Vallás vagy racionalitás? (beszélgetés)
Sok mindent megtapasztalta itt és rájöttem sok olyan dologra ami kételyként élt bennem.
Pl.: mikor felébredtem altatásból miért a feszületet láttam korpusz nélkül ?
az oktalan mászkálással és a felelőtlen mászkáltatókkal csak kárt okozunk magunkban az biztos
már megint ott tartok, az ember saját maga felelős a dolgaiért
de egy indokolt utazás nagyon nagy segítség lehet
"Miért akarjuk az előző életünket tudni? :-))))"
mert ezzel a gondolattal kivállóan el lehet terelni az emberek figyelmét-a valós dologról és arról ami a háttérben rejtőzik.
Túlságosan belemásztam a dolgokba :-) addig nyugodt kis életem volt:-)
Most meg ??????????????
én konkrétan azért akartam mert nem bírtam belenyugodni párom halálába, nem akartam elveszíteni és tudni akartam találkozunk-e még
azt gondoltam, ha tudom ott volt-e előző életeimben, abból majd következtetek a jövőre
de amikor már konkrétan elhatároztam hogy elmegyek,
pontosan a páromtól kaptam meg a választ..
így aztán nem mentem el...
ahhoz hogy megértsük mostani életünk folyamatait, sokmindent tudnunk kell multról, jelenről, jövőről
Egy "ártatlan" kérdés melyet még jól se tettem fel milyen jó kis eszmefuttatásokat hozunk itt össze.
Annak azért örülök, hogy Ti legalább a sorok közt is tudtok olvasni és megértettétek mi a gond a fejemben/lelkemben.
Nagyon tetszenek a gondolataitok :-))
K Ö S Z Ö N Ö M :-)
nagyon nem veséztem hogy mi a garancia, néhány dolognak utánajártam és számomra az elég volt és az emberek akiktől megtudtam maximálisan hitelesek számomra. mivel meggyőződtem hogy ez létezik, nem keresgélek tovább,de ha az utamba akad valami természetesen nyitott vagyok
Az ezer százalék hogy oka van amiért nem ismerjük, de vannak helyzetek amikor jól jön néhány infó és ugyis csak annyit kapunk amire szükségünk van
hellyel-közzel...mert már olyat is tudok hogy unos-untalan utazgat, de ezzel szerintem többet árt magának mint használ
puszta kiváncsiságból nem szabad átesni a ló másik oldalára, mert visszaüt
az a baj hogy görcsösen ragaszkodsz...lazítsd el az elméd...bízd rá ha akar jöjjön, ha nem - nem
mond el neki hogy te szeretnél vele beszélni, de ha nem tud vagy nem akar, azt is megérted...hagyd hogy ő döntsön és hagyd szabadon elmédben a kapukat...
jönni fog, meglátod...persze csak akkor, ha úgy érzi ezzel segít neked
ok nélkül nem járkálnak:)
sajnos:( /mert én szeretném minden éjjel, de ez nem így működik/
Miért akarjuk az előző életünket tudni? :-))))
Nem a mostanit kéne megismerni :-)))
Én is átestem ezen a pacin :-)))
hát igen...erősen gondolkodtam rajta hogy felkeresek egy illetőt, aki segít nekem megértenem dolgokat azáltal hogy elvisz előző életekbe...
aztán úgy hozta a sors hogy megtapasztaltam másképp amire kiváncsi voltam és már nincs szükségem előző életeim ismeretére:)
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Az illúziók vagy az illúziók nélkűli életet vállasztod?
- Adóbevallás egyedül...a NAV oldalán vagy az Ügyfélkapun keresztül? Segítene valaki?
- Minek van elsőbbsége: a szólásszabadságnak vagy a vallás védelmének?
- Gyeden vagyok és kaptam az APEH-tól adóbevallás csomagot. Ki kell töltenem?