Üzenj a párodnak: (beszélgetés)
De szép volt!! :))
Főleg a vége,mert az a lényeg! :))
Még még akarok ilyet sokat,sokat! :DDD
Idézem magamat:
"A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak,
amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést! :):)
Nem is kell mindig szerelmesnek lenni,sokkal egyszerűbb úgy az élet! :)
Amit említettél az egy csodás szerelem rosszházasságba torkolló példája! :)
De mivel nem vagy nős,nincs semmi veszve!
Csak a balta nyele az meg kit érdekel! :))
Hősnek hős vagyok, ahogyan mindnyájan akik ennek az országnak az adófizetőiként eltartjuk a többi potyautast:) - szerelmes jelenleg nem.
De a tapasztalatom az, ha gitárral a kezemben egy erkély alatt szerenádot adok, vagy gavallér módon viselkedem - az első időkben nagyon imponáló, később rutinná válik( A muzsikálás nem:)), sőt az idő múlásával elvárássá is.
A kezdeti megaszexből, inkább havi, mint heti rendszeresség lesz a napi természetes "betevőből" és az elején tanúsított "tolerancia" a kisebb bohémségek kapcsán, bizony komoly kritika és számonkérés alapot jelent.
De lehet, hogy csak én vagyok kevésbé szerencsés:)
Szép napot!
Sandman
Itt lehet üzenni a páromnak?
Akkor ezennel tudatom vele, hogy visszaváltottam a dunsztosüvegeket, csekkek feladva, a gyerekek jól vannak, Bandika már nem náthás.:)
Várok türelemmel...
szóval akkor üzenem a páromnak??!!
Várjál és meg lesz a jutalmad! :))
Igazad van! :))
Ne hogy már rólunk szóljon itt minden! :))
Megyek a másikba! Jössz?? :)
Máskor jobban,gyorsabban!
Majd egymásra hangolódunk előbb utóbb! :))
Oxi!!
Látom nem vagy egy hős szerelmes! :)
Késős sietős egyre megy??? :)
Vagy félre megy?? :DD
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha azt gondolnád a párodnak van valakije?
- Milyen rossz tulajdonsága van a párodnak?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Hogy kedveskedsz a párodnak?
- Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz?
- Hogyan adtad tudtára a párodnak, hogy apa lesz?