Üvegfestékhez minták (beszélgetés)
Örülök neki, hogy jobban vagy!!!
Na! Kiváncsian várom majd az alkotásaidat!!!
Halika!!!
Nahhh lassan neki állok az üvegfestegetésnek:)......Már élek és virulok(majdnem így van)
Báááár még festékeket nem vettem,nem akartam ezzel is terhelni a párom.....de tegnap tescoztunk.....hatalmas üveg vázát,és két gömbvázát vettem....le vannak árazva:)....nahhh ezeket fogom elsőként bedekorálni:)
Na, az tökre jó!!!!!!
Majd szorítok,h a műtét jól sikerüjön!!!!!
Köldök sérvvel....
Fuuu regiztem azon az oldalon....és kint vannak a munkáim:)....nagyon izgatott lettem mikor megnéztem:)
Azt hiszem abból is beraktározok egy csomót.....sajna kevés az időm....még üveg festéket se vettem:(.....
De veszek mert jövőhéten műtenek,és januárig otthon lábadozok....ismervén magam ugy se bírom ki h ne csináljak valamit....ezek meg nem megerőltetők:)
Sziasztok!!
Fuuu soha nem érdekelt a gyöngy fűzés....de van egy csaj aki fehér meg piros mikulás virágokat fűzött....eszméletlenül jól néz ki!....még a végén ahoz is kedvet kapok:)
Köccike megnézem ott is:)....ahol én néztem ott nem tom mennyi volt.....
de ott volt olyan is(bár az nem üveg festék).....hogy anyagra lehetett vele festeni.....és vasalással fixálni(nem a puffi toll,azzal már dolgoztam,a naplómban van fent kép)
Nahhh a lánynál akarok fehér földig érő voala függönyt és az aljára fekete virágokat....durva lesz:)
Amugy a tescoban le vannak árazva a nagy üveg kelyhek is aszem....én azokat akarom bedekorálni üveg festékkel:)
Köszi.
De amikor vásárolsz arra figyelj, h az alapszíneket megvedd, mert én úgy jártam, hogy 3 X kellett elmennem a tesco-ba, mire majdnem mindenem meglett (amúgy ott most le vannak árazva pénekig 500 Ft/db). Máshol nem tudom,h mennyibe kerülhet.
Sziasztok!!Eltűnésem oka....a karácsonyi készülődés(ablak pucika)
Még nem volt időm beszerző körútra mennem....majd holnap:)
v.nora.....ügyes vagy:)
Hmm, ez a kiégetős dolog nagyon érdekes. Még most a héten megyek csak én is bevásárolni. Eddig, csak elméleti síkon képezem magam. Megkérdem majd az eladót erről.
Asszem be fogok cefetül vásárolni :)
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak jó minták, sablonok fóliás üvegfestéshez?
- Hogyan kell az üvegfestékkel készített rajzot felragasztani az ablakra? Milyen ragasztóval?
- Tudja valaki, hogy a szőnyegből hogyan lehet eltávolítani az üvegfestéket?
- Hol lehet interneten rendelni üvegfestéket?
- Hogyan tudom leszedni az üvegfestéket az ablakról?
- Az üvegfestéket fel lehet valamivel hígítani, ha besűrűsödik?