Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Váll és nyaki izomfájdalomra melyik nem vényköteles gyógyszer a leghatékonyabb? fórum

Váll és nyaki izomfájdalomra melyik nem vényköteles gyógyszer a leghatékonyabb? (beszélgetés)

ma 18:05

Bármelyik izomlazító krém megteszi. Plusz lassan tornáztasd! Ameddig fájdalom nélkül tudod mozgatni.

A masszázs is jót tesz. Fokozatosan! Minél jobban enyhül a fájdalm annál erősebb lehet.

Van ilyen esetekre nyaki és hát masszázs gépem is.

Ülő munkát végzek és bármennyit is mozgok kint a nyaki izmaimnak szükségük van a nyújtásra, lazításra.

[link]

[link]

16. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 15. - Channa*)
ma 14:45

TENS-et is bevethetsz ilyen alkalmakkor. Hatásos, lazító, gyulladáscsökkentő.

De a masszázs is nagyon finom az tény. Sőőőőőt.

Neked is jobbulást!

ma 13:41

Húúú, az attól függ, hogy tudod e, hogy mi okozza.

Nekem pont most van múlóban. Az elmúlt 3 hétben, rengeteget néztem a monitort, és gondolom, nem mindig sikerült figyelnem a tartásomra, így rendesen beállt a nyakam.

Én vényköteles gyógyszert szedek mindig, mert a vény nélküliekből mindent kicsalnak, így csak kidobott pénz szerintem.

Tehát, én vettem be 2 db flector port. Egyiket az első napon, a másikat a másodikon. A második napon a menyem megmasszírozott, majd a következő napon is ésw még ma is fog. Ma már teljesen jó szinte a nyakam és a hátam is.

14. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 12:50

Ha nagy a gond, semmi a világon, amit recept nélkül adnak. Amennyiben fájdogál, tényleg hatásos lehet egy jó masszázs, torna.

Ami még jó lehet, az orvosi lézer, csodákra képes. De ezt is szakorvos írhatja fel csak.

A gerinceddel ne szórakozz, nézze meg szakorvos, még a tornák elején is ki van írva, hogy saját felelőségre, mert ronthat is.

13. 55Judit (válaszként erre: 8. - Titkos üzenet)
ma 10:39
Nagyon ügyes vagy! Mintha csak én írtam volna! 😊
ma 10:28
Masszázs.
11. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 09:41

Először is szakorvos, amikor nekem nyakisérvem volt, akkor 1,5 hónapig tilos volt a torna is, mert begyulladt az ideg.

Csakis a főorvos nyúlt hozzá, majd gyógytornász, és 4 hónap után kezdhettem el az önálló mozgást. szakember segítságável.

Tehát, lehet komolyabb problémád is, amivel inkább ártasz, mint használsz az állapotodnak.

Ha budapesti vagy, a Hercegprímás utcában a BLESZ-el szemben, lehet kapni Somogyi féle lidocainos reuma krémet.

Gyors jobbulást!

ma 08:02

Masszázs. Nyújtás, torna. És még egyszer, masszázs!

Addig is szalon tapasz.

9. Titkos üzenet (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 07:58

📜

[link]

8. Titkos üzenet (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 07:54

És még mennyi ilyen van! 🫣 Én így élek!

Egy nagy piac a világ, a háromnegyedére nincs szükség!

A tudatom egyfolytában a minimális túlélésre van huzalozva! (minimalista)

És boldog vagyok így!

7. bozsu55 (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 07:44
Tigris tapasz (kék színü)
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Titkos üzenet)
ma 07:43
Szuper ajánlat! A "Mit nem kellett volna megvenned ma?" fórumban én is a tornát vetettem fel mint megoldás.🌼
5. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 07:34

Nem vényköteles torna👌✌️

[link]

ma 07:21

JAV.: elnézést, félreértettem, vénykötelesnek olvastam...

NEM vényköteles a Voltaren Dolo.

3. Angel.in.the.night (válaszként erre: 1. - TamThor)
ma 07:19

Nekem a Voltaren tabletta segített kifejezetten a vállaim, nyakam fájdalmára.

[link]

hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/voltaren_25_mg_gyomornedv_ellenallo_filmtabletta/1840

ma 07:19
Nyújtás, torna, magnézium citrit, b komplex, fekete nadálytő krém, flector krém, ketodex
ma 06:57
Nektek bevált valami?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook