Vagyonosodási vizsgálat (beszélgetés)
Az a vicc,hogy még be se kell mennie!
egyszerűen betelefonál,hogy xy ezen és ezen a címen,szerinte tisztességtelen dolgokat művel,mert nagy fekete autók állnak a ház előtt.És kijönnek.Ez már csak azért is vicces,mert azt nem nézik,hogy ki telefonált,vagy hogy milyen módon tette a feljelentést,hogyan beszélt,stb.Ha egy részeg telefonál be,annak i kivizsgálják a feljelentését.Nem baj,hadd menjenek a milliók az ilyesmire...
Tuti van valamilyen szám vagy net vagy a csuda tudja. Aki erre időt és energiát fordít, bizti tudja,hová kell menni.
Ezeknek elég vastag a bőr a képükön, hidd el! Meg munkál bennük az irigység!!
Az a legnagyobb baj,hogy az Apeh mint végrehajtó hatalom működik,a rendősrésg pedig mint egy katonaság.
A demokráciában nem folyhatnak össze a hatalmi ágak.Bíróság,rendörség,kormány
Sok az irigy ember.És teljesen mindegy,hogy valaki szegény vagy gazdag,az irigység hidd el mindenkinek rosszul esik,és nem érthető.Én sem mentem át ahoz a "drága lélekhez" a szomszédba,aki feljelentett minket,hogy levágja irigyégből vagy szórakozásból a rózsáit,mert neki több kinyílt mint az enyéim közül.
Azért nem tettem,mert nem érdekelt,nem az én kertem,nem az én dolgom.Az lenne a jó,ha az emberek mára megtanulnák,hogy mindenki a saját szennyesét mosogassa és próbálja jobbá tenni a saját életét.Azt az energiát,amit leskelődésre meg feljelentgetésekre pazarol,egész nyugodtan fordíthatná a saját életének szebbé tételére is...
Miniszterelnökünk évi 14milliót jótékonykodik...
de jó neki
szó szerint ezt mondtam ma a kisfiamnak, kifejtetem,milyen volt az, és kik csinálták.
Szégyellheti magát az,aki,kitalálta az egész feljlentgtősdit!
miért nem tetted? Biztos valami irigy görény volt!
Mondjk a szomszéd fél kiló párizsival többet vett hétvégére...Na,vajon miből?
Ez tényleg ciki,mást feljelntgetni. Lehet a diliházba vagy öngyilkosságba hajszolnak így valakit! (Na nem a milliomosokra gondoltam).
Elnézegettem a képviselők vagyonnyilatkozatáról szóló híreket a ma esti adásokban...
No comment, mert erre már nem is lehet mit mondani...
Asszem:)
No de télleg komoly dolgok ezek.
Bizonyára kell az Apeh, de pont a nagy hatalom miatt könnyű gyakorlatilag bárkit megszivatni.
Ez a feljelentősdi, meg besúgósdi is nagyok ciki.
De hát ez van.
Én is állami szervnél dolgozom, éjjelente telefonálgattak már ide, is, hogy akkor most hol lehet feljelentést tenni...?
Legszívesebben bediktáltam volna neki a saját számát, amit kijelzett a telefon:)
Na de nem politizálok, mert szétrúgják azt a csábos hátsómat, és azé meg az asszonytól kapok...
:))))
Akik 100milliárdal rövidítenek, azok kűdik a Apeh-et, mert kevés a 100milliárd...
;)
Gondolom ...
De bizonyítanod kell, honnan van. Ha kaptad, kitől? - neki igazolnia kell, hogy ő adta, ha gyűjtögetted, akkor megnézik, hogy a bejelentett jövedelmedből, az ő általuk kikalkulált megélhetéshez szükséges pénz levonása után futotta-e a takarékoskodásra.
Én 500 forintot írtam, vagyis az érdekelne, hogy egy adott évben, mennyi az az összeg, amit efféle jelentési kötelezettség nélkül kaphatsz.
150ezer?
Avagy köteles vagy a bankba vinni (amiből megint ki húz hasznot) ?
A hiszi a pisziről teljesen véletlenül eszembe jutott a képviselői egyéb juttatás kategória, amiről nem kellett elszámolniuk..:)
Szia!
Nem számon kell tartanod, hanem kopogtatni az illetékesekhez, hogy hahó, kaptam 500eft-ot és szeretnék ajándékozási illetéket fizetni....
Kíváncsi lennék, hogy hányan kopogtattak már ilyennel az ajtójukon..
Konkrétan van erre összeghatár, a szülői ajándékra, nem akarok hülyeséget mondani, de tegnap mintha 150 ezret meghaladóról beszéltek volna.
És az is elhangzott a műsorban, hogy ha nincs banki igazolásod a megtakarított pénzecskédről, akkor hiszi a piszi! A cihaperselynek annyi!
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- Ha vállalkozást akarok indítani, biztos rámszáll az apeh? Vagyonosodási vizsgálat, stb
- Mire számíthatok vagyonosodási vizsgálat után?