Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D (beszélgetés)
Helló:)
Ma csináljuk a muffint,tegnap nem volt már kedvünk:)
Lilla az l-karnitin olyan dolog ami a te testedben is van ha nem is veszed be.....csak nem elég. Pont fordítva van, mert több energiád lesz edzés közben, szerintem csak bedumáltad magadnak az egészet és kivételesen volt egy jó napod...tod, írtam már a másik helyre is, l-karnitin viszi a kohóba a zsírt amitől lesz energiád szaladgálni ha már szénhidrát kiürült.
Amúgy csesszed meg!:D Ilyen fosokkal tömném magam csak fél napig, másnapra durván felvizesednék. Tutti frutti meg mindeféle drazsé...nem is ettem gyerekkorom óta.
újabban edzés utáni mixbe megy 30g szőlőcukker a máj gliko raktár gyors feltöltése miatt, ez minden édes amit eszem, de ettől liftezik a testem rendesen, utána tuti a fél óra szédülés és lebegés. Rohadt egy érzés., de cserébe tuti nem rohad le semmi.
jah, most eszem majd édeset, édesítős túró tortát jó kis gyümis rizses. Koalace-val beszéltünk róla, hogy ma megdöntöttem minden eddigi fehérje rekordom, mert megvolt a napi 500g. Elég kemény. Most már csak azért is hízlalom még magam 95kg-ig és majd csak akkor kezdem el levakarni. A lényeg, hogy még több izom legyen a végén:D Szerintem amúgy ez max 1 hét még, aztán indúl az egy hónapos fetrengés és kb 88 fele kéne, hogy beálljon totál zsírmentesen.Kellemesen és emberen zsírosan elég a 90 is, mert peprill 94 fele is megvan még minden gebasz a hasamon.
na jó, most elgondolkoztam a 100-on, de inkább majd legközelebb.
Különbözőek vagyunk, ez a lényeg , értem én :)
nem tudom, megéri e ezreket kiadni egy ilyen cuccra, ha hatása se lenne vagy nem bírnám...
Mert ugye nem a fogyás a cél és pont erre lenne jó, de hát... nem tudom.
Gratulálok :))))))))))
Csak így tovább!
jo hirem van csajok, vagyis csak nekem jo hir:)
merlegre mertem ma este allni,es 1 kiloval kevesebb mint egz hete:)))
yuuupiiii yeee:)))
es raadasul vacsora utan alltam merlegre:))
igaz nem sokat ettem, ket szelet rozskenyer+10 dkg parizsi,es egy 4-5 retek :))
ja, meg egy bogre tej :DDD
hat orulok neki,hogy van hatasa, ha odafigyelek...
megy ez nekem ,csak ossze kell varrni a pofam,es mindjart nem is birok annyit enni :))
en ma este boldogan fekszem le,remelem nektek is van,lesz sikerlemenyetek..
holnap jovok, nem szabadultok :DDD
jo ejt..
Én nem szerettem, és ugye minden fejben dől el, így nem is szívesen használtam...tegnap meg, mintha felszabadult volna a testem, annyi energiám volt, hogy csak na:). Szinte megköszönte, hogy letettem:).
Persze ez is valószínüleg csak az Én hülyeségem, de Én már csak kötöm az ebet a karóhoz:).
Zsírt sem éget jobban? :D
Ken bírja, amúgy?
Nem tom, gondolkodtam rajta, de ha nem válik be....
Triumphom van futáshoz vagyis sporthoz pont. Van két fajta. Szinte minta nem lennének melleim :D:D
Reggel én is szeretnék, csak korán megyek, nem biztos, hogy lesz időm..
Flo, egyébként Én pont most adtam oda Adriánnak (bocs, Kennek:D) az l-Carnitine-omat...
Nekem mégsem vált be annyira. Ugye leginkább futáshoz használtam, az első körök sokkal nehezebben mentek, utánna pedig így ugrált a pulzusom. Nem éreztem jól magam, nem esett jól a mozgás. Tegnap reggel kipróbáltam nélküle, és ég és föld volt. Tovább bírtam, kb hasonló tempóban ment végig az egész.
Úgyhogy Én most"naturban" nyomom:D.
Neki pedig ahogy olvasom, csak jót tesz:D. Semmi baj nincs vele, de sose nem elég...:D:D
Én majd reggel megyek, Én akkor szeretek.
Mostanában valamiért kipattanok az ágyból hat után, fél hétkor már indulhatok is:). olyankor pont jó az idő.
Csak előre tudom, hogy az első körben még fájni fog a cicim, pedig elég erős a topom, de ilyenkor hiperérzékeny mindenre. Ez biztos azért van, mert túl nagy...:D:D:D
:D
Nah. Én már túl vagyok ezen... Az édesség mánián is, PMSen is... Zizi Top az a színes zizi? Ahj, nyámi :D
Mindjárt megyek futni :D Még mielőtt nekiesnék valaminek. Habár nem kívánom, de ha ennyire emlegeted, sosem lehet tudni :D:D
Oh, Én a megkívánáson már túlvagyok:D
vettem két Tutti fruttit meg egy Zizi Topot...:D
(jah meg sonkás tejszínes tészta volt az ebéd:D)
szénhidrát nap van...
A melleim meg úgy feszülnek...:( hülye PMS
A második zacskóban még van...:D
de őszintén szólva, már hányingerem van tőle...:D de azért csak elnyámnyogom:D
További ajánlott fórumok:
- Szótaglánc - Az utolsó szótaggal kezdjél egy újabb szót!
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Szólánc:az előző szó utolsó 2 betűjével kezdj egy új szót
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- Újabb szólánc! - Nézd meg a szó utolsó betűjét és kezdj vele egy új szót!