Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Uzsoki kórház szülészet -Tapasztalatok fórum

Uzsoki kórház szülészet -Tapasztalatok (beszélgetős fórum)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
539. kbaras (válaszként erre: 535. - Süti80)
2012. nov. 27. 14:38

Szia Süti80,

Köszi szépen a visszajelzést, igazából majd csak márciusban fogok szülni, és még nem gyűjtöttem össze a kédéseket, de szerintem majd mindenképp megkereslek privátban.

Nekem is nagyon szimpatikus, már régóta ő a dokim, és mindenképp nála akarok majd szülni (ez lesz az első). Csak amikor hozzászólásokat keresgéltem a fórumokon, róla nem írt senki. Ennek örülök, hogy ilyen jó élményed volt vele kapcsolatban, engem is csak megerősített.

538. Rozálka28 (válaszként erre: 537. - Rekuss27)
2012. nov. 23. 09:40

Szia,

Március 1-e az időpontom nekem is,de lehet hogy kicsit korábban fog jönni,bár ezt sosem lehet tudni.Ha előbb szülnék majd elmesélem a tapasztalatokat a kórházról meg a szülészetről.

537. Rekuss27 (válaszként erre: 505. - Rozálka28)
2012. nov. 22. 20:12

Szia!

Én is Erdélyi Zsolt doktor úrhoz járok, és nála is fogok szülni...csak márciusban:)

536. nusi1986 (válaszként erre: 533. - Ana28)
2012. nov. 22. 12:58

Szia!

Köszönöm szépen!

Igen a babákat 7:15-re kell vinni reggel ahol a gyerekorvos nézi meg és 10:00 előtt kell érte menni,mert 10-kor van a nagyvizit..onnantól veled van..este pedig 20:00-22:00-ig fürdetés van.

Az első éjszaka nem volt velem, mert örültem, hogy pihenhettem még egy kicsit..de másnap reggeltől pedig velem volt már végig.

Igen van még mindíg fotós, körbe megy, de én nem kértem fotókat, mert szerintem olyat te is tudsz csinálni mint amiért pénzt kér, meg nem jókat hallotam róluk, az egyik ismerősömet legombolta egy csomó pénzel, és olyan szar minőségűek lettek a képek...(ez nem ebben a kórházban volt, de mégis tartok ezektől..)

535. Süti80 (válaszként erre: 527. - Kbaras)
2012. nov. 21. 22:43

Szia kbaras!

Én lassan két éve, hogy szültem az Uzsokiban a Gyarmati doktor Úrnál. Nagyon jó szakember, nem véletlenül járok hozzá már 13 éve. Volt egy kis problémám szülés után pár nappal -éppen vasárnapra esett, amikor már nagyon szarul lettem-, az ügyeletes doki vette észre rajtam vizitnél, hogy valami nem stimmel velem. (Én nem akartam 7végén zavarni doktor urat, hogy szarul vagyok) Az ügyeletes, viszont elment fehlhívta, hogy valami nem stimmel velem. Én lepődtem meg a legjobban, amikor 2 óra múlva megjelent a szobában a Gyarmati doktor úr. Még le is szúrt, hogy miért nem hívtam fel... Utána már ő vett kezelésbe, így még egy héttel meghosszabodott a kórházi bentlétem, de ahogy a doktor úrról, úgy kórházról és az ott dolgozókról is csupa jó tapasztalatom volt. Mire vagy még kíváncsi? Ha tudok szívesen válaszolok, akár priviben is.

534. Dina68 (válaszként erre: 533. - Ana28)
2012. nov. 21. 22:10
Van ám a fotós most is.Sok mindent rásózna az emberre.
533. Ana28 (válaszként erre: 532. - Nusi1986)
2012. nov. 20. 20:31

Szia nusi1986!

Először is engedd meg, hogy gratuláljak a kislányodhoz, sok örömteli pillanatot kívánok nektek :)

Akkor elszomorító a helyzet....régen mindenféle szponzorokból tudták biztosítani azokat a dolgokat, amik kellettek. Ezek szerint ma már nincs ilyen lehetőség és mindent vinni kell. Ma is úgy néz ki a napirend, hogy a babákat kétszer kell a csecsemő osztályra vinni (vizitre és fürdetésre) egyébként egész nap az anyukákkal lehetnek? Az első éjszaka (közvetlen a szülés után) is már veled volt a csöppség? Még mindig van egy kórházi fotós, aki egy két nap múlva meglátogat és szükség esetén csinál képeket meg ajándéktárgyakat (mágnes, naptár stb...)

Köszönöm válaszodat és szép estét Nektek

Anikó

532. nusi1986 (válaszként erre: 531. - Ana28)
2012. nov. 20. 14:25

Szia!

Nekem elég friss tapasztalatom van 8.-án szültem meg a kislányomat itt, és csak pozitívat tudnék írni...

