Válás 7 hónap után? (beszélgetés)
BUÉK!
Sajnos a kettőt nem lehet. Ez itt egész embert kíván, és én át szeretném venni, mivel Édesapám 71 éves.
Ott is ugyanezzel foglalkoznánk, csak "kicsiben", viszont az csak egy hobbi méret. Nem alkalmas családalapításra. Ez itt igen.
A vállalkozást nem lehet 80km-el arrébb működtetni?
Szerintem le kéne ülnötök beszélgetni, rájönni, hogy vannak-e még érzelmek, mert az a legfontosabb. Ha szeretitek még egymást, akkor menthető!
Szereted. Nem kényszeríted családi vállalkozásba. Gondolom apud beleszólt vállalkozásba.
Párodnak nem tetszik nem jön be vállalkozás.
SZERETED MENJÉL VELE ÉS ÚGY PRÓBÁLJATOK KÖZÖS ÉLETET EGYÜTT.
Szia Lehet párod nem akar már résztvenni közös vállalkozásba. Egyszerűbb ember. SZERETED MENJÉL VELE! Nem minden a közös családi vállalkozás.
Ti kettötökröl van szó, meg közös életről. Lehet zavarja hajtás, munkatempó.
egyszerűbben szeretne élni, megha van neki saját lakása, te szereteted dolga.
SZERETED, ha igen MENJÉL VELE ne a vagyont nézzed meg vállalkozást.amibe voltatok.
Szeretet a fontos,megoldani problémákat kettötöknek.
igazad van! csak nehéz most megítélni, hogy átmeneti hullámvölgy, vagy rossz választás!
ezért szeretném átgondolni...
Akkor miért mentél hozzá?
Én 12 év után, 10 év házasság után költöztem el. Két kisgyerekkel, hogy új életet kezdjek, mert nem voltam boldog, de fiatalnak éreztem magam még.
Aztán jött a mostani férjem az életembe. Nagy szerelem. Elfogadta a gyerekeim. Elvesztettünk két babát. A felesége lettem, és együtt várjuk a kisfiunk érkezését.
Én már az anyakönyvezetőnél viszafordultam volna a lépcsőn.Mondtam a keresztapámnak,na ha tizedszerre fogok jönni talán a járást is ismerem már.
Csak azért nem fordultm vissza,hogy mit fognak szólni.Rájöttem.hogy nem ilyen lovat akartam.Na de 2 év után otthagytam.Rosszul választottam,sajnos.
Lehet, sokkal jobban jártok így!
Fel a fejjel!
BÚÉK! :)
Egy ismerősöm is így csinálta, együtt voltak évekig, összeházasodtak, aztán elváltak pár hónap múlva, mert rájöttek, hogy nem szeretik egymást.
Illetve, azt mondja, hogy már az esküvőkor is csak megszokásból voltak együtt, de azért összeházasodtak. Aztán valahogy mégsem ment tovább.
:(
De legalabb nem cseszel el éveket rossz házasságban.
További ajánlott fórumok:
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Hogyan válasszak jó cipőt a 8 hónapos babámnak?
- Milyen mobilinternetet válasszak a nyári hónapokra?
- Írtam a NYUFIG-nk egy levelet, közel két hónapja és nem válaszolnak. Járt már így valaki?
- Milyen autósülést válasszak 10 hónapos lányomnak?
- Milyen hordozóeszközt válasszak 4, 5 hónapos babámnak?