Váll és nyaki izomfájdalomra melyik nem vényköteles gyógyszer a leghatékonyabb? (beszélgetés)
Bármelyik izomlazító krém megteszi. Plusz lassan tornáztasd! Ameddig fájdalom nélkül tudod mozgatni.
A masszázs is jót tesz. Fokozatosan! Minél jobban enyhül a fájdalm annál erősebb lehet.
Van ilyen esetekre nyaki és hát masszázs gépem is.
Ülő munkát végzek és bármennyit is mozgok kint a nyaki izmaimnak szükségük van a nyújtásra, lazításra.
TENS-et is bevethetsz ilyen alkalmakkor. Hatásos, lazító, gyulladáscsökkentő.
De a masszázs is nagyon finom az tény. Sőőőőőt.
Neked is jobbulást!
Húúú, az attól függ, hogy tudod e, hogy mi okozza.
Nekem pont most van múlóban. Az elmúlt 3 hétben, rengeteget néztem a monitort, és gondolom, nem mindig sikerült figyelnem a tartásomra, így rendesen beállt a nyakam.
Én vényköteles gyógyszert szedek mindig, mert a vény nélküliekből mindent kicsalnak, így csak kidobott pénz szerintem.
Tehát, én vettem be 2 db flector port. Egyiket az első napon, a másikat a másodikon. A második napon a menyem megmasszírozott, majd a következő napon is ésw még ma is fog. Ma már teljesen jó szinte a nyakam és a hátam is.
Ha nagy a gond, semmi a világon, amit recept nélkül adnak. Amennyiben fájdogál, tényleg hatásos lehet egy jó masszázs, torna.
Ami még jó lehet, az orvosi lézer, csodákra képes. De ezt is szakorvos írhatja fel csak.
A gerinceddel ne szórakozz, nézze meg szakorvos, még a tornák elején is ki van írva, hogy saját felelőségre, mert ronthat is.
Először is szakorvos, amikor nekem nyakisérvem volt, akkor 1,5 hónapig tilos volt a torna is, mert begyulladt az ideg.
Csakis a főorvos nyúlt hozzá, majd gyógytornász, és 4 hónap után kezdhettem el az önálló mozgást. szakember segítságável.
Tehát, lehet komolyabb problémád is, amivel inkább ártasz, mint használsz az állapotodnak.
Ha budapesti vagy, a Hercegprímás utcában a BLESZ-el szemben, lehet kapni Somogyi féle lidocainos reuma krémet.
Gyors jobbulást!
Masszázs. Nyújtás, torna. És még egyszer, masszázs!
Addig is szalon tapasz.
És még mennyi ilyen van! 🫣 Én így élek!
Egy nagy piac a világ, a háromnegyedére nincs szükség!
A tudatom egyfolytában a minimális túlélésre van huzalozva! (minimalista)
És boldog vagyok így!
JAV.: elnézést, félreértettem, vénykötelesnek olvastam...
NEM vényköteles a Voltaren Dolo.
Nekem a Voltaren tabletta segített kifejezetten a vállaim, nyakam fájdalmára.
hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/voltaren_25_mg_gyomornedv_ellenallo_filmtabletta/1840
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a leghatékonyabb és legjobb fejfájáscsillapító gyógyszer?
- Lehet gyógyszertárak közötti árkülönbség vényköteles gyógyszerek esetén?
- Melyik a leghatékonyabb módszer, gyógyszer, gél a visszatérő afta kezelesére?
- Hogy lehet az, hogy egy erős altatóhatású, vényköteles gyógyszer nálam súlyos álmatlanságot okoz?