Undorodok magamtól, igénytelen és reménytelen lettem. :( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez esetben véged. Nézd az van, hogy nem szabad feladni és a lelki erő megléte az egészség egyik kulcsa. Még mindig nem késő. Kétféle betegség van: testi és lelki és ezek összefüggnek. Ha az egyik erősebb, legyőzi a másikat. Te pedig nem hagyhatod, hogy legyőzzön a rák. Keresni kell jó orvost, aki megműt. De ha azt mondja reménytelen, akkor se add fel.
Mondani könnyű, de itt nem ez a lényeg, hanem te és az, hogy három év múlva is írj ide. Miért ne próbálnád meg azt, ami másnak sikerült. Veszíteni való nincs, remény pedig mindig van. Néztem az interneten ezzel kapcsolatos írásokat magyarul. Más nyelveken több van.
Itt van ez.
Ezt felírtam magamnak egyszer, ha látok valakiről riportot, és érdekes elteszem, hátha egyszer még kelhet.
Erről a sebészről hallottam, hogy valami érdekes módszerrel nagyon hatékonyan operálja a hasnyálmirigyrákot.
Dr Tóth Lajos Antal onkológiai sebész, Nyíregyháza .
Teljes gyógyulást kívánok, többen felépültek ebből, hála a tudománynak.
Én csak küldök egy ölelést, és gyógyulj meg hamar! 🩷
Ne utáld magadat, nem éri meg a ráfordított energia.
Jobbulást kívánok.
Most ez az állapot normális ,nem vagy igénytelen.
Ha van egy kis erőd ,akkor lassan óvatosan rendbe teheted magad.
(Nagyon vártad, hogy valaki nyisson fórumot. De 20 perc után magad nyitottad meg.)
Ha beteg vagy minden hanyagság megbocsájtható. Gyógyulj meg, aztán jönnek a pozitív energiák, erősödsz és rendbe teszed magad és a környezeted.
Picikét szedd magad rendbe ,,jobb lesz a közérzeted tőle.
Ne búsítsd magad,,kikerülsz az alagútból🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏
Egy hosszantarto betegsegtöl sajnos sok embernek az igenye a melybe szäll...
Ettöl ne erezd magad igenytelennek, biztosan lesz ez majd jobb is.
Fel a fejjel...
Bocsi az ekezetekert, de nekem nincsen.
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?