Ma már mindent kell vinni,mert nem adnak semmit.. :(

Pelenka,kisruha,popsitörlő,pléd. Most más nem jut eszembe, de ha szeretnél kérdezz bátran, még elég friss az élmény.. :)

531. Ana28
2012. nov. 19. 21:01

Sziasztok,

Nekem is pozitív véleményem van az Uzsokiról. Én 3éve szültem első fiamat még a régi kórház részben, és jövő januárban fogom megszülni a második fiamat már a felújítottban. Teljesen elégedett voltam mindennel és mindenkivel. Nekem még a szoptatásban is segített egy csecsemős nővér, sőt bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordultam hozzájuk sosem voltak elutasítóak. Amit viszont szeretnék kérdezni azoktól, akiknek vannak friss tapasztalatai az új résszel kapcsolatban, hogy készüljek? Mit vigyek magammal a kórházba, mire lesz a babának szüksége? Mert anno nem kellett semmit egy pléden és törlőkendőn kívül vinni. A kórház mindent biztosított ruhákat, pelenkákat......amire szüksége volt a babáknak.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat, egyébként az én orvosom Dr. Gyarmati Béla (szerintem ő a legjobb....sok mindenen mentünk már át együtt és mindig minden téren talpra tudott állítani) Igazán jó orvos, csak ajánlani tudom....

Szép estét

Anikó

530. Dina68 (válaszként erre: 494. - Tiszovera)
2012. nov. 14. 22:10
Az éjszakás nővér valóban bejött többször,de úgyis van fény,mi a fürdőszobában égve hagytuk,ajtó nyitva,igy kis fény volt a kórteremben,ha valaki kelt szoptatni avgy akármit csinálni, a többiekekt nem zavarta a kis fény.remek gárda,az ágyak kéynelemsek,fürdőszoba bennt.Jó hely:)
529. rriti81 (válaszként erre: 494. - Tiszovera)
2012. nov. 14. 15:51

Szia tiszovera! Ahogy lejjebb írtam én júliusban szültem az Uzsokiban. Én teljesen elégedett voltam az osztállyal és az ott dolgozókkal. A szülésznőkkel, a csecsemősökkel, a nővérekkel. Szerintem is egy kicsit a takarítónéni volt furcsa, de mi jókat nevettünk rajta. :)

A villanykapcsolásról annyit, hogy éjjel egy őrzőfény az mindenképpen kell, hogy legyen (amikor baba van a szobában), mert enélkül kellemetlen lenne az éjszakai pelenkázás, szoptatás. Persze azt nem szeretik, ha anyuka mellett alszik a pici, volt, hogy ezért szóltak, ha éjjel bejöttek megnézni, hogy minden rendben van-e. Viszont nem vágták föl a villanyt.

A szoba, az ágy kényelmes volt. Én klímás szobában voltam, ami júliusban nem elhanyagolható tényező. :)

Én csak ajánlani tudom ezt a kórházat!

528. rriti81 (válaszként erre: 523. - Imelda87)
2012. nov. 14. 15:36

Szia imelda87! Én júliusban szültem fogadott dokinál az Uzsokiban. Nekem két szülésznőhöz is volt szerencsém, mert 19 órakor volt a műszakváltás és én már előtte bekerültem a szülőszobára, de csak 19.20-kor lett meg a kislányom. Szóval mindkét szülésznővel maximálisan meg voltam elégedve. A nevük: Kassai Magdolna és Szőke Szilvia (övé volt a munka oroszlánrésze, mert a vajúdás vége és a kitolási szakasz már mellette történt). Rendkívül kedvesek, segítőkészek voltak és szakmailag teljesen felkészültek, így nem volt félni valóm, bár a fájdalmaimon ez mit sem változtatott. :) Mindenesetre megnyugtató, ha az ember jó kezekben érezheti magát. A Szőke Szilvia 19 órától egészen kb. 22-ig mellettünk volt, bármiben segített. Még zuhanyozni is elkísért, sőt ott is segített amiben tudott. Nekem ez azért nagy szám, mert az első kislányomat Kistarcsán szültem és ott aztán senkit nem érdekelt, hogy szülés után mi történik velem. Konkrétan 23.38-tól vérbe fagyva ott feküdtem a szülőszobában hajnal negyed 4-ig és akkor is csak betoltak a szobámba és "jó napot"! Majd másnap, ahogy nagy nehezen összeszedtem magam, elmentem zuhanyozni.

Összességében nekem csak pozitív benyomásaim vannak az Uzsoki kórházzal kapcsolatban. A szülésznők tehát egyenesen zseniálisak (azért gondolom, hogy a többi is, mert a szobatársaim is meg voltak elégedve és egyikőnknek sem volt fogadott szülésznője)!

Telefonszámot nem tudok a szülésznőkhöz, de esetleg a kórházban érdeklődhetsz! :)

527. kbaras
2012. nov. 13. 23:52

Sziasztok!

Van esetleg valamelyikőtöknek olyan ismerőse, aki Gyarmati doktor úrnál szült az Uzsokiban?

Előre is köszönöm!

2012. nov. 6. 16:30

Én az Irénről csak rosszat tudk, a sógornőm szült nála, és azt mondta soha többet!!!!

