Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Azért az 1000 kalóriás ebéd már nem egy normál kaja...
nem!nem jott vissza neki!
ez igaz!de elméletben ha fogyni szeretnél, akkor 1200kaloriánál vagy 1500nál ne egyél tobbet!legalábbis a legjobb haverom igy fogyott le!
Állítólag úgy működik, hogy ha valamihez kenyeret eszel, akkor abból kevesebbet bírsz enni. Egy sima ebéd kalóriája 1000-en felül van, ha viszont kenyérrel eszed, nem bírsz megenni annyit és a kalória is kevesebb lesz. Pl. én ma ebédre húslevest bírtam csak enni, mert megettem hozzá egy kiflit. Egyébként is kevesebbet bírsz enni, mert sűrűn enned kell, hogy folyamatosan működjön az emésztés.
koszonom! muszáj ezzel kezdenem! anno is ezzel kezdtem, és utana lébojt meg ilyenek! fél éve alatt fogytam 15kgot!tavaly
Tudom, én is fogytam vele 5 kilót 2 hét alatt, ami elég jelentős, mert akkor kb 62 voltam, tehát nem volt nagy a túlsúly :o)
De ettől még nem tartom ideálisnak, és pláne nem 4 héten keresztül. Ha meg 20 kilót akarnék fogyni, akkor pláne nem ezt csinálnám, mert az ugye sokkal könnyebb, mint az utolsó pár kiló.
De a te dolgod, sok sikert hozzá!
nekem is furi, hogy lehet a szénhidráttol fogyni?
juj,nagyon kiváncsi leszek:)mesélj majd hogy megy ez a kenyeres kúra:)pedig azt hinném,hogy a kenyér lefekvés előtt...hmmm...furi
6-8kgot lehet fogyni 4 hét alatt, legalábbis nekem ennyit sikerult!a bátyám is végig csinalja velem, meg az anyum is! igy szerintem egyszerubb ha csoportos,mert akkor semmi másnincs a hutoben :D
csnáltam igen!nekem bevált, de most jobban elszánt vagyok!
Kiváncsi leszek. Te csináltad már ezt a diétát? Mármint a svájcit?
persze, néhány száz foritn is jó, ha kiszámolod, hogy mennyi az 5 honap alatt!hacsak 100ftot raksz be a perselybe egynap!az is 15e forint
én mentem aludni,reggel 3:30kor kelek.
Sok sikert mindenkinek a holnaphoz!
Délután vagyok!
Szénhidrát szegény jó éjszakát mindenkinek :-))!!
én is szorítok.Úgy látom többen vagyunk akik holnap kezdjük,és együtt könnyebb lesz,és sikerülni fog!!!
hogy neked mekkora ötleteid vannak,nyithatnál ezekből új topikot :-))
Bár a mostani gazdasági válság elég mélyen érint,de azért pár száz forinttal én is bepróbálkozok
de, kint, jól fel kell öltözni, plusz zsíros krém az arcra, kézre. imádom
Tetszik a dolog!
Azthiszem mindennap megpróbálok benézni ide és beszámolok!
Ha nagyon elszánt vagyok akkor nekem is megy!
kb 7 kg de nem mérlegelek. csak a gatyóim a mércék
szorítok! menni fog! én is csak akkor tudok fogyozni amikor fogadás van! most is az a tét egy ismerősommel!május 31ig 10kg!ő férfi!muszáj! ilyenkor nagyon elszánom magam!tarts velunk, és sikerulni fog!azt szoktam csinalni, hogy amikor minden nap sikerul csalás nélkül végig vinni egy-egy napot, beteszek a kasszámba itthon 500 vagy 1000ft-ot! és végén meglepem magamat egy rucival! :D
anyum ezt 600kalóris diéta néven csinálta,és bejött neki nagyon,csini vékony nő lett belőle,és tartja is azóta is a súlyát,persze azóta is odafigyel arra amit eszik.
Nekem ez csak azért nem jön be,mert előre meg van mondva hogy mit kell enni,és én jobban szeretem ha csak a hozzávalókban korlátoznak és a többi a fantáziámra van bízva,ezért választottam az Atkinst
Nevéről nem tudok, de egy természetgyógyász ajánlotta. Sőt a talpmasszázst csak annak kezdi el, aki így étkezik, mert szerinte ez a egészséges. És mivel egészséges, az ember súlya beáll a normálisra (tehát akin van felesleges az fogyni fog).
én megfogadtam idén tavaly és már tíz éve is :)
De mindig bíztatom magamat hogy majd holnaptól!És igen most is elhatároztam hogy holnaptól.Remélem sikerűl!Egyszer már letudtam adni 10-kilót ami nem jött vissza!Szeretnék évvégéig kb.-15kilót!
Kérlek szorítsatok!
elég érdekes! mi a diéta neve? nem hallottam még róla, de természetesen várjuk a fejleményeket!
még egy barátnőm mondta ezt a tippet, hogy vegyek kisebb cuccot,és az osztonoz, és tényleg!van kisebb felsőm is, de a legjobban a nadrágnál fog látszani szerintem, mert most azért még van sejhajom:D, de ha abba beleférek, akkor juhhuuuuuuuu!
Én olyan diétán vagyok, hogy mindenhez kenyeret, vagy sült tésztát kell ennem. Reggel ébredés után fél órán belül ennem kell és utána 3-4 óránként szintén enni kell. Lefekvés előtt közvetlenül egy darab kenyérrel meg kell enni egy kefírt, joghurtot vagy befőttet.
Tudom, hogy elég érdekesen hangzik, de majd közvetítem, hogy hogy jött be.
szerintem minden másban szinte ugyan az a kettő.
tetszik a kisebb méretű ruci ötlete,nekem is van egy igencsak szűkös farmerem,amit nem tudok most begombolni.
Atkins-t soha nem csinaltam!csak reggel van egy zsemle és ennyi!
úgy csinálom, hogy lemértem magam mindenhol,és kéthetente vasárnap reggel méreckedek mindig! a számitogépen naplót vezetek az eredményekről!vettem már magamnak 2 számmal kisebb nadrágot(fehéret nyárra), és az ösztönöz,hogy ha beleférek akkor király vagyok :D
További ajánlott fórumok: