OCD-m lenne? (beszélgetés)
Mert amit ő írt, az mire volt jó? Kb a semmire. Szeritem nem tudja, mi az az ocd.
Az ocd olyan széles spektrumú dolog, hogy ha bizonytalan benne, hogy az, akkor valószínűleg nem olyan dolog, amivel rögtön orvoshoz kell szaladni. Inkább meg kéne hallgatni őt, nem "neurológushoz" zavarni rögtön, mikor azt sem tudjuk, hogy mi a problémája.
Miben tapasztalod, milyen napi gondokat okoz?
Ha nagyon súlyos lenne, akkor nem bizonytalankodnál. Ha simán együtt élsz vele úgy, hogy azt sem tudod, hogy az-e, akkor talán nem olyan komoly a dolog sem.
Mi lenne, ha nem a csoportba, hanem az orvosi rendelőbe lépnél be ?
Tudod az orvosok mire neurológusok lesznek kb. 10 évet tanulnak, ezért ők, értenek hozzá mi a bajod.
A HOXA "orvosai" még nem tartanak ezen a szinten.
További ajánlott fórumok:
- Pontosan tudom mit szeretnék elérni 5 éven belül, de gyakran őröl a gondolat, hogy képtelen leszek rá és a befektetett energiám kárbavész
- Reborn babák....(nem tudom pontosan a nevüket)
- Honnan tudom pontosan milyen nagy a gyermekem lába? Ha a hosszát megmérem milyen méretnek felelel meg?
- Pontosan ma este mondom meg a férjemnek, hogy tudom már...
- Sziasztok van valami jo ötletetek hogyan tudom rendszeressé tenni a "nagydolgot" a wc?
- Sziasztok nem tudom átállítani az email címemet, valaki segítsen, nem boldogulok köszi.