Valaki kérdez valamit....... (beszélgetés)
"2009.06.25.
Jövő héttől lehet személyi igazolványt igényelni a 14 éven aluliaknak, ami azért jó, mert ez az útlevéllel szemben ingyen van, viszont az utazáshoz éppúgy elfogadják az EGT államaiba, továbbá Svájcba, Horvátországba és Andorrába, mint a miénket. Az újszülötteknek már a kórházban lehet majd igényelni a TAJ-kártyával és az adókártyával együtt"
Én is így jártam, és kicsit bosszant.
Vásároltam energetizált rizst és 4-es találatom lett a lottón. A fórumon pedig tökre hülyének néznek, mert én hiszek ebben.
Nekem is volt egy hasonló, mikor egy csaj az istenért nem hitte el egyes szoc. segélyek igénybevételének a feltételeit, azzal zárta a dolgot, hogy Ő így hiszi, én meg úgy.
Mintha ez hit kérdése lenne.
:)
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik! :))
Most ez jutott eszembe! Persze bosszantó, de már az esetek többségében képes vagyok átlépni rajta. :D
nem a személyi a lényeges ebben a kérdésben az csak egy példa, ahogy elnézem.
:)
Ezt már csak te tudod nem ismerlek de ha neked így jó:)
Na csá,hagyom hogy a topik kibontakozzon.
Ilyesmin igazán kár bosszankodni. :)
Nyilván ők rosszul tudják, de a helyes válaszokból bizonyára tanulnak.
......és egyesek hülyeségeket válaszolnak. Ez még nem lenne olyan nagy gond, de ragaszkodnak is az álláspontjukhoz. Hajam égnek áll! Konkrét dolgokra gondolok, pl lehet-e csináltatni 14 éves kor alatt személyi igazolvány? Hiába mondják, hogy lehet, van aki hajtogatja, hogy NEM.
És ez csak egy példa az ezerből. Bosszant. Csak engem? Mert akkor én kérek elnézést.
További ajánlott fórumok:
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- Megbízási szerződésről szeretnék kérdezni, tud valaki segíteni?
- Táppénzen vagyok, tb ügyintézőt keresek, szeretnék kérdezni, sürgős lenne, tud valaki segíteni?
- Önadózóktól szeretenék kérdezni, az idén küldtem az első adóbevallásomat...az alábbiakban tud valaki segíteni?
- Van valakinek Harry Potter és a Főnix Rendje PC_DVD játékja? Kérdezni szeretnék valamit, (1. pont) hogy kell csinálni.