Unaloműző beszélgetések színhelye (beszélgetés)
Ok:DD
Nem a munka light, hanem te vagy nagyon ügyike:DD
Nem zavarsz és már végeztem is =))) amúgy is két ablakban dolgozom, az egyikben naplózok, aztán amíg szedem össze a gondolataimat, a másikban fórumozok =)))
Meg mindjárt megcsinálom a munkám, hagy lássa a főnököm, milyen kis ügyi vagyok... mégiscsak nagyon light munka =)))
Sajnálom, hogy elárasztottak melóval:((
Írd csak meg, nem zavarlak:D
Áh, veszett fejsze nyele =DDD
A főnök most öntött rám két heti munkát... kapja be =P azt még gyorsan megcsinálom, ha megírtam a naplómat, de mostmár tényleg megírom, csak hát ezen a héten még semmit nem írtam bele és mát csütörtök van, utána nyugisabb lesz =)))
Én azt hiszem, lassan megmarom magam... most jutott eszembe, h mennyi mindent kellene még csinálnom... wáááááááááááá... meg kellene nézni, a kolléga, aki pénzzel lóg, itt van-e... meg képeket keresni... nyüssz... és a naplómmal sem haladok =(
EL NE MENJ!!!! nem azért mondtam =)
Még lenne egy meló, de mostmár tényleg írok a táncnaplómba, mert meg sem nyitottam napok óta... aztán gyorsan befejezem, kiküldöm és holnapig nem csinálok semmit =DDD
Na jó, semmi komolyat... így pontos... =DDD
Na ja, azért figyelem az órát, nem hagyom magam elnyomni(a portól):DD
Már repülök is:DDD
=DDDDDDDDD aztán majd bejönnek, te meg ott ülsz a por alatt =DDDDDDD
Bocsi, de ezt nem lehetett kihagyni =DDDDDDDDDDDD
Gyere ide segíteni... =)))
Dehogy:DD
Semmi meló, nem is jár erre senki. Lehet elfelejtettek:DD
Rendben, csak nem akartalak zargatni:DD
Biztos előkerül:DD
Na, ha a karinak ez a része aszembejut a hajam égnek áll: 23-ig tuti találkozunk amint lehet, de aztán.. A párom progija a következő, 24-25-26 kari a családdal, 27-28 hétvége, tuti a családdal.29-30 talizunk, legalábbis erősen remélem 31-1 szilveszter újév a családdal, hétvége dettó. Szerinted??
Csak lesz egyszer január 5.:DD
Mi fogunk... párom meg karácsonyi vacsorán lesz... azt hiszem nem is fogunk találkozni...
Utána karácsony, megint csak hétvégén látom... aztán újév, azt együtt töltjük, aztán 16 után 2. félév, agyő pénteki szabadidő =D
Majd kitalálod, hogy lesz jó neked:DD
Szombaton dolgozni fogtok? Mi még nem biztos, de majdcsak értesítenek, hogy döntöttek a fejesek:DD
Hú, a snickers megbújt az egyik anyag alatt, de végre megvan. Köszike:DD
Én azt sajnálom, hogy Te tovább maradsz:((
=DDDDD sajtos sonkás szendót =))))
Sajnálom, h hamarabb mégy, de örülök is, mert tényleg hamarabb végeztek =))) nem vagyok önző...
Jóétvégyat az ebcsihez!!
Mifinomat eszel?
Hú, ezt most nem hangoltuk össze, én 3-kor lépek mert sikerült kikönyiznem, hogy elengedjenek:DD
Előbb végzünk a bevásárlással:D
Nekem most hozta a kolléga az ebédemet, így már nem kell kimennem a büfébe =))) snickers ment, szerintem már ott pihen az asztalon...
Melóm van, de nagyon jól megy így multiban, ma amúgy is 4ig vagyok =)
:DD
Van melód? Nekem most akadt egy kicsi de már elmúlt:DD
Főnök el, már csak hétfőn jön:DD
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Van kedved beszélgetni? Csak úgy bármiről...
- Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék
- Van itt valaki beszélgetni?
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?