Valaki használta már az anionos tisztasági betétet? (beszélgetés)
Ezt a választ kaptam:"A DM- egyes üzleteiben lehet kapni hasonló terméket olcsóbban Biointimo néven.
Utána néztünk, teszteltük. Magyarországon gyártják, jogtalanul
használják a logót.
A DM-et figyelmeztettük, az Európai raktár és a Winalite intézkedik a
betiltásról.
A termék látszólag hasonló, de nem tudja azt a hatást, amit az Anion,
minősége is gyengébb."
ha jól megnézed, a design, a csomagolás, a kinyitófül, a színek , és az ANION felirat teljesen ugyanaz.
Ez olyasmi lehet, mint az Always éa az Alldays betét.
a tisztasági 20 db-os
a másik 10 db-os
Vettem a DM-ben ma ilyet!!!!
769 ft volt a tisztasági és az eü.betét is.
A Bosnyák tériben.
Holnap, ha eszembe jut, újra beugrok,most már én is kíváncsi vagyok.
Tök úgy nézett ki, mint a képen.
En is igy tudom, h csak biz.boltokban lehet kapni, meg "terjesztoktol", de mivel en nem Magyaro-on lakom igy nem tudom pontosan hogy hogy is megy igazabol.
Van egy un. "hasznos naplom", abban van kep rola, h melyik ez a marka pontosan. (utolso bejegyzes)
lehet,hogy az nem anionos volt,amit én láttam? Tudom, hogy valami fura neve volt. Volt belőle tisztasági is és eü.betét is.
Arra azt írták, hogy fertőzés esetén elszíneződik, valami olyan anyag van benne.
De akkor ez nem az.
DM-ben?
Én úgy tudtam, hogy csak MLM-es hálózati értékesítésben kapható. Vagy nem egyre gondolunk?
"A női szervezet fiziológiai szükségletei idején a menstruációs betét egy pótolhatatlan kellék. De helytelen használata több problémát is okozhat a testnek. Tudatosítanunk kell, hogy a menstruációs folyadék, amelyben nagy az organikus szubsztanciák koncentrációja, ideális környezetté válik a baktériumok szaporodására. Két óra betéthasználat során megnövekedik a számuk 100db/cm2-re, és ez percenként egyre több és több lesz, ezért kellemetlen érzés és szag keletkezik.
A baktériumok, elszaporodása gyakran okozhat gyulladásokat, mint pl. méhgyulladást, méhnyak gyulladást, vagy a vizeleti utak gyulladását. Ezeknek a következményeiként gyakran lehet rosszullét, ami akár ájuláshoz is vezethet. Enyhébb esetekben láz, folyások, alhas fájdalmak, gyakori vagy fájdalmas vizelés. Bekövetkezhet a szervezet legyengülése, de a következményei még sokkal súlyosabbak is lehetnek.
Hogy ne következzen be a baktériumok bejutása a nemi- és vizeleti rendszerbe, ahhoz szükséges lenne a betétek cseréje minden 20 percben!
Miért nyújt megoldást az anionos betét?
Az anionos felületű betétek nem csak semlegesítik a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, de magasfrekvenciájú rezgésükkel likvidálják a parazitikus mikroflórát, segítve a húgycső, húgyhólyag, nemi szervek védelmét a fertőzésekkel szemben főleg a menstruáció, a terhesség alatt, elvetélés, szülés és különböző altáji műtétek után. Nőknél, férfiaknál egyaránt segít megoldania a végbélproblémákat. "
Ezttalaltam rola.
Forras: [link]
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Rend és tisztaságmanias a férjem!
- Milyen tisztasági betétet használsz? Melyik a legjobb?