Vajon miért tette, amit tett? (beszélgetés)
És mégis hol vetted le a topod? Gondolom, nem a női mosdóban!
Te mitől vagy úgy elájulva magadtól?
Ha olyan kívánatos lennél,lenne egy külön bejáratú pasid, és nem azon élvezkednél, hogy más nők férjecskéiével kapcsoltatnád a melltartódat.
Azért tette mert megkérted rá.
Normális nő ilyet nem kér egy férfikollégától,csak ha viszket neki.
Elég lenne csak itt olvasgatnia és tanulni a többi trolltól.
Már lekörözik teljesen.
Az előzmények és a hosszú csend után tőle többet vártam:)
Jaj, ne! Akkor ő kíván meg engem, ha meglátja milyen 'örökszépésfiatal' vagyok és egész nap kapcsolgathatom a melltartóját!
Ne akarjon nekem rosszat kedvenc Társalkodónőm!
:DD
Na de Feneség! :DDDD
Asszem", erősebb fürdőt kell csinálnom! :)
Ugyanmár csajok!
Lehet a pasik is zacskót húznak a fejére csak ezt eddig elfelejtette megemlíteni a Drága!
Én emlékszem! Nem biztos, hogy valós volt, de amit mutatott az nagyon gyenge volt, olyan "simán elmegyek mellette" kategória - az én szememben.
Mert amúgy, mint olvashatjuk mindenki rá feni a fogát. Lehet, hogy csak az én ízlésemmel van baj:D
Hát nem mostanában volt és randa volt a nő. Ha már pasi játszaná a nagy bombázót, legalább jó csaj képét rakná ki, nem?
De lehet hogy nem méh volt, bár nagyon úgy rémlik hogy ő. Mert akkor is az volt a téma hogy micsoda baromi jó nő és gyönyörű mellek, meg miegymás, aztán jött az a kép... Nem volt kinn sokáig.
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő amit tettem?
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Mi volt eddig a legőrültebb dolog amit valaha tettél?
- 18-19 évesen mit tettél, írd le pár szóban! Mi az, amit a mostani18-19 évesekben nem szeretsz?
- Az ikertesóm várandós és tettem ki egy képet róla, hogy tippeljétek meg, vajon hányadik hétben jár?!
- Tegnap kiidegelték és ideiglenes tömést tettek a fogamba. Ma a fog belső oldala letört. Vajon be lehet még tömni vagy húzás lesz?