Tudok kettőt akiket nekem is mondtak Kovácsné Lakloth Krisztina ő nagyon kedves és a másiknak a becenevét tudom valami Marusz vagy valami ilyesmi a sógornőm most a következővel őt szeretné..

Telefonszámot viszont nem tudok, de szerintem ott biztos segítenek, ha kéred..

2012. nov. 6. 08:51
köszönöm!
524. Gröti (válaszként erre: 523. - Imelda87)
2012. nov. 5. 14:22

Nemesné Felker Irén

Én hozzá jártam kismamajógára, szülésfelkészítőre és - teljesen véletlenül - nála szültem:)

A telefonszámát megtalálod szerintem a kórház szülészeti honlapján a kismamajógás részben.

2012. nov. 5. 09:16

sziasztok!

Tudna nekem valaki az Uzsokiból ajánlani szülésznőt?

Esetleg telefonszámmal?

Előre is köszönöm!

522. onnanoko (válaszként erre: 521. - Dina68)
2012. nov. 4. 17:44
Kétszer feküdtem az Uzsoki nőgyógyászatán tavaly és tavalyelőtt. Sok orvost megismertem és szülésznőt is, de nekem nem az volt a benyomásom, hogy mindegyikük elhivatott az alternatív módszerek iránt, sőt. Ezért is kérdeztem, hogy hátha tudsz konkrétan valakit, mert azért az, hogy "mindegyiknél" lehet így szülni, szerintem nem állja meg a helyét.
521. Dina68 (válaszként erre: 520. - Onnanoko)
2012. nov. 1. 15:48
minegyiknél,az Uzsoki baba-mama barát kórház.Mindenkinek adott az alternativ szülés,ha nincs várható komplikáció.
520. onnanoko (válaszként erre: 513. - Dina68)
2012. okt. 29. 23:01
És nem tudod véletlenül, hogy melyik orvosnál/szülésznőnél lehet így alternatív módon szülni?
519. Dina68
2012. okt. 29. 19:28
Külön nem keleltt menni ha valami fontos volt,telefonon bediktálta az eredményt.
518. Dina68 (válaszként erre: 514. - Nusildi)
2012. okt. 29. 19:27
nekem mindig úgy volt,doki megkapta és amikor mentem hozzá odaadta
2012. okt. 29. 14:12

Szerintem akkor elég ha a 12. héten ugyis mész az orvoshoz és megkérdezed tőle..ha valami gond lenne a leleteddel ugyis hívna...

Ja,és Gratulálok!!!! :D

Ki az orvsod akihez jársz?

Én nemsokára itt fogok szülni..nov.6ra vagyok kiírva.. :D

516. nusildi
2012. okt. 29. 11:35
A 10. héten vagyok, a 12. héten megyek hozzá újra UH-ra, vizsgálatra. Az EKG-ra mondták, hogy nem kell várnom eredményt, a vérvételre semmi, ezért gondolom , hogy ha érte kéne jönnöm, csak szóltak volna, hogy mikor.
2012. okt. 29. 10:13

Szia!

Ha megvan a vérkép eredménye az bekerül a gépbe, és a dokid onnan nézi meg, nekem így volt. Csak azt nem tudom, hogy neked kell hívnod a dokidat?Mert nekem nem kell, mert a következő vizsgálaton ugyis kinyomtatja, de ha valami gond lett volna engem hívott volna Ő..

Mikor mész hozzá? Hol tartasz időben?

514. nusildi
2012. okt. 29. 10:04
Szerintetek ha ma voltam vérvételen reggel és kaptam egy vonalkódos kis papírt, nekem kell visszamennem az eredményért vagy odaadják a dokimnak? Ő a kórházban vezeti le a szüléseket. A laborban nem mondták, hogy jöjjek vissza érte, ezért gondolom, hogy nem kell...
513. Dina68 (válaszként erre: 512. - Onnanoko)
2012. okt. 23. 12:54
Van alterntiv szülőszoba,ha nem foglalt.Van labda,kád.leeht használni.
2012. okt. 23. 12:50

Sziasztok!

Én területileg az Uzsokiba tartozom, mégis vacillálok, hogy ott szüljek, mert nem tudom, hogy állnak hozzá az alternatív szülési módokhoz. Aki esetleg szült már ott, tudna infót adni arról, hogy pl. használható-e az egyik szülőszobában lévő kád (azt hallottam, hogy csak "dísznek" van), illetve Tiba doktornál szült-e valaki hipnózisos módszerrel?

511. nusildi
2012. okt. 21. 18:21

Sziasztok!

Én Gerencsér Géza doktor úrnál szültem anno, most megint kismama vagyok és tervezem, hogy megint hozzá fogok járni. Mostanában szült nála valaki? Leginkább az érdekelne,hogy mennyit változott a tarifa (szülés) 4-5 év alatt nála, mert bár a doki nagyon rendes, borsos volt az ára! :O

Köszi!

510. CsillagTM (válaszként erre: 509. - Maliner)
2012. okt. 18. 13:56
megértem...
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook