyereküket!
Ha ez nem csak provokáció, nagyon remélem, te is így jársz majd! ;)
Egyedül nevelem a két fiam. Mikor szabadnapos vagyok, egész nap a Plazában üldögélek, mert nincs kedvem egyedül otthon lenni.
Túl jó dolgod lehet...
Én speciel örültem, ha meg tudtam csinálni, amit elterveztem.
Egyedül nevelem a két fiam. Mikor szabadnapos vagyok, egész nap a Plazában üldögélek, mert nincs kedvem egyedül otthon lenni
És semmi dolgod két gyerek mellett. Nekem nincs, mégis mindig van valami. Érdekes. Főzz, süss nekik finomakat, lakberendezz, hogy érezzék az otthon melegét, találj magadnak hobbit.
Megédemli az a nő, hogy a párja nekem ír, miközben ő pelenkázza a gyereküket
Remélem amikor te a sajátodat pelenkázod, a te párod is félre fog kúrni! Agyatlan!
"Megédemli az a nő, hogy a párja nekem ír, miközben ő pelenkázza a gyereküket!"
Megérdemled hogy csak egy lyuk vagy, de az a bizonyos NŐ az életében soha! 😂
"Megédemli az a nő, hogy a párja nekem ír, miközben ő pelenkázza a gyereküket!"
Ooo te nyomorult... valahogy ez ugrott be a vallomás kiíróról
Megédemli az a nő, hogy a párja nekem ír, miközben ő pelenkázza a gyereküket!
Annyira rossz ember? Bántott téged? Mit rosszat tett neked?
Nem ajándékba kaptuk ahogy pontosan írod is... abban az esetbe kamatmentes ha 5 éven belül születik gyerek, amennyiben ne adj Isten nem akkor 10ből majd 18 milliót kell visszafizetni. Akiknek 2 gyerek születik elengedik a 30%-át és akinek 3 azoknak a teljes összeget, de azokat a gyerekeket fel is kell nevelni.
Annyiban nagyon jó, hogy kamatmentes és nem lehet több a törlesztő 50ezernél.
Nagy segítség a fiataloknak igen, mi enélkül is szeretnénk gyereket, ha már van ilyen lehetőség éltünk vele, így lesz saját otthonunk amit mivel szabad felhasználású nem terhel jelzálog.
"Fáj a szívem, hogy a párok sorra kapják a 10 milliót. Mi is nagyon szeretnénk egy saját kis kuckót a férjemmel, mert a bérlés rengeteg pénz. Csak egy bűnünk van, nem akarunk gyereket."
Nem ástam bele magam a témába, mert nálam még nem esedékes, de szerintem nem csak úgy kapják ajándékba. Miért fáj az neked, ha valaki egy kicsit megkönnyíti dolgukat? Ha ők gyerekkel fizetnék az albérletet (amit nem mellesleg sokkal nehezebb találni), attól a te életed jobb lenne? A pároddal tesztek azért, hogy legyen saját lakásotok? Tesztek félre?
"Fáj a szívem, hogy a párok sorra kapják a 10 milliót. Mi is nagyon szeretnénk egy saját kis kuckót a férjemmel, mert a bérlés rengeteg pénz. Csak egy bűnünk van, nem akarunk gyereket."
Megértenélek, ha célcsoport lennétek. De ezt azoknak találták ki, akik akarnak gyereket.
Ezzel egyetértek!
Különösen szuper az Aha savas Ordinary termékek.Hegekre is.
A retinolos termékük nemcsak a patikra ,de az öregedés ellen is kiváló!
De egy bőrgyógyász által elvégzett kémiai hàmkasztással is remek eredményeket érhetünk el.
"Nagyon zavar, hogy mindent megtettem már a felnőttkori pattanásaim ellen, de nem múlnak el. Ma beszólt a férjem is, hogy miért nem sminkelem le magam. Annyira rosszul esett."
Én is ezzel a problémával küzdök. Kipróbáltam mindent, amiről csak olvasni lehet, diétát, natúr kozmetikumokat, hámlasztást, drága kencéket, sportot, meditációt, több alvást... Eszemben nem volt még rá is sminkelni, inkább arra törekedtem, hogy minél tisztább legyen a bőröm, hogy tudjon lélegezni. Végül mikor már annyira fájt az arcbőröm a gyulladt pattanások miatt, hogy a munkámra nem tudtam koncentrálni, elmentem egy endokrinológushoz. Nem volt olcsó a kivizsgálás, de kiderült, hogy nincs hormonjellegű problémám. Ennek ellenére kaptam fogamzásgátlót, ami valamennyire javított a helyzeten. Most már nem az arcom 85%-át borítják pattanások, hanem mondjuk a felét. Illetve ami megjelenik, az nem az a nagy gyulladt izé, csak pici, átlagos pattanás. Ez került konzultációval, kivizsgálással, kontrollal együtt egy kilóba. Szóval most gyűjtöm a pénzt a bőrgyógyászra 😅.
Tudom, ez nem nagy segítség számodra, de én legalább kiírtam magamból 😅.
"Nagyon zavar, hogy mindent megtettem már a felnőttkori pattanásaim ellen, de nem múlnak el. Ma beszólt a férjem is, hogy miért nem sminkelem le magam. Annyira rosszul esett."
Könyörögve kérlek, hogy ne a reklámok alapján, blikk nők, vagy kozmetikusok segítségével próbálj magadon segíteni a bőrödön, hanem bőrgyógyászati tanácsok szerint. Itt egy kitűnő bejegyzés a pattanások leküzdésének tudományos megközelítésű hogyanjáról. Márkafüggetlen!
"Bocskor mit keres még a médiában? Ez az ember érdekel még valakit? A # műsora egy humortalan szenvedés a nézettségért"
Nem szeretem én sem, de nem is nézem!:) Azt sem tudtam, hogy van még műsora.
Nem krll nézni.
"Bocskor mit keres még a médiában? Ez az ember érdekel még valakit? A # műsora egy humortalan szenvedés a nézettségért."
Bochkor a neve. Amúgy meg igen, érdekel valakit.
"Az eladó pletykált 1 nővel, szóltam, h. fizetnék, mert sietek! Erre az eladó letolt, "hogy nem látom, hogy épp beszélnek, és nem tud két fele figyelni", fizettem és az ajtóból vissza fordulva, annyit mondtam, hogy eladó létére tanulhatna jó modort!"
Téged legalább kiszolgált.
Én mentem már be úgy üzletbe,hogy az eladó telefonált,köszönésem se fogadta,kb 5 percet vártam,és bőszen tovább trécselt.Elköszöntem,kijöttem.
"Bocskor mit keres még a médiában? Ez az ember érdekel még valakit? A # műsora egy humortalan szenvedés a nézettségért"
Akarod mondani, Bochkor, ugye? Majd amikor a saját szakmádban fele annyit letettél az asztalra, akkor kritizáld. A magyaron kívül még két nyelven veri kenterbe az összes, beszélni nem tudó műsorvezetőt.
Basszus lehet engedem magam elcsábítani
Tudom ki vagy. Egyből felismertelek. :)